Horoscop

Horoscop 1 aprilie 2023. Ziua este bună pentru corectarea greșelilor

Berbec (21.03 – 20.04)

Schimbările de dispoziție care te pot supăra astăzi, ca să le spunem așa, nu-ți vor ușura relațiile cu cei din jur – ba dimpotrivă, dimpotrivă – le vor complica: cei care nu-și pot stăpâni emoțiile, e mai bine să nu comunice cu nimeni.

Taur (21.04 – 21.05)

Este posibil – și necesar – să clarificați relațiile cu persoana iubită, dar – cu o condiție: nu reduceți conversația la o ceartă banală – acest lucru va duce la un conflict prelungit, care nu va fi atât de ușor de aplanat.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Atunci când răspundeți la întrebările importante ale vieții, consultați-vă mai întâi intuiția: aceasta va fi deosebit de acută astăzi ca răspuns la evenimente și circumstanțe, așa că va da cele mai corecte răspunsuri.

Rac (22.06 – 22.07)

În plan profesional, astrele recomandă să mergi doar înainte: o retragere cu mare probabilitate va duce la un proiect care, din păcate, va trebui abandonat.

Leu (23.07 – 23.08)

Nu împărtășiți secretele care vă sunt încredințate în mod confidențial cu persoane necunoscute: mai târziu, când acestea vor deveni publice, vă veți afla într-o poziție jenantă.

Fecioară (22.08 – 23.09)

Începeți să puneți în aplicare un proiect important, încercați să nu vă permiteți nici un dubiu, atât în ceea ce privește necesitatea implementării sale, cât și în forțele și abilitățile lor: ezitarea vă va răpi energia și va face munca mai dificilă.

Balanță (24.09 – 23.10)

Ziua este bună pentru corectarea greșelilor, atât profesionale, cât și personale: profitați de o bună ocazie pentru a direcționa unul dintre domeniile vieții dvs. în direcția corectă.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Explozia de energie pe care o veți simți în această zi vă va permite să vă apucați de orice sarcină – atât profesională, cât și domestică: înainte să vă dați seama, va fi rezolvată.

Săgetător (23.11-21.12)

O stare de spirit proastă, care poate provoca un disconfort psihic încă de dimineață, poate fi “vindecată” prin activitate: de ce nu vă angajați, de exemplu, într-o curățenie extraordinară.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Astrele, fiind conștiente de workaholismul tău inerent, îți recomandă insistent să nu prioritizezi munca și – cu orice preț – să respecți rutina de muncă și odihnă, altfel riști să te epuizezi.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Horoscopul zilei de 1 aprilie pentru Vărsător

Toate treburile zilei ar trebui să fie clar planificate încă de dimineață, programându-le la propriu pe minute, apoi seara nu veți avea sentimentul neplăcut că timpul pierdut în zadar.

Pești (19.02 – 20.03)

Reprezentanții semnului tău nu ar trebui să se apuce de proiecte noi – nu te poți baza pe condiții favorabile pentru ele, așa că astăzi este mai bine să finalizezi acele cazuri care se află deja în activitatea ta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *