Horoscop

Horoscop 10 iulie 2016: Fecioară, lasă deoparte modestia!

Berbec

Visele tale pot deveni uşor realitate dacă începi să le construieşti chiar tu, cu mâinile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu aştepta să-ţi arate altul ce să faci, pentru că numai tu ştii cel mai bine ce anume îţi doreşti. Deţii toate resursele potrivite pentru că ceea ce s-a născut în mintea ta că o simplă idee, de ceva vreme, să înceapă să prindă contur cu adevărat. Vezi cu ochii tăi cum se ridică acel plan şi fiecare cărămidă aşezată la locul ei te motivează să mergi şi mai departe, convins că eşti pe drumul cel bun. Ai curaj să visezi, să faci planuri, să laşi imaginaţia să zburde în voie, dar începe să şi faci câte ceva din ceea ce ţi se arată în vis. Sunt şanse mari că dorinţa ta să se manifeste aievea foarte repede

Taur

Conştiinţa nu te lasă să nu spui lucrurilor pe nume sau să nu recunoşti adevărul aşa cum e. Consideri că, pentru a te elibera de cine ştie ce motive de stres, cel mai bine e să spui adevărul fără a te mai ascunde. Te simţi cu muscă pe căciulă în privinţa unei situaţii şi, decât s-o tot cari după ţine, nemaiştiind cum să inventezi scuze, cel mai bine ar fi să faci un pas în faţă şi să recunoşti sincer că ai greşit, că regreţi şi că vei repara problema cât mai corect cu putinţă. A continuă să ascunzi adevărul nu e deloc în beneficiul tău, pentru că minciună va creşte că un bulgare de zăpadă până când nu vei mai şti de unde ai plecat. Mai bine spui acum ce te macină şi te eliberezi că prin farmec de vină.

Gemeni

Nu stă acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se vor petrece în afară propriului cămin. Ia legătură cu cât mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile ţie, pentru că veştile vor veni în cantităţi uriaşe, şi dintre ele vei află şi informaţii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale în desfăşurare! Mai mult, azi poţi cunoaşte un om care va juca un rol cheie în multe dintre evenimentele importante din perioada următoare, deci ieşi în lume, discuta, da telefoane, relaţionează, pentru că sună bine!

Rac

Ai ocazia de a lua legătură cu o mulţime de oameni, chiar şi cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile şi împăcările. Adu-ţi aminte de un prieten cu care poate nu te-ai înţeles bine în ultimii ani şi da-i un semn de viaţă. Nu va putea refuză un telefon cu gânduri bune şi poate fi şansă voastră de a reface relaţia bună de odinioară. Poate fi totodată şi o zi în care se poate încheia o relaţie, fiind nevoit să-ţi iei rămas bun de la cineva care a jucat un rol până acum.

Leu

Cu o vorba bună poţi linişti chiar şi cele mai nervoase furtuni pentru că nimeni nu poate rezistă amabilităţii cu care tratezi tu chiar şi cele mai agresive momente. Chiar dacă tu însuţi eşti adeseori că o furtună, acum uimeşti pe toată lumea cu calmul tău, deoarece reuşeşti să gestionezi orice situaţie neprevăzută cu o atitudine rezervată şi liniştită. De multe ori te aprinzi că o torţa şi rişti să strici tot, dar de dată această eşti că o apă lînă de nimeni tulburată.

Fecioara

Vezi doar lucruri bune în jurul tău şi această se va dovedi a fi exact sursă ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte înalt. Laşi deoparte modestia, nesiguranţă, teamă de eşec sau pesimismul şi le înlocuieşti cu resurse pozitive perfecte pentru situaţia în care eşti implicat. Ai la îndemână tot ce-ţi trebuie pentru o reuşită de proporţii pe care o poţi numi apogeul unor eforturi sau împlinirea unui vis. Eşti atât de entuziasmat de ceea ce iese din mâinile tale, încât spui deja tuturor că ai ajuns acolo unde visai, că e maximum la care puteai speră vreodată. Felicitări, păstrează acest tonus pentru viitoarele succese!

Balanţă

Ai reale motive de veselie, de parcă ar sosi din mai multe direcţii doar veşti bune. Zâmbetul nu te părăseşte nicio clipă pe parcursul zilei, descoperind ce bine merg lucrurile, chiar şi cele mai complicate, atunci când reuşeşti să-ţi menţii acest tonus pozitiv şi optimismul că totul va fi bine. Aproape că învârti pe degete orice motiv care, altădată, te-ar fi stresat la culme, pentru că uneori lucrurile revin la normal mult mai uşor cu un dram de umor sau ironie. Glumeşte pe seama provocărilor banale ale zilei, pentru că nu au nicio putere atunci când le iei peste picior. Eşti convins că totul merge în direcţia cea bună, deci de ce să nu zâmbeşti?

Scorpion

Un fulger îţi trece astăzi prin minte care te duce, parcă, în alte timpuri. E o amintire ciudată, nu-ţi dai seama de unde vine, pentru că, deşi pare familiară, nu e legată de ţine. E o amintire din vieţi anterioare, pentru că azi se creează o punte fină de legătură între cel care eşti acum şi cel care ai fost cu secole în urmă, când ai mai trăit pe acest pământ. Datoriile tale karmice revin în actualitate, poate întâlneşti persoane cu care ai mai interacţionat în alte vieţi sau ai acel sentiment de deja vu, cum că ai mai fost pe aici, ai mai trăit evenimentele acestea, ai mai trecut prin astfel de situaţii, deşi nu poţi spune clar când şi unde. Se leagă o relaţie specială cu vieţile anterioare, de parcă ceva învăţat atunci te poate ajută acum.

Săgetător

Stai pe gânduri, dar o faci cu imparţialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume te ţine pe loc. Din când în când, e bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa îţi vei recăpăta încrederea şi siguranţă pe care îndoială te-a cam făcut să le pierzi în ultima vreme. Faptul că ai mers o vreme că pe gheaţă subţire, te-a determinat să-ţi pierzi încrederea în ţine sau în oameni, dar acum chibzuiesti lucid şi profund şi descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Eşti gata să renunţi la ele?

Capricorn

Un singur lucru trebuie evitat atunci când intri în contact cu diferite categorii de oamenii: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera. Nimeni nu e pe acelaşi nivel, ci tot se va găsi vreunul care să comenteze criză în fel şi chip, chiar dacă în jur se află şi persoane înstărite, dar şi cu datorii imense în spate. Fii tu cel înţelept şi ghidează dialogul într-o direcţie care să-i unească pe toţi, dar orice ai face tot se va stârni pe alocuri şi vreo furtună de opinii.

Vărsător

Când faci un calcul cu ce bani ai mai rămas după ultimele cumpărături, nu-ţi iese o cifra promiţătoare, încât eşti gata să cazi în depresie din cauza banilor. Prefă-te că nu te preocupă acest aspect, lasă datoriile sau bilanţurile pe altădată, şi acum adu-ţi aminte doar de ceea ce ai, nu de ceea ce-ţi lipseşte. Oricum nu vei putea cumpără vreodată tot ce-ţi doreşte inima, dar tot ai ceva concret în mâna care poate compensa ceea ce lipseşte. Legea compensaţiei funcţionează de fiecare dată.

Peşti

Duci după ţine o emoţie negativă de care nu te mai poţi debarasa, dar exact acest lucru te opreşte din elan şi nu te lasă să treci la nivelul următor într-o anumită acţiune. E vorba de amintiri neplăcute, de erori din trecut, de vini pe care nu ţi le-ai asumat aşa cum se cuvine, de insatisfacţii sau frustrări de demult, şi le cari că pe o ghiulea de picior care îţi frânează acum ascensiunea spre ceea ce visezi să atingi. Este vremea să arunci o privire înapoi cu realism şi responsabilitate pentru a repara acel punct sensibil. După ce-l vei şterge de pe lista ta de restante, te vei simţi deodată eliberat de un stres şi vei vedea că lucrurile pot merge din ce în ce mai bine.

Sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *