Actualitate

HOROSCOP 10 iulie 2018: Taurii se bucură de câștiguri semnificative

Horoscop 10 iulie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

Berbec
Energia zilei vine să activeze noi dorințe ce țin de capitolul financiar, însă nu te grăbi să achiziționezi ceva costisitor, amână acest moment pentru perioada următoare, azi riscul de a pierde bani este crescut. Se pare că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, astrele nu îți oferă susținere în activitățile inițiate alături de partenerul drag.

Taur
Rezolvarea unor probleme financiare devine prioritară, totuși nu încerca să le rezolvi prin acțiuni riscante, jocuri de noroc sau afaceri ilegale. Pe partea sentimentală începe să se resimtă stresul adus de la locul de muncă de către partenerul drag, pe finele zilei sunt șanse mari să apară discuții tensionate, totul poate pleca de la modul în care se gestionează banii.

Gemeni
Vești proaste vin de la locul de muncă, sunt șanse mari ca eforturile tale să nu fie apreciate de șef, însă te vei putea detașa de acestea cu o cină plăcută care îl va face pe partener să-și arate dragostea. Încearcă să te detașezi, pentru a nu strica atmosfera.

Rac
Se întrevede apariția unui avantaj pentru tine: șanse mari de a obține o custodie, un bun, un chilipir, de a lupta pentru a dezbate o moștenire. Relațional, ține cont și de părerea partenerului de viață atunci când vrei să cheltui banii comuni pe lucruri pentru casă. Ai putea să eviți atât o investiție proastă, cât și o ceartă cu acesta.

Leu
Discuțiile avute cu persoana iubită te vor face să-ți dorești să cauți o soluție de a reduce timpul de muncă, pentru ca să ai mai mult timp liber pe care să-l dedici poate treburilor casnice, plimbărilor. Astfel vei constata cu uimire că și din activitățile de rutină reușești să înveți ceva folositor.

Fecioară
Ingeniozitatea în această zi nu te ajută pe plan financiar, nu reușești să faci o strategie bună care să-ți aducă un câștig substanțial. Se pare că nu vei trage azi lozul câștigător. Pe partea sentimentală s-ar putea ca un conflict mai vechi să revină în actualitate.

Balanță
Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești destul de indiferent față de nevoile sale. Încearcă să nu devii pesimist, din contră fii cât mai romantic și comunică prin cuvinte alese cu atenție ceea ce simți. Nu este cazul să te îngrijorezi, te vei putea bucura pe seară de o dulce împăcare.

Scorpion
Posibil ca în această zi să ai senzația că trăiești ceva ce nu se poate explica prin cuvinte, totul pare să meargă strună, în plus te bucuri și de susținerea partenerului. Bucură-te de avantajele pe care ți le oferă astrele, se pare că tot ceea ce inițiezi acum vizează sfera financiară.

Săgetător
Partenerul îți poate reproșa că nu ții cont și de opinia lui în luarea unei decizii importante și hotărâtoare pentru amândoi. Poate că acest fapt va presupune și mutarea într-o altă locuință, oraș, stat. Încearcă să fii calm și să îi ceri și lui părerea, pentru a găsi mai repede soluția potrivită.

Capricorn
Îți asumi responsabilitatea pentru partener și ai grijă să nu îi lipsească nimic, motiv pentru care astăzi vei lua decizia să-i cumperi un cadou pe care și-l dorește de mult timp. Totuși apare și riscul de a cheltui mai mult decât este necesar. De aceea zodiacool.ro îți recomandă să își faci o listă în cazul în care mergi la cumpărături.

Vărsător
Se ridică la orizont o nouă ipostază astrală, este posibil să simți dorința de a ieși să te distrezi, să întâlnești persoane noi. Cineva din anturaj îți va trimite semnale subtile că este deschis pentru o relație romantică, iar în urma unor discuții se va stabili legătura de dragoste la care visezi de mult.

Pești
În cazul în care activezi în domenii ce țin de imobiliare, vânzări de bunuri ce nu îți aparțin, încercă să fii atent la tot ce semnezi, deoarece acele contracte se pot interpreta diferit din punct de vedere legal. Totuși intuiția funcționează la cote maxime, prin urmare vei reuși să treci cu bine de acest test.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *