Horoscop

Horoscop 10 iunie 2023. Rac, este timpul să faceți o curățenie generală în casă

Berbec

Sunt șanse mari ca membrilor zodiei tale să li se ceară ajutorul astăzi: cântărește-ți puterile și, dacă ai ocazia, asigură-te că faci ceea ce ți se cere – va conta ceva.

Taur

Dacă te decizi să faci sport în ziua ta liberă, nu uita să fii prudent: coloana vertebrală este atacată astăzi – mai ales partea inferioară a acesteia, așa că e mai bine să renunți la înregistrările legate de ridicarea de greutăți.

Gemeni

Aflând lucruri neplăcute despre cei dragi sau despre prieteni, nu vă grăbiți să vă exprimați indignarea: mai întâi lămuriți ce i-a determinat să facă asta și apoi trageți concluzii de anvergură.

Rac

Este timpul să faceți o curățenie generală în casă, triind lucrurile și clasificându-le în necesare și inutile – acestea din urmă ar trebui date în scopuri caritabile, sau chiar aruncate: afacerile dvs. vor merge pe drumul cel bun.

Leu

În căutarea unui răspuns la o întrebare importantă pentru tine, folosește o tactică simplă: spune cu voce tare sarcina cu care te confrunți – în acest fel vei putea să îți dai seama foarte repede despre ce este vorba.

Fecioară

Nu neglijați ideile care vă vin în minte în această zi: printre ele se vor număra unele foarte productive și vor atinge nu doar activitățile profesionale, ci și viața personală.

Balanță

Astăzi vei beneficia de o doză destul de mare de egoism sănătos, care nu numai că va avea grijă de ceilalți – chiar dacă este vorba de cei mai apropiați oameni, dar și de tine însuți, ceea ce va fi un moment bun pentru toată lumea.

Scorpion

Este posibil ca cineva pe care îl cunoști – și nu persoanele cele mai apropiate de tine – să vrea să-ți împărtășească experiențe personale: nu ar trebui să spui nimănui ceea ce auzi – este cel puțin lipsit de etică.

Săgetător

Făcându-ți planuri de viitor – mai ales dacă nu sunt de natură profesională, ci lumească – studiază mai întâi baza teoretică și abia apoi gândește-te cum să-ți aplici cunoștințele în practică.

Capricorn

Astăzi, este puțin probabil ca persoanele din jurul tău să îți evoce emoții pozitive, așa că este bine ca comunicarea cu ele – pentru a evita conflictele inutile – să fie cât mai restrânsă.

Vărsător

Oricât de mult ați dori să scăpați de kilogramele în plus, este mai bine să nu vă puneți la dietă – chiar și recomandată de un nutriționist – astăzi: cel mai probabil, aceasta vă va conduce la un rezultat opus celui scontat.

Pești

Nu ezitați să aveți încredere în persoanele cu care veți discuta, chiar și atunci când este vorba de cele mai grave probleme: astăzi este ziua adevărului, deci probabilitatea de a fi înșelat este practic zero.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *