Horoscop

Horoscop 11 iulie 2023. Scorpion, nu planificați întâlniri de afaceri și negocieri

Berbec

Nu cedați în fața slăbiciunii și nu refuzați să vă îndreptați spre obiectiv, chiar dacă vi se pare că este o chestiune zadarnică: se poate dovedi că există doar câțiva pași până la atingerea lui.

Taur

Nu este o zi bună pentru a te certa cu o persoană iubită: totul se va sfârși în recriminări reciproce, iar acest lucru nu va ajuta la stabilirea relațiilor – mai degrabă, totul se va întâmpla exact invers.

Gemeni

La întâlnirile din această zi ar trebui tratate cu cea mai mare prudență: cel mai probabil, persoana care va apărea alături de tine, nu se va dovedi a fi cine pretinde a fi.

Rac

Nu este recomandat să vă asumați responsabilitățile altora, chiar dacă cei care vă cer acest lucru vor fi rude sau prieteni: este posibil ca în loc de recunoștință legitimă față de dvs. să se îngrămădească greșelile și erorile lor.

Leu

Nu vă grăbiți să rezolvați problemele profesionale care vă vor nedumeri șefii: cel mai probabil, în cursul zilei se va răzgândi și își va anula comanda, iar dvs. veți pierde timp și efort.

Fecioară

Orice ofertă care vi se va face astăzi trebuie analizată cu atenție – va fi prezentată ca fiind extrem de favorabilă, dar cel mai probabil se va dori să vă înșele.

Balanță

Nu vă asumați sarcini de pacificator, încercând să stabiliți relații între persoane apropiate aflate în stare conflictuală: riscați să deveniți dușmanul amândurora.

Scorpion

Nu planificați întâlniri de afaceri și negocieri, nici măcar online: partenerii aflați sub influența energiilor zilei nu vor dori să caute consensul, așa că nu veți obține nimic, ci doar veți pierde timp pentru nimic.

Săgetător

Nu este de dorit să comunicați cu persoane neadecvate – agresive: desigur, în materie de scandal puteți da oricui o sută de puncte în față, dar astăzi puteți da dovadă de slăbiciune și suferi în conflict.

Capricorn

O zi în care trebuie să respecți moderația în toate – mai ales în alimentație, la care trebuie să acorzi o atenție deosebită, căci orice exces alimentar este însoțit de grave stări de rău.

Vărsător

De la tranzacțiile financiare serioase de astăzi este mai bine să refuzați, mai ales dezirabil să împrumutați bani – altfel s-ar putea să nu-i mai vedeți niciodată.

Pești

Astăzi ar trebui să asculți cât mai mult, și să vorbești – cât mai puțin: spunând prea mult, poți da de gol secretul care ți-a devenit cunoscut, decât să-ți faci dușmani serioși.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *