Horoscop

Horoscop 12 decembrie 2022. Rac, este timpul să-i inspiri pe alții cu succesul tău

Berbec
Schimbarea vine în viața ta, dar, dintr-un motiv oarecare, nu vrei să o accepți. Între timp, noi oportunități se deschid în fața ta. Da, va trebui să sacrificați ceva, dar nu vă temeți. Urmează realizările pe care le-ați așteptat, la care ați visat. Cântărește argumentele pro și contra și ia o decizie.

Sfat cosmic: Nu rata oportunitățile care ți se prezintă.

Taur.
Totul în jurul tău pare a fi haos: multe lucruri familiare sunt scăpate de sub control și nu simți un teren solid sub picioarele tale. Gândiți-vă la ce v-a adus aici? Care a fost punctul de plecare al coșmarului tău? Poate că trebuie să vă curățați mediul de persoanele inutile care vă derutează.

Sfat cosmic: priviți mai atent la ceea ce vă înconjoară.

Gemeni
Sunteți prins în perioada premergătoare Anului Nou. Dar, din păcate, nu alergi prin magazine în căutare de cadouri, ci muncești din greu. Este timpul să luăm o pauză. Luați o pauză de la afaceri și acordați atenție celor dragi. Uneori au nevoie de puțină grijă. Petreceți o seară cu persoana iubită, lăsați-o să simtă că aveți nevoie de ea.

Sfatul cosmic: rupe-te de afaceri și petrece seara alături de cei dragi.

Rac
Ați făcut progrese bune în dezvoltarea personală în ultima vreme. Este timpul să vă împărtășiți succesele! E timpul să-i inspiri pe alții, Racule. Nu vă îndoiți, veți reuși. Nici nu vă imaginați ce bucurie va fi să fiți cineva care știe să inspire încredere în sine și să fie un exemplu de succes!

Sfat cosmic: Este timpul să-i inspiri pe alții cu succesul tău.

Leo
Astăzi te vei simți inspirat să te apuci de ceva ce te gândeai de mult timp să faci. Nu contează cât de populară este activitatea. Nu vă fie teamă să păreți de modă veche sau ciudat. Amintiți-vă că drumul vostru este drumul unui creator! Dacă abia aștepți să construiești cu grijă machete de nave sau să te joci cu o nouă floare în grădină, ce este în neregulă cu asta? Eliberați-vă de preconcepții!

Sfat spațial: Este timpul să vă îndepliniți o ambiție de lungă durată și să gândiți creativ.

Fecioară
Ești încurcat în gândurile tale. Refaceți la nesfârșit scenariul evenimentelor din trecutul recent în mintea dumneavoastră, încercând să vă dați seama cine are dreptate și cine nu. De ce? Este timpul să treci mai departe, nu poți să anulezi ceea ce ai făcut. Lasă cu curaj resentimentele jos și mergi înainte! Universul vă va sprijini.

Sfatul cosmic: renunță la resentimente și mergi mai departe.

Balanță
Sunteți obișnuiți să fiți căpitanul navei propriei vieți. Și, uneori, să devină pirat, preluând navele altora. Controlul și conducerea sunt bune, dar uneori trebuie să poți renunța la cârmă. Un fals sentiment de responsabilitate pentru soarta lumii este uneori dăunător, chiar și pentru oameni puternici ca tine. Luați-vă o pauză.

Sfat cosmic: scapă de dorința de a controla totul.

Scorpion
Vă confruntați cu o problemă care vi se pare de nerezolvat. Dar nu este așa, Scorpionule. Toate cărțile sunt în mâinile tale, trebuie doar să te uiți cu atenție. Combină-ți intelectul cu intuiția și totul va fi bine pentru tine. Soluția va veni ușor, ba chiar veți râde mai târziu de faptul că o sarcină simplă v-a făcut atât de neliniștit.

Sfat cosmic: problema ta este mult mai simplă decât crezi.

Săgetător
În ultima vreme, ți s-a cerut să fii extrem de altruist. Dar acesta nu este un motiv pentru a-ți abandona visele, planurile și aspirațiile. Este timpul să îi implicați pe cei care vă pot inspira, să împărtășiți bucuria realizărilor și victoriilor voastre. Astfel de oameni sunt prin preajmă, priviți mai atent. Nu vă descurajați, momentul împlinirii dorințelor voastre nu este departe!

Sfat cosmic: fă-i pe oamenii care te inspiră să facă parte din echipa ta.

Capricorn
Spiritele voastre sunt neliniștite. Ce vă deranjează? Luați-vă un moment de reflecție, de introspecție. Nu ar strica să aveți o discuție sinceră cu cineva apropiat după o sesiune de autoterapie. Dar nu vă grăbiți să aruncați totul pe el, mai întâi formulați ce anume vă deranjează. Aceasta este o zi fertilă pentru a vorbi cu tine însuți, apoi cu un prieten înțelegător și atent.

Sfat cosmic: Fă o introspecție. După aceea, vorbiți cu un prieten.

Vărsător
Acordăm prea multă importanță banilor și rolului pe care îl joacă în viața noastră. Uneori vi se întâmplă și vouă acest lucru. Încercați să vă schimbați abordarea față de problemele financiare: Pentru ce aveți nevoie de bani? A devenit ea un scop în sine în munca dumneavoastră? De îndată ce veți răspunde sincer la astfel de întrebări oneste, afacerea dvs. va decola.

Un sfat cosmic: reconsiderați-vă relația cu banii.

Pești
Ești obsedat de dorința de a ajuta pe toată lumea. Dar nici resursele dumneavoastră nu sunt nelimitate. Este timpul să te gândești la tine. Ai dat multă energie în ultima vreme, dar cât ai primit în schimb? Este timpul să vă acordați atenție, să vă relaxați și să vă recuperați.

Sfat cosmic: Este timpul să te întinerim.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *