Horoscop

Horoscop 12 iulie 2016

Berbec

Te simţi blocat într-un punct periculos care poate denatura în ceva şi mai rru, dar noroc că ai alături de ţine un grup de suport care nu te lasă la greu. Nu te zbate de unul singur în acest marasm, acceptă ajutor de la alţii, pentru că sfaturile cele mai bune au de unde veni. Prietenul la nevoie se cunoaşte şi un astfel de prieten va interveni în favoarea ta în cel mai neplăcut moment al zilei. Nu privi în jur că şi cum ai avea numai duşmani, pentru că sigur ai şi câţiva prieteni adevăraţi şi folositori.

Taur

Timpul trece mult prea lent, parcă, dar pe ţine nu te deranjează deloc acest ritm scăzut, pentru că îţi oferă de fapt starea potrivită pentru a te ocupă pe îndelete de o acţiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Eşti mulţumit că ţi se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu te împinge de la spate, că atare vei vedea cum se clădeşte totul sub ochii tăi etapă cu etapă, exact aşa cum ai dorit. Ai o relaţie specială cu timpul, care se scurge conform dorinţelor tale, deci cum să nu fii mulţumit de felul cum înaintezi (lent, dar sigur) spre ţintă propusă?

Gemeni

Nu te simţi în largul tău într-un anturaj vesel, în care altădată erai că acasă, dar nu şi acum. Te macină tot felul de întrebări la care nu găseşti încă soluţii, şi chiar priveşti cu un dram de invidie spre ceilalţi care rad şi se distrează. Nu te poţi distra alături de ei, eşti împovărat de probleme pe care totuşi le exagerezi, le faci să pară mai mari decât ar merită, tocmai tu, o persoană care de obicei găseşte soluţii la orice! Încearcă să te relaxezi şi tu un pic, preia de la cei din jur bună dispoziţie şi cheful de distracţie şi, măcar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar dacă te integrezi şi tu printre cei veseli!

Rac

Nu insistă să duci mai departe un plan dacă vezi că toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine să iei o pauză, să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ai consumă inutil timp şi energie, fără a ajunge la ce ţi-ai propus, că atare uită de el pentru o vreme. După o perioada de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel şi să înceapă să apară şi soluţiile, dar acum nimic nu se mai mişcă. Profită de pauză pentru a te relaxa şi a te gândi la altceva; abandonează acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Îl vei continuă altădată.

Leu

Iubirea nu înseamnă a-i cere celuilalt să se schimbe pentru a fi aşa cum îţi doreşti tu, ci să-l iubeşti aşa cum e, fără a încerca să-l transformi într-o marionetă. Vei înţelege asta şi azi, printr-un moment care te sfătuieşte să renunţi la vise, la anumite aşteptări, poate imposibile, la un anumit standard şi să te mulţumeşti sincer cu ceea ce primeşti. Iubirea cere de multe ori renunţări şi compromisuri, dând dovadă de flexibilitate şi capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea că vei primi mai mult decât te aştepţi dacă nu ridici ştacheta foarte sus!

Fecioara

Poate că da, eşti o fire mai conservatoare şi mai prudenţă, dar sunt momente în care e nevoie de ceva mai multă flexibilitate. Nu te ţine cu dintîi de o idee sau stare de lucruri, pentru că acestea nu te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti. Această rigiditate poate îţi inspiră ţie siguranţă şi încredere, dar nu te lasă să evoluezi. Stai captiv într-o zona care nu mai aduce nimic nou iar şansele bune trec pe lângă ţine fără a le valorifica şi asta doar de teamă schimbării. Ar fi bine să pleci urechea şi la părerile complet diferite de cele în care crezi cu tărie!

Balanţă

Dacă unele lucruri nu au ieşit bine în viaţă ta, nu trebuie să te cramponezi de ele şi să le tot treci în revista. Eşecurile au şi ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru că dată viitoare să nu mai greşeşti şi să-ţi iasă toate că la carte. Ai să vezi că visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele tale succese. Nu îţi era dat să primeşti acel lucru sau nu era bun pentru ceea ce va urmă de acum înainte, că atare aşteaptă cu încredere ceea ce are de oferit viaţă în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna. Poate fi mai bun căci legea compensaţiei există!

Scorpion

Parcă nu te înţelegi cu nimeni, doar familia e alături de ţine necondiţionat şi îţi ţine partea, orice ai spune! Nu pune la suflet criticile şi afronturile care vin azi de la lume, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpăţânare sau orgoliu, alţii nu sunt de acord cu punctul tău de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie vei primi numai aprobări şi susţinere. Bazează-te pe ei dacă vrei să ai o zi de succes, pentru că ei te vor urmă indiferent de cât de complicate sau originale sunt ideile pe care le propui!

Săgetător

Joci rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea ta bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea ta. Ai avut un moment de inspiraţie pe care l-ai expus ai altora şi s-au adunat repede şi alţi adepţi care au considerat că ideea ta e profitabilă şi merită pusă în practică. Totul evoluează bine, i-ai dat startul într-un moment potrivit şi acum va uniţi cu toţii forţele, încât rezultatele se vor arată foarte repede. Toţi au de câştigat de pe urmă iniţiativei tale, dar satisfacţia ta majoră e că ţi se recunoaşte rolul cheie iar mulţumirile tuturor se îndreaptă cu recunoştinţă spre ţine. Cum să nu fii mândru?

Capricorn

Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune în practică o idee excelenţă. Totul e să porneşti acum, pentru că această zi este benefică unor iniţiative concrete, palpabile, constructive. Pui efectiv umărul la treaba pentru a construi ceea ce ţi-ai propus şi deţii toate resursele pentru a reuşi: şi ambiţie, şi răbdare, şi inventivitate, şi curaj, deci mai e doar o chestiune de timp până vor apărea primele rezultate. Îţi place ceea ce iese din mâinile tale.

Vărsător

A da vină unii pe alţii nu e o idee prea constructivă că atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi să accepţi care a fost rolul tău în situaţia de faţă. Admite sincer că ai greşit şi tu şi nu mai pasă vină pe umerii altora. Probabil nici nu există o vină, ci fiecare a avut un rol în problema care te ţine acum pe loc, dar toate au un rost, la urmă urmei. Chiar şi greşelile sau marile eşecuri conţin o lecţie din care fiecare are de învăţat, că atare priveşte cu maturitate ce ai făcut şi unde s-a greşit pentru a învaţă ce e bun şi util din asta!

Peşti

Nu apar evenimente ieşite din comun astăzi, ci ai o senzaţie ciudată de rutină ce devine apăsătoare. Poate aşteptai ceva deosebit, poate visai la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de mărunţişuri de care nu ai avut timp în alte zile, deci, pentru că ai ceva mai mult timp liber la dispoziţie, fără treburi stringente pe cap, îţi aduci aminte de acele sarcini pe care în trecut le-ai tot amânat, preocupat de alte urgenţe.

Horoscop 12 iulie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *