Actualitate

Horoscop 12 iunie. Racii vor fi testați de adevărate ispite sentimentale

BERBEC: Ai ajuns la finiș asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine.

TAUR: Trebuie sa fii foarte ferm pe pozitie astăzi și ceea ce decizi să ramână litera de lege. Dacă nu e decizia corectă, va interveni altcineva mai puternic cu masuri drastice.

GEMENI: Norocul tau e interventia unei persoane mai mature care a mai trecut prin astfel de situatii si te sfatuieste ce trebuie facut, ca sa nu pierdeti timpul cu experimente.

RAC: Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit. Ceea ce ti se ofera intr-un ambalaj atragator ascunde ceva riscant.

LEU: Daca te grabesti sa spui ce-ti trece prin minte, risti sa gresesti. Probabil ti se cere un raspuns rapid si acesta e singurul care-ti vine, deci pregateste-te pentru o rasturnare de situatie.

FECIOARA: Planurile pe care le-ai pregatit in cele mai mici detalii impreuna cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere.

BALANTA: Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber ce-ti doresti. Lasa temerile deoparte, trebuie sa ai curajul sa transformi in cuvinte dorintele pe care le ai.

SCORPION: Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza cu mesajele lor. Esti sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism si afectiune, la povesti lacrimogene.

SAGETATOR: Esti un militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca sa obtii ce consideri ca e corect. Urmezi doar caile cele mai drepte.

CAPRICORN: Este o zi pe gustul tau, care iti rasfata simturile si iti ofera o senzatie de confort. Este exact ce aveai nevoie pentru a te relaxa, invaluit de senzatii placute.

VARSATOR: Ar fi trebuit sa faci o mare schimbare de directie, dar apare ceva ce-ti strica planurile, nevoit sa amani totul pe alta data. Devine frustrant, pentru ca erai pregatit de nou.

PESTI: Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strange o serie de documente, fara de care nu poti duce mai departe un proiect. Umbli pe la notari, pe la institutii, pe la primarie. 

Sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *