Horoscop

Horoscop 13 aprilie 2023. Taur, nu-ți încălca liniștea sufletească astăzi

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu te abate de la cursul pe care ți l-ai planificat înainte – atât în plan profesional, cât și în viață – tactica “un pas înainte și doi înapoi” este categoric nepotrivită pentru reprezentanții semnului tău întotdeauna, iar astăzi – mai ales.

Taur (21.04 – 21.05.)

Comunicarea astăzi poate fi doar cu cei care îți sunt plăcuți, deci nu-ți încălca liniștea sufletească – este foarte importantă astăzi, așa că de la comunicarea cu ceilalți este mai bine să renunți.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Fii cât se poate de prudent, vorbind cu străinii: există o mare probabilitate ca tu să vrei să te implici într-o aventură, care la prima vedere pare o propunere profesională profitabilă.

Rac (22.06 – 22.07)

O zi în care relația cu persoana cea mai apropiată și dragă este în pericol: trebuie să dai dovadă de maximă răbdare și, mai ales, de tact pentru a nu te certa cu ea.

Leu (23.07 – 21.08.)

Cel mai bun mod de a nu te certa cu nimeni este să reduci la minimum comunicarea cu ceilalți: chiar și cea mai nevinovată, dar neatentă remarcă te poate costa scump.

Fecioară (22.08 – 23.09)

Ziua este cea mai potrivită pentru a dedica maximum de timp pasiunii tale preferate – curățenia în casă: vestea bună este că în calendar este așa-numita Joia Curată.

Balanță (24.09 – 23.10)

Observațiile oamenilor din jurul tău, chiar dacă se dovedesc a fi puțin măgulitoare, ar trebui să fie ascultate astăzi – vor conține puncte rezonabile care trebuie luate în considerare.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Gestul unei persoane cunoscute ar putea schimba ceea ce simți față de ea: nu te simți prost – este bine că s-a dezvăluit acum și nu mai târziu, când ar putea fi prea târziu.

Săgetător (23.11 – 21.12)

Nu este o idee bună să te cerți cu superiorii tăi astăzi, chiar dacă ești sigur că adevărul este de partea ta: este puțin probabil să îți asculte argumentele, așa că timpul și efortul vor fi irosite.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Dorința de a lua partea uneia dintre părțile aflate în conflict, fiecare dintre ele fiind un membru al familiei tale, te poate duce – spre regret – la jignirea ambelor părți.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Negocierile de afaceri – chiar dacă se desfășoară online – este mai bine să le amâni câteva zile: oricum nu vei reuși să ajungi la un acord cu partenerii tăi, ceea ce ar putea avea un impact negativ asupra afacerilor comune.

Pești (19.02 – 20.03)

Există o mare probabilitate să rănești pe cineva apropiat fără să vrei, așa că, înainte de a spune ceva, asigură-te că ai calculat toate consecințele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *