Horoscop

Horoscop 13 decembrie 2022. Taur, petreceți ceva timp în liniște și pace

Astăzi, 13 decembrie, Luna în scădere în Leu vă recomandă să vă concentrați energia pe muncă, familie și proiecte mari.

Berbec
Ești dezamăgit de multe lucruri care se întâmplă în jurul tău, dar acesta nu este deloc un motiv pentru a te descuraja și a sta cu nasul pe sus. Găsește salvarea în hobby-ul tău preferat și în sprijinul celor dragi. Munca vă va ajuta să supraviețuiți perioadei dificile: ar trebui să vă ocupați de un proiect mare și să depuneți toate eforturile pentru implementarea cu succes a acestuia.

Sfat cosmic: Găsește alinare în cei dragi, în munca ta sau în hobby-ul tău.

Taur
Vedetele recomandă să petreci timp singur cu natura și să te “împământezi” în momentul respectiv. Sufletul tău a cerut de mult timp liniște și pace, așa că oferă-i ceea ce vrea! Rezultatul va fi imediat și veți avea energia de care aveți nevoie pentru a face lucruri mărețe.

Sfat cosmic: Petreceți ceva timp în liniște și pace.

Gemeni
Universul știe că încerci să mulțumești pe toată lumea în același timp. Cu toate acestea, nu ar trebui să trăiești într-o tensiune perpetuă și să îți dorești ca toată lumea din jurul tău să fie fericită. Mai presus de toate, trebuie să vă îngrijorați de propria bunăstare și sănătate mintală. Aveți grijă cu propriile sentimente, nu vă jucați cu soarta.

Sfat cosmic: schimbă-ți atenția de la ceilalți la tine însuți.

Rac
Trebuie să fii mai serios atât în viața personală, cât și în cea profesională. Ați lăsat lucrurile să alunece de prea mult timp, așa că este timpul să vă așezați și să depuneți toate eforturile pentru a vă realiza obiectivele pe care le-ați lăsat deoparte de mult timp.

Sfat cosmic: Este timpul să vă concentrați eforturile pentru a vă realiza obiectivele.

Leu
Astrele vă recomandă o atitudine mai tolerantă față de cei din jur. Nu aruncați cu fraze răutăcioase, pentru că odată cu toate resentimentele acumulate s-ar putea ajunge la un conflict serios, care va frânge multe inimi. Inclusiv a ta.

Un sfat cosmic: Fii discret în ceea ce privește modul în care vorbești cu oamenii.

Fecioară
Nu trebuie să-ți trăiești viața așa cum îți dictează societatea. Doar tu și conștiința ta sunteți criteriul pentru acțiunile și planurile tale de viitor. Mai degrabă, rupeți cercul vicios și decideți ce vă veți ocupa mai întâi, după ce vă lăsați inima să aleagă pentru dumneavoastră.

Sfat cosmic: nu urmați cursul ales de altcineva.

Balanță
Nu vă pierdeți timpul prețios așteptând momentul potrivit: acționați aici și acum! Este timpul să scăpați de sindromul amânării și să vă dați seama ce vă doriți în acest moment al vieții. Stelele sunt în favoarea ta, așa că nu-ți fie teamă să faci o greșeală.

Sfat cosmic: trăiește aici și acum.

Scorpion
Ceea ce cauți tu te caută și pe tine. În agitația zilelor noastre, este important să nu-ți ratezi fericirea, fie că este vorba de o persoană sau de o oportunitate de a urca pe scara carierei. Pentru a face acest lucru, trebuie să încetați să vă mai gândiți la amănunte și să începeți să citiți printre rânduri.

Un sfat cosmic: Ceea ce cauți, cauți și tu.

Săgetător
Fluturii din burtă se rup. Abandonează-te momentului la maxim și lasă iubirea să intre în spațiul tău, este atât de mult așteptată până la urmă. Lasă sentimentul luminos să te conducă pe drumul tău mai lung, luminând totul în jurul tău.

Sfat cosmic: lasă iubirea să intre în viața ta.

Capricorn
Atunci când oamenii vă critică în mod inutil sau își subminează părerea despre abilitățile dumneavoastră, comportamentul lor spune mai mult despre ei decât despre dumneavoastră. Nu vă pierdeți timpul cu invidioși și mergeți înainte cu capul sus. Într-o zi, toți își vor da seama că s-au înșelat, iar tu vei fi departe de nivelul lor.

Sfat cosmic: ignorați criticii.

Vărsător
Universul șoptește, nu, chiar strigă, că este timpul să vă dovediți valoarea! Adună-ți voința într-un pumn și întinde-ți aripile. Prosperitatea ta va reîncărca totul în jurul tău și te va face nu doar fericit.

Sfat cosmic: Este timpul să te arăți.

Pești.
Da, lucrurile nu merg conform planului, dar astrele îți cer să râzi în nas tuturor problemelor și adversităților. Acestea sunt dificultăți temporare prin care ați mai trecut, ceea ce înseamnă că soluția se află undeva sub picioarele dumneavoastră, trebuie doar să vă uitați cu atenție.

Sfat cosmic: Râdeți în fața adversității.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *