Horoscop

Horoscop 13 octombrie 2023. Berbec, încearcă să nu rănești pe nimeni astăzi

Ziua, care, în ciuda faptului că în calendar este “vineri, 13”, promite să fie calmă, plăcută și favorabilă.

Nu trebuie să vă certați, să intrați în conflict, să ridicați vocea și să permiteți gânduri rele. Este de dorit să petreceți timp în liniște și pace, făcând lucruri interesante și plăcute – de exemplu, hobby-ul dvs. Cei care îl fac să coincidă cu munca vor fi cei mai norocoși, dar restul dintre noi doar – în ciuda zilelor lucrătoare – pot găsi timp pentru hobby-ul lor.

Berbec
Încearcă să nu rănești pe nimeni astăzi, chiar și din neatenție, pentru că cearta apărută în această zi se va prelungi mult timp și poate că părțile implicate în conflict nu se vor putea împăca în cele din urmă niciodată.

Taur
În ciuda zilei de vineri, afacerile vor fi cât se poate de reușite, mai ales cele care sunt pe termen lung, astfel încât să puteți face înțelegeri și să semnați contracte.

Gemeni
Reprezentanții semnului nu ar trebui doar să vorbească rău despre alte persoane, ci și să permită gânduri rele despre ele – bumerangul, care nu a anulat, va zbura rapid înapoi.

Rac
Nu vă implicați într-o încăierare cu oameni neadecvați: pentru a-i chema la ordine nu veți putea oricum, dar pentru a vă strica starea de spirit pentru o lungă perioadă de timp – destul.

Leu
Orice faptă bună este binevenită: caritatea făcută în această perioadă va aduce beneficii reale pentru toată lumea – atât pentru cei cărora li se adresează ajutorul, cât și pentru binefăcătorul însuși.

Fecioară
Orice document pe care reprezentanții zodiei vor fi nevoiți să-l semneze în această perioadă, este necesar să îl studieze cu atenție: probabile greșeli – sau greșeli de tipar jenante – îi pot costa scump mai târziu.

Balanță
Tensiunea, pe care o puteți resimți încă de dimineață, “vindecată” de munca entuziastă, de treburile casnice, dar mai ales – de aerul curat, așa că nu uitați să vă găsiți timp pentru o plimbare.

Scorpion
Dacă începeți în această zi o reparație mult așteptată, va fi posibil să o faceți rapid și, cel mai important, calitativ. Cu toate acestea, acest lucru va fi valabil și pentru orice alte cazuri calculate pentru viitor.

Săgetător
Oricât de puternică ar fi dorința dvs. de a-i sfătui pe alții și, cu atât mai mult, de a-i învăța, ar trebui să refuzați această linie de comportament – este puțin probabil să fie primită cu recunoștință.

Capricorn
Sunt probabile încasări neașteptate de bani: poate fi vorba de un bonus, de onorarii meritate, de datorii demult uitate și pur și simplu de cadouri de la prieteni și persoane dragi – reprezentanții semnului știu exact cum să dispună de ele.

Vărsător
Timpul liber de la locul de muncă este recomandat să se dedice comunicării cu prietenii, în special cu cei pe care nu i-ați văzut de mult timp: din amintiri plăcute svmestnyh va fi mai cald pe suflet, și asta este deja mult.

Pești
Stelele avertizează reprezentanții semnului de risc sub orice formă: câștigând – din diverse motive – este puțin probabil să obțină, dar pierdeți poate ușor și mult, ceea ce este complet inacceptabil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *