Horoscop

Horoscop 14 aprilie 2023. O zi în care trebuie să fim cât se poate de sinceri

Bebec

Ziua este bună pentru odihnă, așa că este recomandabil să vă luați ceva timp liber de la serviciu: dacă nu puteți, merită să vă cronometrați cele mai mici lucruri – cum ar fi să vă faceți curat pe birou.

Taur

Este important să respectați moderația în toate – de la mâncare până la relația cu alte persoane: în primul caz este absolut imposibil să mâncați în exces, în al doilea – să dați frâu liber emoțiilor negative.

Gemeni

Momentul perfect pentru a scăpa de ceea ce și-a depășit utilitatea – atât lucrurile vechi, pe care nu le-ai mai purtat de cel puțin un an, cât și relațiile de care nu te mai bucuri de mult timp.

Rac

Astrele te vor răsplăti cu elocvență și putere de convingere care îți vor permite să ieși victorios din orice bătălie verbală – atât o dispută cu colegii pe teme profesionale, cât și o ceartă în familie.

Leu

Ziua este favorabilă reconcilierii cu o persoană cu care te-ai certat de mult timp – astăzi vei reuși nu doar să găsești un teren comun cu ea, ci și să elimini toate neînțelegerile apărute între voi.

Fecioară

Reprezentanții semnului dvs. – poate singurul din întregul cerc zodiacal, care astăzi nu numai că pot, dar și trebuie să se lanseze într-un nou proiect – acesta este literalmente sortit succesului.

Balanță

Orice obiectiv de natură personală poate fi atins dacă te îndrepți spre el nu pe calea chinuită, ci pe cea directă: în loc să-i faci aluzie persoanei iubite la sentimentele sale, trebuie să-i vorbești direct despre ele.

Scorpion

Adevărata cauză a evenimentelor care ți s-au întâmplat în ultima vreme îți va fi dezvăluită printr-o conversație neașteptată cu persoana iubită: ceea ce îți va spune va pune lucrurile la punct.

Săgetător

Vorbind cu cei din jur, țineți cont de faptul că ultima calitate pentru o înțelegere reciprocă este simțul tactul: dacă vă răniți partenerul, este puțin probabil să vă puteți împăca cu el.

Capricorn

Amânați lucrurile pe care le-ați planificat pentru această zi, cel puțin până luni – oricum nu va avea rost să munciți astăzi, așa că ocupați-vă de treburile casnice – ele sunt întotdeauna relevante.

Vărsător

Să-ți cântărești cuvintele este întotdeauna important, dar în această zi – mai ales: spunând prea multe, îți poți jigni serios partenerul, rănindu-l, cum se spune, pe bune.

Pești

Este posibil – și necesar – să efectuați operațiuni financiare de orice complexitate, în această zi ele promit să fie cele mai reușite și în viitorul foarte apropiat vor aduce dividende bune.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *