Horoscop

Horoscop 14 decembrie 2022. Balanță, nu renunța la visele tale!

Berbec.
Uneori ești cu adevărat deprimat gândindu-te la natura nestatornică a lucrurilor. Dar tot ce este mai bun este întotdeauna înainte, iar acestea nu sunt cuvinte goale. Credeți în luminița de la capătul tunelului, doar o atitudine pozitivă vă va ajuta să treceți peste toate răsturnările de situație ale destinului.

Sfatul cosmic: ai răbdare și acceptă.

Taur
Nu merită să ai dureri în inimă, să te întorci mereu la situații dificile și să te cerți cu oamenii. Este distructiv și te pune la colț. Schimbă-ți accentul și privește în propriul suflet. Petreceți ceva timp singur, găsiți o activitate plăcută sau pur și simplu relaxați-vă.

Sfat cosmic: Concentrează-te asupra propriilor tale sentimente.

Gemeni
Dacă nu puteți spune cine vă sunt prietenii și dușmanii, este timpul să faceți ceva. În caz contrar, veți sfârși prin a vă arde și a face aceleași greșeli. Indiferent ce se spune despre integritatea individului, dacă nu este un inel de prieteni și un stol de zmeu, nu așteptați binele.

Sfat cosmic: analizează-ți relațiile cu oamenii.

Rac
Unele relații romantice sunt sortite eșecului, altele sunt perfecte încă de la prima întâlnire. Dar nu vei ști niciodată ce ar fi putut ieși mai departe dacă vei continua să fugi la primele dificultăți. A greși o persoană nu este întotdeauna un motiv pentru a o părăsi.

Sfat cosmic: învață să rezolvi problemele, nu să fugi de ele.

Leu
Fiecare mare victorie are în spate o muncă incredibilă. Succesul nu cade din cer și nu-i mângâie la nesfârșit pe aleșii lor în timp ce se relaxează pe canapea. Pentru a realiza ceva, trebuie să faci un efort. Gândiți-vă la obiectivele pe care vi le-ați stabilit la începutul anului.

Sfat cosmic: Munca grea aduce o recoltă bogată.

Fecioară
De multe ori trebuie să te dai la o parte, să cedezi în loc să lupți. Uneori este important să evităm conflictele, mai degrabă decât să le dezvoltăm. Este greu să știi ce să faci atunci când ești copleșit de emoții. Dacă simțiți acest lucru, luați o pauză și analizați ce se întâmplă.

Sfat cosmic: uneori, a lăsa pe cineva să câștige înseamnă să câștigi tu însuți.

Balanță
Este timpul să îți asumi responsabilitatea pentru obiectivele tale, să nu-ți mai plângi de milă și să nu te mai plângi de circumstanțe exterioare atunci când eșuezi. Nu trebuie să faceți totul deodată. Pașii mici și încrezători făcuți în direcția corectă vor fi în cele din urmă în beneficiul

Sfat cosmic: nu renunța la visele tale.

Scorpion
Senzația de oboseală devine permanentă. Ca să nu mai vorbim de sentimentul că destinația ta se îndepărtează tot mai mult de tine. Dar acest lucru este departe de adevăr, Scorpionilor. Sunteți acolo unde ar trebui să fiți, pe drumul cel bun.

Sfat cosmic: Universul te răsplătește pentru încercările tale.

Săgetător
Distragere totală a atenției și confuzie. Acest lucru nu poate decât să vă afecteze afacerile și relațiile cu oamenii. Dar nimeni nu vă poate ajuta să remediați situația decât dumneavoastră. Împrieteniți-vă cu personajul vostru, acceptați-vă aspectul, evaluați-vă obiectiv abilitățile, punctele forte, punctele slabe.

Sfat cosmic: Este timpul să te angajezi în auto-reflecție.

Capricorn
Doar pentru că ești apropiat de cineva nu te obligă să fii de acord cu faptele și cuvintele sale. Și nici nu înseamnă că trebuie să-i feriți de adevărul amar prin înfrumusețarea realității. Nu, nu vei face decât să înrăutățești situația. Minciuna poate fi salutară, poate, dar vă este contraindicată.

Sfat cosmic: chiar și cea mai nevinovată minciună se poate transforma într-un dezastru.

Vărsător
Un cerc larg de comunicare este foarte interesant, informativ, dă prospețime fiecărui eveniment. Dar uneori ai nevoie să te simți ca un membru al familiei care nu trebuie să pretindă că este cineva. Nu uitați, în curgerea turbulentă a vieții, de cei mai vechi și mai loiali prieteni, de tribul vostru de oameni care gândesc la fel ca voi.

Sfat cosmic: restabilește relațiile cu vechii tăi prieteni.

Pești.
Resentimentele care sunt încurajate, păstrate în memorie, retrăite la nesfârșit, se pot transforma într-o gaură neagră. Temeți-vă de vechile resentimente, alungați-le, mergeți mai departe cu viața voastră – prezentul și viitorul, nu trecutul. Până când nu te vei ocupa de piatra de pe inimă, nicio fericire nu va veni și nu o va umple.

Sfat cosmic: fă loc în inima ta pentru bucurie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *