Horoscop

Horoscop 14 mai 2023. Leu, zi în care nu ar trebui să-ți asumi riscuri

Berbec

Chiar și persoanele cele mai apropiate de tine pot înșela astăzi: desigur, o vor face cu bună credință, dar esența actului nu se schimbă: o minciună – chiar și în cadrul mântuirii – va fi tot o minciună.

Taur

Ziua este favorabilă treburilor casnice de orice complexitate: poți face curățenie – atât săptămânală, cât și generală, precum și să planifici reparații și să procedezi la executarea lor.

Gemeni

În ciuda weekend-ului, puteți trece la realizarea unor proiecte profesionale pe care le-ați amânat de mult timp pentru viitor: circumstanțe cât se poate de favorabile pentru punerea lor în aplicare.

Rac

Orice plan pe care vă decideți să îl faceți în această zi ar trebui să fie cât mai precis și mai detaliat: cu cât veți ține cont de mai multe detalii și le veți fixa în paragrafele sale, cu atât mai bine îl veți pune în aplicare.

Leu

O zi în care nu ar trebui să-ți asumi riscuri – nici în plan profesional, nici în chestiuni financiare: în locul profitului scontat poți obține o pierdere, așa că e mai bine să acționezi după principiul “cu cât călărești mai liniștit, cu atât mai departe vei călători”.

Fecioară

Lasă-i pe ceilalți să își facă norma de opinie, chiar dacă o contrazice pe a ta, altfel te cerți ușor și te vei împăca îndelung și dureros – nu ajunge la asta.

Balanță

Stabilește-ți un obiectiv, e important să te apuci direct de el, fără să te lași distras de micile lucruri care vor apărea din când în când și vor cere atenție, altfel riști să te calci în picioare pe loc toată ziua.

Scorpion

O zi în care trebuie să fii mai modest: nu-ți etala perfecțiunea și superioritatea în fața celorlalți, chiar dacă, în mod obiectiv, își are locul – este garantat că oamenilor nu le va plăcea.

Săgetător

Principalul lucru astăzi este să respecți o măsură în toate – începând cu mâncarea și terminând cu comunicarea cu cei din jur: nu depăși linia care separă cumpătarea de permisivitate.

Capricorn

Merită să profiți de o zi liberă și să mergi în natură: fie că e vorba de o excursie la casa de la țară, fie că e vorba de o ieșire în cel mai apropiat parc – cel mai important este schimbarea de imagine de la fereastră și aerul proaspăt necesar pentru o bună sănătate.

Vărsător

Este important să ai cea mai mare grijă în manevrarea aparatelor de gaz și a celor electrice: dacă este posibil – ce bine, este o zi liberă în calendar – cel mai bine este să nu le pornești deloc.

Pești

Ziua, în ciuda statutului său de sărbătoare, este favorabilă tranzacțiilor financiare – cum ar fi aranjamentele pentru contracte importante, mai ales cele pe termen lung.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *