Horoscop

Horoscop 15 iunie 2023. Berbec, nu luați la inimă reproșurile și acuzațiile celor din jur

Berbec

Nu luați la inimă reproșurile și acuzațiile pe care cei din jur le-ar putea lansa asupra voastră: probabil că pur și simplu nu pot face față exploziei de emoție, așa că nu aveți absolut nimic de-a face cu ea.

Taur

Astăzi – ca de altfel întotdeauna – nu ar trebui să minți persoana iubită, mai ales dacă este vorba despre fleacuri: va fi jignitor să fii prins înșelând și să te afli într-o poziție jenantă din cauza unei astfel de prostii.

Gemeni

Cel mai important lucru astăzi este să-ți stăpânești emoțiile, oricât de violente ar fi ele: pot duce la o ceartă cu cei din jur, din care nu vei obține niciun beneficiu – dimpotrivă, poate distruge relațiile.

Rac

O zi în care trebuie să ai încredere nu în rațiune și logică, ci în propria intuiție: o voce interioară, bazată pe munca subconștientului, îți va indica singura cale corectă de ieșire din situație.

Leu

În căutarea unui răspuns la o întrebare importantă a vieții, trebuie să ai încredere în soartă: dacă poți îndeplini aceste două condiții, o situație dificilă din viață se va rezolva de la sine – ca prin magie.

Fecioară

Planurile pe care le veți face în această zi, alături de evenimentele reale ar trebui să conțină și o parte de fantezie, chiar dacă par nerealiste – vor avea toate șansele să se realizeze.

Balanță

Ziua, în ciuda statutului de zi lucrătoare, este favorabilă odihnei: trebuie să te relaxezi și să te recuperezi înainte de munca importantă și responsabilă care te așteaptă în viitorul apropiat.

Scorpion

Ai nevoie să scapi de negativismul care poate fi “aruncat” asupra ta de cei din jur în moduri simple, dar active: plimbare la aer curat, comunicare cu copiii și joacă cu animalele.

Săgetător

Rezolvarea problemelor altora ar trebui tratată cu mare atenție: în primul rând, ai destule probleme ale tale, iar în al doilea rând, amintește-ți că drumul spre iad este pavat cu intenții bune.

Capricorn

Astrele îți recomandă cu tărie să suni sau să scrii unei persoane cu care nu ai mai vorbit de mult timp: cel mai probabil, are mare nevoie de ajutorul tău, dar – din cauza modestiei – nu îndrăznește să ți-l ceară.

Vărsător

Semnelor care vor fi trimise în această zi de soartă, trebuie să le tratezi cu cea mai mare atenție – norocul și fericirea pentru mulți ani de acum încolo pot depinde de înțelegerea lor corectă.

Pești

Ziua este favorabilă consolidării relațiilor personale și de familie: cu cât acordați mai multă atenție astăzi unei persoane dragi, copiilor sau rudelor în vârstă, cu atât mai puternică și mai fericită va fi dinastia dvs.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *