Horoscop

Horoscop 15 martie 2023. Capricorn, ai noroc nu rata ocazia!

Astăzi, 15 martie – Luna în scădere în Săgetător încurajează oamenii din toate semnele zodiacale să își ia o săptămână liberă, să petreacă timp cu cei dragi, să facă lucrurile preferate sau pur și simplu să își ia timp pentru ei înșiși.

Berbec
Uneori, reprezentanții acestor semne zodiacale sunt prea indeciși. Berbec, te gândești mereu la consecințe, așa că te temi să îți trăiești viața așa cum îți dorești. Permite-ți să îți asumi riscuri, altfel nu vei reuși niciodată să te ridici de la sol. Acum este cel mai bun moment pentru a-ți pune în aplicare planurile, nu rata o șansă bună.

Sfat cosmic: Este timpul să-ți înfrunți temerile.

Taur
Cu fiecare cunoștință nouă Taurul încearcă să arate cea mai bună versiune a sa, niciodată nu-ți arăți adevărata ta față în interacțiunile cu oamenii. De unde vine această nesiguranță? Veșnicele măști nu fac decât să te obosească, iar cei din jur simt înșelăciunea și neîncrederea. Permite-ți să fii tu însuți și lumea se va întoarce pe o nouă față.

Sfat cosmic: nu te mai ascunde de tine însuți.

Gemeni
Lenea, apatia și lipsa de dorință de a schimba lucrurile. Aceste sentimente nu te părăsesc nicio clipă. Acum îți dai seama că ai cedat în fața fluxului vieții, dar râul evenimentelor te duce la fund. Încă puțin și vei simți capcanele dure ale conștiinței tale. Ieși imediat din starea de acrivie, fă-ți timp pentru un hobby, plimbă-te cu prietenii, mergi la film sau distrează-te la o petrecere.

Sfat cosmic: E timpul pentru o reînnoire, o pauză de viață.

Rac
Săptămâna trecută s-a dovedit a fi foarte stresantă. Fie că ai decis urgent să-ți salvezi starea financiară de la un dezastru iminent, fie că te-ai trezit la serviciu cel mai indispensabil. Oricum ar fi, munca îți ocupă cea mai mare parte din viață și nu este în regulă. Astrele îți recomandă să-ți iei o pauză, să uiți pentru o vreme de carieră și să-ți dedici timp pentru tine.

Sfatul cosmic: Nu poți face toți banii, așa că acordă-ți o pauză.

Leu
Uneori, membrii acestui semn zodiacal sunt prea infantili. De fiecare dată când te confrunți cu o provocare, te ghemuiești într-un colț și adopți o atitudine de genul “nu vreau, nu vreau”. Din păcate, nu poți scăpa de greutăți. Trebuie să strângi din dinți și să apelezi la ajutorul unei versiuni mature și responsabile a ta. Veți face față cu siguranță unor astfel de eșecuri.

Un sfat cosmic: Nimeni nu o poate face în locul tău.

Fecioară

Fecioara simte frică și anxietate, așteptați în permanență o altă “belea” din partea vieții. Cu toate acestea, tu însuți îți provoci toate dificultățile atunci când te predispui la negativitate. Uneori trebuie să renunți la griji și să te bucuri pur și simplu de viață. Privește în jurul tău și cu siguranță vei găsi ceva frumos.

Sfatul cosmic: nu-ți mai face griji pentru nimic.

Balanță

Reprezentanții elementului aer nu au încredere în nimeni în ultima vreme. În fiecare cuvânt căutați înșelăciunea, se pare că până și rudele dvs. au intenții rele. Această suspiciune se datorează fricii de a fi respins. Este mai ușor să fii rece și insensibil decât să înfrunți trădarea.

Sfatul cosmic: nu te îndoi de cei dragi, problema este în tine însuți.

Scorpion
De fiecare dată când Scorpionii încearcă să se concentreze – ceva le stă în cale. Vrei totul și deodată, dar nu ești dispus să depui efort pentru un rezultat. Așa că se pare că lași neterminate toate lucrurile pe care le-ai început. În acest ritm au mult timp să stagneze pe loc. Este timpul să te hotărăști de ce ai nevoie cu adevărat și ce merită să pierzi timpul.

Sfat cosmic: Fă-ți ordine în cap, ești blocat în propriile gânduri.

Săgetător
Legea cardinală a acestui semn zodiacal este că Săgetătorul are întotdeauna dreptate. Întotdeauna are dreptate? Poate că de aceea există multe conflicte cu ceilalți. Nu vă certați tot timpul, este timpul să învățați să îi ascultați pe ceilalți și să priviți situația din unghiuri diferite. Doar atunci vei putea ajunge la armonie cu el însuși.

Sfat cosmic: Învățați să își recunoască greșelile.

Capricorn
Capricornilor le place să fie în centrul atenției, să asculte complimente măgulitoare și să profite de sexualitatea lor. De ce această dorință disperată de a mulțumi pe toată lumea? Te face să te simți nefericit. Drama constantă, intriga și investigația condimentează viața, dar este și obositoare: atât pentru tine, cât și pentru ceilalți implicați în “spectacol”.

Sfat cosmic: Ai noroc, nu rata ocazia.

Vărsător

Reprezentanții acestui semn zodiacal au avut parte de o adevărată descoperire. Vorbim despre o promovare mult așteptată sau despre o moștenire scăpată de la o rudă îndepărtată. Probabil, evenimentul nu este legat de finanțe: Vărsătorii singuri pot întâlni dragostea vieții sale, și a căror inimă este deja ocupată – să afle despre adăugarea la familie.

Sfat cosmic: sunteți prea amabil, învățați să spuneți nu oamenilor.

Pești

Bunăvoința Peștilor este de mult timp legendară. Chiar și în mijlocul nopții sunt gata să se trezească și să se grăbească să ajute un camarad. Sunteți atât de obișnuiți să rezolvați problemele altora încât uitați complet de ale sale. Poate că ăsta era planul, nu-i așa? Va trebui să vă gândiți la interesele personale, pentru a nu deveni un personaj minor în propriul basm.

Sfatul cosmic: Fiți perseverent și tenace în căutarea unei soluții la problema principală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *