Horoscop

HOROSCOP 16 decembrie 2015

Unii vor dori să afle cât mai multe despre ţine, relaţiile tale parteneriale şi intenţiile profesionale. Fii prudent şi vorbeşte strictul necesar, pentru că sub o masca binevoitoare se ascund scopuri egoiste. Spre seară ai putea concluziona că ar fi bine să renunţi definitv la unele relaţii.

Taur
La locul de muncă, ziua anunţă forfota, discuţii aprinse cu şefii, reuniuni oficiale importante. Se pare că eşti pus în situaţia de a munci mult, dar plata aferentă eforturilor depuse se întrezăreşte vag. Depinde numai de ţine să-ţi dozezi eforturile pentru a avea randamentul corespunzător planului profesional. Lucrează atât cât poţi, fără a ieşi în evidenţă. Seară aduce alinare în familie.

Gemeni
Sunt momente excelente petru a-ţi rafina mentalul, a fi autodidact, a învaţă lucruri noi de la şi prin alţii. O discuţie cu cineva experimentat în ale vieţii îţi va lămuri aspecte privitoare la îmbunătăţirea personalităţii tale şi a felului în care te raportezi la lume şi evenimentele ei. Planificarea unor călătorii sau programe de instruire au de asemenea succes.

Rac
Ocupă-te de bugetul pentru sărbătorile sezonului rece, deoarece sunt momente bune în acest sens. Poţi planifică cu succes atât cheltuielile pentru cadouri, nevoi personale, nevoile familiei şi casei, cât şi achitarea facturilor, taxelor sau serviciilor de care beneficiezi tu şi cei dragi. Este posibil să primeşti sprijin financiar şi material de la rude sau dinspre segmentul profesional.

Leu
Priveşte la partenerul de viaţă sau la cei profesionali şi observă cum îşi rezolva aceştia îndatoririle cotidiene. Ai putea învaţă multe de la ei, ai înţelege unde gafezi fără să-ţi dai seama şi nu în ultimul rând ai găsi soluţii deosebite pentru a-ţi rezolva îndatoririle tale. Cei dragi te sprijină necondiţionat, aşa încât încrede-te în ei din tot sufletul.

Fecioara
Este o zi cu multă muncă de rutină, însă vei avea succes în tot ce faci. Totul este să îţi dozezi eforturile, să îţi selectezi priorităţile şi să ai încredere că vei rezolva totul foarte bine. Îţi este favorizată muncă în locuri familiare, dar mai ales acasă. Relaţiile colegiale sunt bune, dar pot există, din când în când, animozităţi. Rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber.

Balanţă
Eşti pus pe soţii şi asta îţi poate crea neplăceri în relaţiile cu cei apropiaţi. Totuşi, fiind sezonul sărbătorilor de iarnă, în aer pluteşte izul vacanţei şi al bucuriei de a fi împreună cu persoanele dragi. Foloseşte-ţi rafinamentul nativ şi antrenează-i şi pe ceilalţi în activităţi distractive. Spre seară ar fi bine să alcătuieşti programul zilelor următoare.

Scorpion
În familie se poate pune problema rezolvării urgenţe a unor reparaţii sau a cumpărăturilor necesare traiului cotidian. Se pare că, deocamdată, tu eşti acela care este nevoit să suporte cheltuielile majore ale casei şi membrilor familiei. Alege priorităţile care necesită bani şi apoi ai încredere că le vei rezolva pe toate în mod onorabil.

Săgetător

Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt fructuoase, dar punctate şi cu note amuzante. Temele abordate astăzi vizează personalitatea ta, modul de îmbunătăţire al acesteia şi al felului în care reacţionezi în faţă evenimentelor cotidiene. Ia aminte la ce ţi se spune şi bucură-te că ai ocazia să întâlneşti oameni care sunt sinceri cu ţine.

Capricorn
Apar cheltuieli neaşteptate fie pentru chestiuni legate de sănătate, fie pentru aspecte profesionale. Este posibil să fii nevoit să oferi cadouri pentru servicii sau favoruri de care, în aparenţă, ai nevoie pe moment. Pe de altă parte poţi beneficia de o prima. Fii prudent şi chibzuieste pe îndelete situaţia în care te afli. Ziua predispune la pierderi, decizii greşite şi cheltuieli inutile.

Vărsător
Astăzi doreşti să faci lucrurile numai cum crezi tu de cuviinţă. Totuşi, ia o pauză şi priveşte în jurul tău, la felul în care persoanele apropiate îşi rezolva treburile. Pentru că mentalul este răscolit există riscul fie să te subestimezi, fie să te supraestimezi. Un prieten de bună calitate îţi va oferi sfaturi şi soluţii deosebite. Ţine cont de ele!

Peşti
Eşti sensibil astăzi şi orice remarcă venită din partea celor apropiaţi te poate deranja serios. Ar fi bine să eviţi compania oamenilor zgomotoşi şi a celor care doresc prea multe de la ţine. Ai neovie de odihnă, meditaţii în locuri sfinte şi dialoguri cu Dumnezeu. Sănătatea necesită îngrijiri, dar nu se recomandă consultaţii şi analize medicale, pe cât posibil.

sursa: incomemagazine.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *