Horoscop

Horoscop 16 iunie 2023. Gemeni, nu ar trebui să vorbești de rău despre alte persoane

Berbec

Puteți începe să lucrați la proiecte pe termen lung, cum ar fi obținerea unui nou loc de muncă, punerea bazelor unei case de țară sau plantarea unui copac.

Taur

Rezolvarea problemelor de afaceri prin negocieri cu partenerii promite să fie un succes dacă le programați pentru astăzi: veți găsi cu ușurință un teren comun în orice problemă – chiar și în cele mai dificile.

Gemeni

Astăzi – ca și în orice altă zi – nu ar trebui să vorbești de rău despre alte persoane: acestea vor afla destul de repede despre cuvintele tale, ceea ce ar putea duce la consecințe neplăcute sub formă de clarificări.

Rac

Atunci când vă confruntați cu persoane agresive, merită să dați dovadă de reținere sau, mai bine zis, să le ignorați atacurile, păstrându-vă astfel sănătatea mentală.

Leu

Ziua este cea mai favorabilă carității: ajutorul de astăzi – mai ales dacă este direcționat – va ajunge cât mai repede la persoana care are nevoie, rezolvând problemele acesteia.

Fecioară

Orice document care urmează să fie semnat în această perioadă trebuie studiat cu atenție, acordând o atenție deosebită textului tipărit în josul paginii, cu litere mici – acolo se ascund surprizele.

Balanță

Tensiunea pe care ai putea să o simți dimineața ar trebui să fie atenuată prin mijloacele disponibile: ai putea, de exemplu, să te plimbi în parc – atât înainte de serviciu, cât și în timpul pauzei de masă.

Scorpion

Nu le da sfaturi celor din jurul tău, chiar dacă crezi că nu se pot lipsi de ele: de fapt, nu au nevoie de îndrumările tale, dimpotrivă, s-ar putea supăra și chiar ți-ar putea purta resentimente.

Săgetător

Orice perturbări în propria casă – inclusiv reparații – începute în această zi, vor putea fi finalizate rapid și fără pierderi, adică nu vor deveni, așa cum se întâmplă adesea, un dezastru natural.

Capricorn

Sunt probabile sosiri neașteptate – și, prin urmare, deosebit de plăcute – de bani: poate fi vorba de un bonus, de onorarii bine meritate, de datorii demult uitate și pur și simplu de cadouri din partea prietenilor și a celor dragi.

Vărsător

Ziua este favorabilă comunicării cu prietenii – mai ales cu cei pe care nu i-ai mai văzut de mult timp: astrele sunt încrezătoare că aveți ceva de povestit, iar apoi cu interes discutați povestea.

Pești

În această zi nu merită să vă riscați banii, sănătatea și viața, așa că este mai bine să refuzați jocurile de noroc, sporturile extreme și condusul rapid.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *