Horoscop

HOROSCOP 17 decembrie 2015

Învaţă să ceri că să primeşti, pentru că nu stă întotdeauna doar în puterile tale să ajungi acolo unde doreşti. O rugăciune trimisă spre cer, în felul cel mai confortabil ţie, face enorm, de parcă ai fi acum în conexiune directă cu cei care îţi pot ţie îndeplini dorinţa, deci nu te sfii să chemi în ajutorul tău toate forţele universului. Poţi primi mai mult decât ai putea crede, deci începe să-ţi creezi cu gândul şi cu inima lumea pe care ţi-o doreşti. Crede cu tărie că dorinţa ta se va materializa şi aşteaptă să devină realitate.

Taur
Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile şi te laşi îmbrăţişat de emoţii, de senzaţii, de trăiri, de fluturii din stomac. Poate fi ziua când chiar Cupidon bate la uşa ta că să-ţi aducă o surpriză minunată sau te transformi tu în mesagerul iubirii. Trimite iubire în jurul tău la cote maxime, pentru că ai de unde oferi, inima ta e plină, da pe afară de sentimente puternice ce se cer împărtăşite, eliberate, transmise în eter, către cei care au nevoie de această energie minunată! Inima ta bate mai tare, poate pentru că şi tu primeşti pe tavă gesturi superbe de afecţiune, ce te fac să spui că eşti fericit şi că îţi place această senzaţie fantastică de a iubi şi a fi iubit cu adevărat!

Gemeni

Schimbarea de direcţie pe care o decizi azi vine aşa, din senin, fără să-ţi dai seama ce a generat acest nou sens pentru ţine, dar o accepţi cu încredere. E un eveniment cu conotaţii karmice, de parcă sensul în care porneşti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieţi anterioare în care ai mai făcut acelaşi lucru. Vezi altceva interesant la orizont şi îţi dai seama că nu vei ajunge acolo dacă mergi pe acelaşi drum că înainte. Norocul tău e că, având legătură cu alte existente, ţi se pare totul foarte familiar, de parcă ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede şi uşor.

Rac

Ai grijă cum îţi foloseşti azi glumele şi spiritul jucăuş, pentru că unii s-ar putea să nu înţeleagă corect atitudinea ta. Tu te simţi bine, ai chef de distracţie, glumeşti, razi, dar altora numai de asta nu le arde şi le-ai putea strică dispoziţia. Păcat, ei nici nu ştiu cât de bine le-ar face dacă ţi-ar urmă exemplul şi s-ar comportă la fel, deci mai insistă totuşi pe lângă cei trişti şi depresivi, pentru că joacă ta i-ar putea remonta şi pe ei, că prin farmec. Dacă refuză cu orice chip umorul tău, lasă-i în pace! Nu te simţi tu vinovat pentru tristeţea lor, pentru că tu ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă să le smulgi un zâmbet.

Leu

Uneori, simţi că eşti nevoit să mai renunţi la unele vise, dar nu să le ştergi complet din minte, totuşi! Sunt mici sacrificii pe care le faci pe parcurs, când nu sunt întrunite toate condiţiile unei reuşite depline, dar trebuie doar să le treci pe o linie secundară, până în clipă când lucrurile vor fi din nou favorabile materializării lor. Reprimi pe moment un vis, mai ştergi de pe lista de planuri câte ceva, dar asta nu înseamnă că le abandonezi complet. Va veni şi vremea lor, dar acum se pare că trebuie să te concentrezi asupra altor planuri, mult mai urgenţe. Oricum, nu spune imposibil! E posibil, dar nu acum…

Fecioara

Ai ajuns într-un punct în care îţi dai seama că nu ştii nimic despre subiectul despre care se vorbeşte, şi recunoşti sincer acest lucru. Nu e în avantajul tău să începi să vorbeşti despre ceva despre care nu ai nicio idee, că atare, înainte de a-ţi da cu părerea, pune mâna pe cărţi şi informează-te. Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou care, prin studiu aprofundat, poate deveni o nouă pasiune pentru ţine. Acum faci prima oară cunoştinţă cu subiectul şi, că tot ce-i nou, pare complicat. Ai răbdare, citeşte, studiază, întreabă-i pe cei mai învăţaţi şi ai să vezi că experienţă se acumulează pas cu pas. Acum poate nu ştii nimic, dar peste o luna vei şti destule!

Balanţă

Iubirea e sursă celor mai frumoase şi mai intense emoţii de care ai parte acum, de aceea dăruieşti cu la fel de multă pasiune înapoi celui drag! Va simţi perfect împreună, nimic nu mai contează decât să va staţi unul altuia în preajma, de parcă fiecare îşi extrage energia şi fericirea din compania celuilalt. Eşti în stare să spui că iubirea e la cote maxime acum şi o oferi pe tavă partenerului, pentru că ştii că şi el are la fel de multă de oferit înapoi. Faci parte dintr-un schimb continuu şi abundent de senzaţii, emoţii, trăiri şi cuvinte frumoase, încât spui că iubirea te înalta şi te trimite direct în al nouălea cer. Bucură-te de această rară stare de euforie!

Scorpion

Uneori, o despărţire poate fi cel mai bun lucru care ţi se poate întâmplă, că atare vei trata un astfel de moment că pe un motiv de uşurare. Dispare cineva din viaţă ta, îţi iei rămas bun de la un loc sau de la o persoană, laşi în urmă o relaţie care nu-şi mai are rostul, şi parcă simţi şi tu că respiri, finalmente. Dacă vezi că nu mai ai nimic de câştigat sau de învăţat din anumite relaţii cu oamenii din jur, nu te cramponă de ele! Nimic nu e veşnic: nici relaţiile de serviciu, nici cele de prietenie, nici cele de iubire, că atare uneori e bine să le laşi în urmă şi să treci mai departe, spre altceva.

Săgetător

E momentul tău de glorie când te poţi afirmă uşor prin ceea ce reprezinţi. De fapt, eşti la capătul unui proces îndelungat de perfecţionare, la finalul unui curs, la culegerea roadelor unui efort îndelungat, şi eşti mândru de ţine. Dacă tot eşti atât de mulţumit de ţine, fă un pas în faţă şi arată ce ştii, la ce eşti cel mai bun, care îţi este valoarea, pentru a descoperi şi alţii cine eşti şi ce poţi. Meriţi felicitări şi laude, că atare lasă modestia deoparte şi acceptă faptul că eşti cel mai bun. Nu te culcă însă pe laurii victoriei, ci continuă-ţi drumul spre desăvârşire, pentru că poţi şi mai bine de atât. Ţinteşte şi mai sus!

Capricorn

Vii obosit acasă iar acasă te iau copiii în primire şi scot untul din ţine! Vei face tot posibilul să nu-i dezamăgeşti, să nu te pierzi cu firea, oricât de extenuat ai fi, ba chiar ai putea trata timpul petrecut în compania celor mici că cel mai bun remediu după o zi epuizantă. Totul e să nu-ţi eliberezi nervii pe ei, pentru că nu ai avea o reacţie prea plăcută. Asumă-ţi rolul de părinte şi coboară-te la nivelul lor, pentru că şi ei au nevoie de ţine, chiar dacă eşti frânt de oboseală după o zi de lucru. Distrează-te un pic cu ei, razi cu ei, joacă-te cu ei, pentru că şi asupra ta ar avea un efect benefic!

Vărsător

Cel care te atacă azi atât de dur se dovedeşte a fi cel mai de temut inamic al tău, la momentul acesta, dar e bine că se arată la faţă, că să ştii mai clar cu cine ai de a face. Acesta apelează la vorbe dure, la lovituri sub centură, la injurii şi atacuri, cărora le poţi face faţă cu brio. Uneori, e bine să ai astfel de confruntări mai directe cu cei care nu te plac, pentru a-ţi face şi tu o idee cu privire la numărul real al duşmanilor din umbră. Ar fi mai greu să lupţi cu cineva bine ascuns în spatele unei măşti false, or, o astfel de întrevedere directă te înarmează pe ţine cu tot arsenalul necesar pentru o contra-ofensivă de succes!

Peşti

Azi poţi să te joci un pic de-a lista de dorinţe, pentru că numai aşa ai curajul să treci pe această lista idei cât mai multe, cât mai mărunte, cât mai variate. Din joacă îţi dai seama cât de multe lucruri ţi-ai dori de la viaţă, deci ajunge să le arunci una câte una în univers, pentru a se materializa. Fii sigur că cineva acolo sus te ascultă, deci cere, fă-o cu încredere, cu bucurie, cu optimism, că un copil aflat în faţă unei vitrine cu jucării şi vrea şi una, şi cealaltă, şi mai vrea ceva şi tot aşa. La fel trebuie să sune şi jocul speranţelor tale de viitor!

sursa: fresh24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *