Horoscop

Horoscop 17 iulie 2023. Ziua promite să-i încânte pe Gemeni cu surprize plăcute

Berbec

Astrele din horoscop îi sfătuiesc pe Berbeci să își dedice această zi comunicării. Părinți, copii, nepoți – cu cât mai mulți oameni apropiați se întâlnesc, cu atât mai bine! În cercul de rude, Berbecul așteaptă nu numai căldura sinceră a comunicării, ci și șanse fericite ale destinului: poate că în această zi Berbecul va primi un ajutor neașteptat sau o propunere din partea celor dragi. Dacă Berbecul nu s-a putut decide să înceapă o conversație confidențială, este timpul să discute totul într-o atmosferă familială relaxată și cordială.

Taur

Ziua le oferă Taurilor o încărcătură considerabilă de vigoare, energie și forță. Poate că nu o va simți când se va da jos din pat, dar îi este suficient să bea o cafea și să facă un duș de contrast, iar viața va fi viu colorată! Astrele din horoscop îi sfătuiesc pe Taur să își ia timp pentru a-și căli și stresa organismul. Oferă-ți un jogging, un curs de fitness sau o ieșire la piscină. Și, în același timp – un sport atât de tonic precum tirul ochilor la adresa persoanelor de sex opus.

Gemeni

Ziua promite să îi încânte pe Gemeni cu surprize plăcute. În tot ceea ce întreprind, norocul promite să fie de partea lor, mai ales în ceea ce ține de afacerile amoroase și de finanțe. Este posibil ca ziua să le facă plăcere cu un profit bun, o achiziție bună, un cadou sau o întâlnire romantică. Pentru a verifica acest lucru, tot ce trebuie să facă Gemenii este să nu stea între patru pereți: să se întâlnească, să se îndrăgostească, să aibă o întâlnire, să facă afaceri și să facă cumpărături!

Rac

Cancerul își va trezi abilitățile de lider! Ziua îi oferă capacitatea de a lua rapid decizii, de a-și asuma responsabilitatea pentru ele și de a-i organiza pe cei din jur pentru a pune în practică aceste decizii. Toate acestea le va putea face Raku fără prea mari dificultăți: oamenii din jurul său îl sprijină de bunăvoie în toate demersurile sale. Așadar, astrele din horoscop îl sfătuiesc pe Raku să ia cu îndrăzneală inițiativa în propriile mâini, pentru că dacă nu el, atunci cine?

Leu

Leul trebuie să păstreze o distanță față de ceilalți, fără a permite să le stea pe gât. Astrele horoscopului îl avertizează că cineva poate încerca cu nerușinare să îl manipuleze pe Leu în propriul interes sau să îl împovăreze cu cereri interminabile. Așa este ziua în care Leul va provoca literalmente tendințe exploatatoare în oameni! Așa că va trebui fie să petreacă această zi departe de toată lumea, fie să respingă cu insistență petiționarii intruzivi.

Fecioară

Fecioara va simți în mod subtil tot ceea ce o înconjoară, în primul rând – persoanele care îi sunt apropiate. Nu-i va fi greu să se imagineze în locul interlocutorului, privind lumea din clopotnița lui. Datorită acestui fapt, Fecioara va fi un excelent ascultător și nu mai puțin excelent povestitor. Ziua o înzestrează cu o intuiție bine dezvoltată, capacități creative și o imaginație exuberantă. Dar concluziile logice și calculele logice îi vor fi date Fecioarei cu mare dificultate.

Balanță

Horoscopul le prevestește Balanțelor o zi bună în care vor avea tendința de a privi viața cu filozofie. Ei bine, uneori este singura abordare corectă a lucrurilor pe care nu le poți schimba. Chiar dacă nu totul va merge ca pe roate pentru Balanță, echidistanța și simțul umorului îi vor ajuta să nu dramatizeze situația sau chiar să o întoarcă în favoarea lor. Indiferent de ce se va întâmpla, va fi dificil de zdruncinat calmul Balanței.

Scorpion

Scorpionul are nevoie de senzații și de informații ca de aer! Cu cât mai mulți oameni în jurul lui, cu atât mai bine, și nu contează dacă sunt prieteni, colegi sau străini: Scorpionul va găsi puncte comune cu toată lumea. Datorită sociabilității sale, Scorpionul are șansa de a face o cunoștință interesantă sau utilă, un nou hobby, de a deveni proprietarul informațiilor necesare. Cu alte cuvinte, horoscopul îl înclină să îmbine plăcutul cu utilul, în deplină concordanță cu dictonul: “Comunicarea funcționează pentru cei care muncesc pentru ea”.

Săgetător

Horoscopul îl predispune pe Săgetător să manipuleze oamenii; cu toate acestea, cei din jurul său vor dansa de bunăvoie după cum îi cântă. Săgetătorul va fi convins că nu o face în interes personal, ci pentru scopuri comune – de exemplu, pentru muncă sau pentru binele familiei. Pentru a obține ceea ce dorește, Săgetătorul se poate folosi nu numai de darul său de convingere, ci și de relațiile sale, de zvonuri și de alte pârghii secrete – toate acestea îl vor ajuta să obțină rezultate. Principalul lucru este ca jocul “cardinalului gri” să nu fie jucat prea serios.

Capricorn

Capricornul are șansa de a experimenta justețea proverbului: “Totul este bun cu moderație”! Ziua îl înclină spre moderație în toate – în fapte, în acțiuni, în mâncare, în conversație, în dragoste. În orice chestiune pe care Capricornul o va decide, el ar trebui să aleagă mijlocul de aur, iar dacă problema este controversată – să caute un compromis. Numai așa rezultatul nu-l va dezamăgi. Dacă începe să taie din umăr, riscă ca din proiectele și planurile sale să rămână doar mici așchii.

Vărsător

Situația poate cere Vărsătorului să sprijine pe cineva din jurul său, să ajute, să asculte sau să dea sfaturi. Mai mult, Vărsătorul însuși va fi altruist, astfel încât, chiar dacă nu i se cere ajutorul, este capabil să îl ofere el însuși. Ziua îi conferă Vărsătorului dorința de a îngriji, de a proteja și de a fi protector, ceea ce îl face un excelent ascultător și psihanalist. Singurul “dar”: în dragoste, grija Vărsătorului poate fi prea activă. Încearcă să nu o lași să se transforme într-o obsesie.

Pești

Peștii nu se vor supăra să comande pe cei din jurul lor! Cu toate acestea, de cele mai multe ori, cei din jur vor fi doar “favorizați”. Ziua îi înzestrează pe Pești cu încredere în sine și carismă, permițându-vă să dați dovadă de calități de lider și chiar să manipulați puțin oamenii. Datorită acestui fapt, nu va fi dificil pentru Pești să-și promoveze ideea, să organizeze orice proces, să convingă în dreptatea lor. Este o zi bună pentru a cuceri inima cuiva sau pentru a avansa în carieră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *