Horoscop

Horoscop 17 mai 2023. Rac, gândirea pozitivă nu a fost anulată

Berbec

Este recomandabil să dedicați această zi unor activități care nu sunt doar plăcute, ci și utile: de exemplu, citirea de cărți noi – și nu vorbim de ficțiune, ci de literatură profesională.

Taur

Sfaturile valoroase, de care cu un grad ridicat de probabilitate vei avea nevoie în această perioadă, este posibil să fie date de persoane mai în vârstă decât tine – atât rude, cât și colegi: experiența lor de viață îți va fi de mare folos.

Gemeni

Clarificând relația cu o persoană dragă, încearcă să nu dai frâu liber emoțiilor: sub influența lor poți năvăli în ea lucruri pe care mâine le vei regreta, dar poate fi prea târziu.

Rac

Încearcă să stăpânești arta de a vedea partea bună în orice obiect sau eveniment, atunci totul în viață se va dezvolta în cel mai reușit mod pentru tine – gândirea pozitivă nu a fost anulată.

Leu

Dacă cineva din anturajul tău te duce cu gândul la o explozie emoțională, s-ar putea să te afli într-o poziție incomodă, așa că, dacă simți că comunicarea încetează să mai fie languroasă, oprește-te.

Fecioară

Nu refuzați să dați curs unei solicitări care îi va atrage pe superiori: aceștia vă vor aprecia loialitatea și, eventual, vor trage concluzii de anvergură care le vor permite să se gândească la cariera dvs.

Balanță

Nu reacționați emoțional la gelozia pe care o poate simți față de dvs. o persoană dragă: chiar dacă nu are niciun motiv pentru asta, încercați să vă puneți în poziția lui și să îl înțelegeți.

Scorpion

Tensiunea pe care o vei resimți de dimineață se “vindecă perfect dacă comunici cu cei dragi – mama ta sau cel mai bun prieten – sau dacă ieși în natură, de exemplu, în pădure sau în parc.

Săgetător

Ziua nu este potrivită pentru a te ocupa de treburile gospodărești și de afaceri – este puțin probabil ca astfel de cazuri să se înțeleagă, așa că este mai bine – în ciuda faptului că este o zi din timpul săptămânii – să îți dedici timpul și să fii puțin leneș.

Capricorn

O atenție deosebită din partea dvs. vor avea nevoie membrii familiei care sunt considerați neprotejați – în primul rând copiii și rudele în vârstă: ajutați-i – e datoria dvs.

Vărsător

După ce afli secretul altcuiva, proprietarul acestuia ți-l va dezvălui, încearcă să uiți imediat ce ai auzit: bârfind, chiar și accidental, rănești persoana și te faci de râs.

Pești

Încearcă să eviți o persoană care îți evocă emoții negative, pe lângă: vei cheltui prea multă energie mentală pentru a comunica cu ea, ceea ce nu este cea mai bună cale pentru starea ta de spirit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *