Horoscop

HOROSCOP 18 decembrie 2015

TAUR 
Suferi multe modificări la nivel de percepţie în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Vrei să faci un număr cât mai mare de bani, cât mai repede cu putinţă şi să te bucuri de ei după bunul plac. Deocamdată nu reuşeşti să strângi prea mulţi, căci o serie de datorii mai vechi trebuie plătite imediat.

GEMENI
Tocmai persoanele care păreau de încredere în prima faza te dezamăgesc cumplit. Este momentul să pui piciorul în prag şi să îi spui clar care sunt aşteptările tale de la ea. Nu îţi poţi permite să pierzi timpul din cauza altuia, mai ales acum când ai atât de multă nevoie de bani.

RAC
Toată tensiunea de la muncă îţi pune capac pentru că nu rezonezi cu nimeni la nivel de idei şi de aici şi toată frustrarea cu care te încarci. Vezi doar negru în faţă ochilor şi în toţi de lângă ţine un duşman de temut. În realitate nimeni nu îţi vrea răul aşa cum percepi tu, dar eşti imposibil de convins că sfaturile primite sunt bine intenţionate.

LEU
Prezenţa ta de spirit şi toate vorbele blânde pe care le spui celor din jur se dovedesc providenţiale pentru că aşa reuşeşti să pui capăt unui conflict fără că acesta să ia amploare. Foloseşte-te de abilitatea ta de a comunica pentru a rezolva o situaţie neplăcută cu o rudă recalcitranţa. Vei observă că atunci când foloseşti tonul potrivit totul pare simplu.

FECIOARA 
Prezenţa ta de spirit şi toate vorbele blânde pe care le spui celor din jur se dovedesc providenţiale pentru că aşa reuşeşti să pui capăt unui conflict fără că acesta să ia amploare. Foloseşte-te de abilitatea ta de a comunica pentru a rezolva o situaţie neplăcută cu o rudă recalcitranţa. Vei observă că atunci când foloseşti tonul potrivit totul pare simplu.

BALANȚĂ
Te poţi simţi destul de constrâns astăzi mai ales din cauza familiei care te urmăreşte pas cu pas. Cei dragi au tot felul obiecţii de făcut tocmai când tu nu ai cerut nici măcar o părere. Desigur că impulsivitatea ta iese la suprafaţă atunci când cei din jur se aşteaptă mai puţin şi ai grijă să le întorci vorbele descurajatoare.

SCORPION
Inima îţi este pusă pe jar de o persoană ce intră în viaţă ta că o furtună. Necunoscutul te provoacă şi te incită, de aceea dai frâu liber sentimentelor şi te prinzi în jocurile seducţiei. Mare grijă că nu cumva potenţialul partener să fie interesat doar de flirturi şi să rămâi dezamăgit în urmă furtunii de sentimente.

SĂGETĂTOR
Joacă de-a seriozitatea te prinde de minune cu atât mai mult cu cât îţi faci cunoscute intenţiile în faţă unor persoane ce te văd pentru prima dată. Vei face o impresie cu adevărat bună şi poate că vei deschide o uşa importantă dând impresia că eşti ceea ce au nevoie, deşi s-ar putea să fii nevoit să dovedeşti că eşti mai mult decât simple vorbe.

CAPRICORN
Când te decizi că ar trebui să îţi pui în practică planurile cei din jur îţi tot pun beţe în roată pentru a-ţi demonstra cât este de periculos să te implici în investiţii. Dincolo de acest aspect tu ai pus pe hârtie planul de bătaie, analizând foarte responsabil toate avantajele şi dezavantajele afacerii.

VĂRSĂTOR
Cine spune că eşti insensibil nu se înşală foarte tare pentru că astăzi nu îţi pasă decât de propria persoană. Ai planuri măreţe, iar familia cu dramele ei nu face decât să ţi le dea peste cap exact când ai nevoie de linişte. Tratamentul rece este primit şi de partenerul de viaţă care se va simţi pe bună dreptate neglijat.

PEŞTI
Este ziua marilor reîntâlniri, astfel că nu trebuie să te mire dacă revezi un fost partener de relaţie mai ales dacă frecventezi aceleaşi locuri pe care le frecventai cu el. Este un test destul de dur cu atât mai mult cu cât încă te mai gândeşti la relaţia pe care ai pierdut-o. Nu este de mirare că întreagă zi vei fi extrem de nostalgic şi trist.

sursa: hotweek.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *