Horoscop

Horoscop 18 februarie 2023. Scorpion, este timpul să te îndrăgostești

Astăzi, 18 februarie, Luna în descreștere nu vă recomandă să planificați activități, proiecte sau contracte importante. Perioada este caracterizată de o încetinire a tuturor proceselor și de o scădere a energiei. Este mai bine să consacrați acest timp meditației, cunoașterii lumii, obținerii de cunoștințe și abilități intime.

♈ Berbec.
Spiritul nu ne dă niciodată ceva cu care nu suntem pregătiți să ne confruntăm. Ai încredere în ușile de aur ale oportunităților care se deschid pentru tine, pe măsură ce le parcurgi cu recunoștință. Ești pregătit pentru acea mare schimbare, gata să te vindeci, să te transformi, să înflorești și să te manifești ca o versiune mai bună a ta.

Sfatul cosmic: ești pregătit pentru schimbări mari.

♉ Taur.
Spiritul te mișcă și te încurajează să ai încredere în dictatul inimii tale, acolo unde te conduce. Nu este niciodată prea târziu să faci ceea ce ai vrut întotdeauna să faci și să creezi ceea ce ai vrut întotdeauna să creezi.

Sfatul cosmic: ai încredere în dictatele inimii tale.

♊ Gemeni
Dragostea nu trebuie să fie haotică și mohorâtă. Cupidon îți va reaminti acest lucru în weekend. Bucură-te de pasiunea ta și amintește-ți că meriți iubire. Celibatarii Gemeni, aduceți această conștientizare în inima voastră și fiți gata să transformați spațiul în uniunea divină pe care o doriți și o meritați profund.

Sfat cosmic: amintește-ți că meriți iubirea.

♋ Rac
Urmărirea a ceea ce vă doriți nu trebuie să se simtă ca un război. Nu trebuie să mergi împotriva curentului pentru a-ți atinge obiectivele. Calea celei mai mici rezistențe te va elibera în multe direcții. Relațiile pe plan interpersonal pot părea haotice, dar exersarea ascultării active vă va ajuta – este singura modalitate de a găsi o soluție pașnică.

Sfatul cosmic: învățați să ascultați activ.

♌ Leu
Dacă te simți prizonier al vieții pe care ți-ai creat-o, nu te grăbi să reziști disconfortului, ci împrietenește-te cu el. Ascultă-te pe tine însuți: probabil că este timpul să te miști și să te dezvolți altfel, îmbrățișează oportunitatea de a crea o nouă realitate și nu lăsa barierele mentale să te rețină.

Sfatul cosmic: ai puterea de a crea o nouă realitate.

♍ Fecioară

Vi se oferă șansa de a vă transforma relațiile prin propria transformare. Tratați vântul schimbării ca pe un companion blând și iubitor, mai degrabă decât ca pe o furtună. Vă va permite să scăpați de ceea ce nu vă mai servește binele, astfel încât să vă puteți exprima mai pe deplin.

Sfatul cosmic: nu vă opuneți vântului schimbării.

♎ Balanță.

Anul 2023 este un an al iubirii nebunești de sine, în care îți poți dovedi cu curaj că ești tu însuți! Acesta este anul în care să crezi că fiecare divinitate din cosmos este ajutorul tău în călătoria numită viață, că numai lucruri bune vor veni în calea ta și că te vei îndrepta spre scopul tău sacru.

Sfatul cosmic: lasă deoparte îndoielile și crede în puterea ta.

♏ Scorpion.
Timpul lucrează în favoarea ta și tot ceea ce ai nevoie își va găsi locul în viața ta exact în momentul în care trebuie să se întâmple. Fă un pas înapoi și permite ca miracolele să se întâmple. Deschideți-vă inima și acceptați dragostea, afecțiunea și adorația care vă sunt trimise în acest moment. Ceva îți spune că este timpul să te îndrăgostești.

Sfatul cosmic: este timpul să te îndrăgostești.

♐ Săgetător.
Experimentați harul divin în cea mai magică formă a sa. Ești iubit, protejat și îngrijit. Acest lucru este ceva ce știți și înțelegeți la nivel sufletesc. Dragostea, frumusețea, armonia și seninătatea vor fi teme importante pentru tine în acest weekend. Dacă te-ai gândit să-ți construiești viața de vis cu cineva anume, este timpul să acționezi.

Sfat cosmic: este timpul să construiești viața visurilor tale.

♑ Capricornii.
Zeii aduc cu ei darul speranței, al vindecării, al iubirii și al romantismului. S-ar putea să te trezești că faci următorul pas cu cineva cu care te întâlnești de ceva vreme. Dar cineva care a fost pe orbita ta ar putea să-și facă cunoscute sentimentele. Oferă-ți o tabula rasa și ia-o de la capăt. Universul te susține pentru a pune bazele unei relații stabile care va continua să crească odată cu tine.

Sfatul cosmic: începeți cu o tabula rasa.

♒ Vărsătorii.

Nu vă faceți griji că lucrurile nu merg în favoarea voastră și gândiți-vă la următorul salariu. Ați venit pe lume să trăiți, să iubiți, să râdeți, să întruchipați bucuria și râsul. Fiți conștienți de posibilitatea infinită a tot ceea ce puteți crea. Ceva vă spune că sunteți pe cale să descoperiți adevărata esență a libertății.

Sfatul cosmic: sunteți pe drumul spre descoperirea libertății.

♊ Pești

Ceva îți dă greș de mult timp și știi asta. În loc să încerci să-ți raționalizezi sentimentele, acceptă lucrurile așa cum sunt și începe un dialog cu ceilalți. Nu uita că oamenii din viața ta nu știu întotdeauna cum să-ți ofere sprijin decât dacă le exprimi nevoile tale în mod deschis și sincer.

Sfatul cosmic: începeți un dialog și veți fi susținut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *