Horoscop

Horoscop 18 iunie 2023. Capricorn, nu este cea mai bună zi pentru conversații serioase cu cei dragi

Este un moment bun pentru a face un bilanț, pentru a vă analiza greșelile și realizările, pentru a vă cere scuze față de cei cărora le-ați greșit și pentru a face planuri de viitor. Este mai bine să nu începeți proiecte noi, ceea ce este puțin probabil să se facă într-o zi liberă, dar nu este ofensator să dați ultimele retușuri la o muncă deja finalizată.

Berbec

Atunci când vă stabiliți obiectivele viitoare, este important să decideți ce vă doriți cu adevărat și de ce vă puteți lipsi, deoarece aceste dorințe v-au fost impuse de alte persoane și de mass-media.

Taur

Această zi – vestea bună este că la aceasta va contribui și statutul ei de zi liberă – ar trebui petrecută de preferință în natură: vă va ajuta să vă refaceți rezervele de energie, care vor fi suficiente pentru cel puțin toată săptămâna următoare.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a-ți începe viața cu o tabula rasa, dar mai întâi trebuie să “ierți” vechile “păcate” – să-ți ceri scuze față de persoanele pe care – voluntar sau involuntar – le-ai jignit.

Rac

Este indicat să dedici ziua în curs pentru a-ți face planuri – cu condiția ca fiecare element să fie atent elaborat – și să definești strategii și tactici pentru a le realiza, acest lucru îți va facilita munca pentru luna următoare.

Leu

Împărtășește-ți cele mai intime gânduri astăzi – ca întotdeauna – doar cu cei în care ai încredere deplină și totală, altfel secretul tău ar putea deveni de notorietate publică.

Fecioară

Renunță la încăpățânarea ta obișnuită și recunoaște-ți greșelile pe care le-ai făcut: vei fi surprins să constați cât de mult – și de dramatic – se va schimba viața ta în bine.

Balanță

O activitate fizică moderată va fi foarte benefică pentru sănătatea și starea ta de spirit: plimbarea pe îndelete, practicarea unui sport în aer liber sau mersul pe jos îți vor reface energia de care ai nevoie.

Scorpion

Dacă vei reuși să îți petreci ziua la malul apei, valurile mării sau curenții râurilor îți pot lua toate tristețile, chiar dacă numai în sensul figurat al cuvântului.

Săgetător

La întrebarea ce obiectiv de viață să alegi vor răspunde numeroasele semne pe care astrele ți le vor trimite în această zi: principalul este să le acorzi atenție și să le interpretezi cu competență.

Capricorn

Nu este cea mai bună zi pentru conversații serioase cu cei dragi: chiar dacă crezi că este momentul să lămurești relația punând punctul pe “i”, reprogramează discuția pentru altă dată.

Vărsător

O zi în care ar trebui să vorbești cât mai puțin și să asculți cât mai mult: așa poți deveni proprietarul unor date importante pe care pur și simplu – fără să vorbești – nimeni nu ți le-ar da.

Pești

Eliberați puțină energie pozitivă în casă – și în viață – făcând o curățenie generală în locuință și scăpând de lucrurile care nu mai sunt necesare: puteți scăpa fără probleme de ceea ce nu ați mai folosit de un an.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *