Actualitate

Horoscop 18 mai 2016 Fecioara, urmează să se întâmple ceva deosebit

Berbec

O idee în minte care prinde contur din ce în ce mai bine şi te îndeamnă să o şi pui în aplicare. Nu mai aştepta, bate fierul cât e cald, pentru că atunci când vei începe s-o pui în practică, se vor ivi noi şi noi detalii care, într-un final, vor formă un tot demn de laudă! Fii conştient că nu merge totul strună impecabil, ci chiar dacă vei mai da în bară pe parcurs, chiar dacă îţi vei mai pierde încrederea, până la urmă toate vor ieşi că la carte. Ai de învăţat şi din mers, nu le ştii pe toate de la început, dar cel mai important e să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti ceea ce ai acum în minte.

Taur

Eşti primit cu braţele deschide de un grup de persoane care te priveşte cu multă admiraţie şi respect. Citeşti în ochii lor cât de mult te apreciază, încât e o plăcere să te dedici lor, prin ceea ce faci. Dacă muncă ta nu ar fi nici măcar remarcată, nu ai mai avea nicio satisfacţie să-ţi oferi serviciile. Dar aşa, când vezi cât de aşteptat eşti, cât de mult vor ceilalţi să-ţi stea prin preajma, eşti mult mai motivat să te apleci asupra serviciilor pe care le pui în slujba lor. În fond, nici nu-ţi trebuie altceva decât un dram de recunoştinţă, un sincer mulţumesc şi un zâmbet că răspuns la ceea ce ai tu de oferit.

Gemeni

Bună organizare a lucrurilor îţi convine de minune, pentru că reuşeşti să te încadrezi perfect în termenii pe care îi ai la dispoziţie. Ba chiar te simţi bine şi jubilezi când vezi că alţii se împiedică, nu reuşesc să facă nimic împinşi de la spate, dar tu parcă ai fi prieten cu timpul care trece. Duci la îndeplinire o sarcina, poate chiar înainte de termen, şi astfel îţi mai rămâne timp să revizuieşti etapele parcurse sau să te ocupi şi de ceva pentru sufletul propriu.

Rac

Ai sperat anumite gesturi de afecţiune de la cel drag, dar acesta nu prea ştie să-ţi ofere ce aştepţi de la el. Pentru că uită să-ţi dea un telefon sau să îţi aducă o floare, ai tendinţa de a-i pune la index toate micile gafele de acest fel din ultima vreme. Nu te pripi să-i arunci în cârca vini de care nici măcar nu e conştient, pentru că e posibil că tu să nu fii receptiv la formă în care îşi exprimă el sentimentele, nefiind cele pe care le aşteptai, dar sunt cele de care e el capabil, şi tot e ceva!

Leu

Este o zi exact pe stilul tău, mai liniştită, organizată, în care toate evoluează într-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totuşi, pentru unii, lentoarea această da impresia că ai fi şi indiferent sau neatent la tot ce se petrece în jur şi ai putea fi greşit interpretat, că atare încearcă să dai o altă formă programului zilei, că să nu lase impresia că ai fi comod din fire. Poţi folosi calmul acesta pentru a te ocupă pe îndelete de o activitate complicată ce necesită o concentrare crescută.

Fecioara

E că o perioada de aşteptare în plan sentimental, fiind cuprins de o stare în care parcă ai simţi că urmează să se întâmple ceva deosebit. Te poţi confruntă cu tot felul de piedici şi amânări în relaţia cu persoană iubita, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci o zi cu surprize, dar care au rolul de a amplifică şi mai mult starea ciudată care te cuprinde, cea în care presimţi că se va schimbă ceva major în viaţă personală. Stai că pe ghimpi, neştiind ce te aşteaptă, de aceea nici nu ştii cum să interpretezi aceste probe.

Balanţă

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioada, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti sau faţă de ceea ce urmează să întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mari starea de emotivitate, încât stai că pe ghimpi tot drumul.

Scorpion

Nu insistă să duci mai departe un plan care pare să nu se mai urnească din loc de la o vreme, ci încearcă să te detaşezi câteva zile de miezul evenimentelor. După o pauză, vei vedea lucrurile din alt unghi şi blocajul de acum va fi depăşit mult mai uşor, că atare nu te încăpăţâna să treci cu orice preţ de acest impas. Uneori nu-i rău să stai pe loc şi să priveşti de pe margine, pentru că aşa înţelegi lucrurile la rece, fără să fii la fel de implicat că înainte.

Săgetător

Ţii mult la spaţiul tău personal, de aceea nu eşti dispus să deschizi uşa, la propriu sau la figurat, oricărei persoane. Trebuie să-ţi câştige încrederea înainte de a-l acceptă în cercul tău intim, de aceea ar fi bine să-i pui la încercare bunele intenţii înainte de a-i permite să se apropie. Intuiţia îţi va atrage atenţia asupra eventualelor sale gânduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste înainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul în care trebuie să accepţi pe cineva nou în preajma, fii precaut şi cunoaşte-l cât se poate de bine.

Capricorn

Cu atitudinea pe care o ai, totul evoluează în direcţia cea bună. Crezi cu tărie că ceea ce faci are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până vei ajunge la capăt. Ai şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi materializa un gând. Poţi uimi lumea prin ceea ce se naşte din mintea sau din mâinile tale, deoarece investeşti toate resursele tale cele mai bune în acest sens: ambiţie, încredere, plăcerea de a munci, spirit practic.

Vărsător

Primeşti un telefon de la o persoană de la care chiar aşteptai o veste şi eşti fericit să-i auzi vocea. Din relaţia cu lumea azi primeşti veşti foarte bune, invitaţii care te bucură sau informaţii utile de care te vei folosi cu succes foarte curând. Şi tu poţi transmite mai departe veşti optimiste unor persoane care speră să le dai un semn de viaţă, deci aminteşte-ţi să iei legătură şi cu cei despre care nu ştiai nimic în ultima vreme.

Peşti

Numai de propria ta voinţă depinde capacitatea ta de a da afară din calea ta tot ce nu-ţi mai trebuie, nu-ţi face bine, nu e adecvat scopului tău, că atare fă ordine cât mai repede. Renunţă la amintiri care nu-şi mai rostul, la regrete şi resentimente tardive, la temeri inoculate de alţii, şi ieşi în faţă tuturor curat şi liniştit, pregătit pentru orice nouă provocare. Prea cari după ţine un balast emoţional, dar dacă ai reuşi să scapi de el cu mult curaj şi ambiţie, îţi vei lua din nou zborul. Descătuşează-te, debarasează-te, abandonează greutăţile, rupe legăturile care te frânează, eliberează-te!

Horoscop 18 mai 2016 oferit de ACVARIA. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *