Horoscop

Horoscop 18 martie 2023. Berbec, acceptă-te pe tine și viața ta așa cum este

Berbec
A ieși din tipare înseamnă să trăiești momente pline de nesiguranță și chiar de teamă. Vor exista faze în călătoria ta în care te vei simți de prisos în relații, în situații sau poate în lume în general. Vor exista cu siguranță persoane în destinul tău care te vor face să-ți pui la îndoială alegerile. Este o călătorie dificilă. Dar la destinație vei fi răsplătit pentru toate încercările. Acceptă-te pe tine însuți și grijile tale, întâmpină cu demnitate succesul și înfrângerea. Atingerea scopului final merită, nu-i așa?

Sfatul cosmic: acceptă-te pe tine și viața ta așa cum este – atât suișurile, cât și coborâșurile.

Taur
Meditația poate fi cel mai bun mod de a face pace cu o lume nedreaptă în aceste vremuri dificile. O călătorie în adâncurile propriului suflet este ceea ce îți rezervă acest semn. Te așteaptă o perioadă uimitoare de descoperiri. Dar este important să te pregătești pentru el și să te acordezi cu valurile conștiinței tale. Pentru a face acest lucru, practicienii recomandă să cultivați liniștea și, în liniște, să vă prioritizați în mod chibzuit relația cu voi înșivă. Nu vă înțelegeți destinul ca pe o ecuație, el este mult mai complicat. Ascultă-ți vocea interioară și ea îți va spune răspunsurile la toate întrebările tale.

Sfatul cosmic: bucură-te de liniște, acordă atenție relației tale cu tine însuți.

Gemeni
S-ar putea să te găsești într-o dispoziție festivă astăzi și pe bună dreptate, Gemeni. Dar nu trebuie să aștepți să se întâmple ceva semnificativ pentru a îmbrăca o rochie nouă și strălucitoare sau pentru a cumpăra o sticlă de vin de colecție pentru cină. Ești în viață, respiri, ești înconjurat de cei mai buni oameni – cei dragi, oameni care gândesc la fel ca tine, iubiți! Ce altceva ar trebui să fie sincer fericit în fiecare zi? Nu refuzați invitațiile, participați la concursuri și conferințe, mergeți la o petrecere sau la un atelier, gândiți-vă să vă reîntoarceți la sport sau la o nouă practică precum yoga.

Sfat cosmic: Ești în viață, iar acesta este deja un motiv pentru un pahar de șampanie!

Rac
Sunt gata să mă vindec pe mine și pe aproapele meu, să cresc și să mă transform. Sunt gata să îmbrățișez părțile din mine pe care le resping de ani de zile, părțile mai întunecate ale sufletului meu. Sunt gata să-mi eliberez cel mai înalt potențial, să-mi trezesc magia și să-mi exprim pe deplin creativitatea prin tot ceea ce văd, ating, aud, simt și gust! Spuneți această rugăciune cu voce tare, adresați-vă Universului. Rostiți aceste cuvinte pentru voi înșivă, Raki! Repetați această mantră către acea versiune a voastră pe care v-ați dorit întotdeauna să o vedeți și să o simțiți în realitate. Acest capitol al vieții voastre este despre întoarcerea acasă – la voi înșivă.

Sfatul cosmic: este timpul să creșteți și să vă transformați – căutați perfecțiunea în toate.

Leu
Există multe moduri de a-ți mărturisi dragostea și de a le arăta oamenilor cât de mult ții la ei. Așa că ține-ți inima la îndemână în timp ce cauți cele mai bune cuvinte, în timp ce pregătești o surpriză, în timp ce plănuiești cum să-ți ajuți aproapele. Sună-ți cel mai bun prieten care locuiește în cealaltă parte a lumii. Trimite-i fratelui sau surorii tale un pachet. Aveți o întâlnire romantică cu un iubit sau o primă întâlnire cu un obiect al pasiunii. Du-ți părinții la teatru. Nu vă fie teamă să vă bucurați de fiecare clipă în care oferiți bucurie celor din jur. Meritați această bucurie.

Sfat cosmic: Există multe moduri de a spune “Te iubesc” – folosește-le pe toate!

Fecioară

Poate că nu este atât de rău. Poate ar trebui să vă imaginați că ați avut o zi dificilă. Așadar, ia-ți un moment pentru a-ți trage sufletul și distanțează-te de circumstanțele tale: nu vrei să te complaci în gânduri negative și să îți pictezi viitorul în negru din cauza grijilor actuale. Când vine vorba de chestiuni de suflet, nu vă grăbiți să respingeți pe cineva pe baza experiențelor voastre trecute. Uneori trebuie doar să crezi că universul vrea ce este mai bun pentru tine. Trebuie să permiți inimii tale să se extindă cu iubire, bunătate și compasiune. Gândește-te la lumină în loc de întuneric, vizualizează-ți fericirea și pregătește-te pentru ea chiar acum.

Sfatul cosmic: nu renunța la o nouă poveste de dragoste din cauza amintirilor grele ale celei vechi.

Balanță

Totul în această lume este în mod inerent perfect – un adevăr universal cu care rezonezi profund la nivel sufletesc. Viața ta este o dovadă vie a acestui miracol, Balanță! În ceea ce privește oportunitățile de la orizont – ele sunt o dovadă a capacității tale de a co-crea cu forțele divine. Așadar, profită la maximum de ceea ce ți se oferă. Să știi că meriți fiecare bucățică de abundență care se revarsă în paharul tău. În plus, și pe plan amoros totul funcționează bine pentru tine. Se anunță ceva incredibil și de neuitat!

Sfatul cosmic: treci prin viață cu conștiința interioară că ești un copil iubit al destinului.

Scorpion

Raiul și iadul există în interiorul nostru, Scorpionilor, și nu se poate contesta acest lucru. Cu cât revizităm mai des experiențele dificile din trecut, cu atât mai mult ne creăm nefericire. Așadar, fă-ți o favoare și întoarce-te la momentul prezent. Analizează poveștile pe care ți le repeți zi de zi. Viața vă oferă șansa de a experimenta gloria relațiilor și magia iubirii. Asumă-ți riscuri așa cum nu ți-ai asumat niciodată, permite-ți ca inima ta să fie plină până la refuz de iubire și nu te teme de nimic. Sentimentele îți vor vindeca rănile.

Sfatul cosmic: dăruiți-vă în întregime magiei iubirii și ea va deveni medicamentul vostru.

Săgetător
Este adevărat că destinul joacă un rol integrant în scenariul fiecărei vieți de pe pământ. Există anumite lucruri, întâlniri, evenimente, oameni care sunt predestinate și inevitabile. Dar Universul nu te-a trimis aici fără putere și tu înțelegi asta la nivelul sufletului tău. În următorul capitol al vieții tale este timpul să acționezi ca un creator conștient al propriei tale realități. În acest capitol vei întreprinde acțiuni inspirate și vei face progrese vizibile către obiectivul tău. Crede-mă, dorința ta de a te manifesta pe deplin va crea în jurul tău un câmp magnetic care va atrage toate persoanele și oportunitățile potrivite.

Sfat cosmic: Amintește-ți rolul tău de creator conștient al realității tale.

Capricorn
Perfecțiunea este supraestimată, Capricorni. Nevoia de perfecțiune ne constrânge mai mult decât ne putem imagina. Incapacitatea de a vedea idealul în imperfect, frumusețea din momentul obișnuit este limitativă și ruinătoare. Așadar, dizolvă barierele din interior și din exterior, permițând creativității tale să își atingă potențialul maxim. Amintiți-vă că nu ați venit aici pentru mize umile. Ați venit aici pentru a juca la scară mare – pentru a vă îmbrățișa unicitatea și a inspira restul lumii să strălucească în propria lumină. Căutați modalități de a o realiza și acționați în consecință.

Sfatul cosmic: jucați-vă, distrați-vă, bucurați-vă! Viața este aici și acum.

Vărsător

Transformarea nu trebuie să fie întotdeauna haotică. Nici crearea de spațiu în propria inimă pentru cineva pe care îl iubești. Este timpul să renunțați la vechile narațiuni, Vărsătorilor. Este timpul să observați frumusețea momentului fără a judeca. Este suficient să vă eliberați mintea de cătușele durerii din trecut și veți vedea întreaga lume într-un mod nou. Crești și evoluezi, devenind acea versiune a ta pe care ai vizualizat-o cu mult timp în urmă. Nu te opri, ai puterea de a-ți schimba destinul.

Sfat cosmic: este timpul să rescrii scenariul banal.

Pești

Ar fi grozav să știi data sau să faci un calendar, indicând când lucrurile se vor îmbunătăți. Dar adevărul este că va trebui să ai încredere în sentimentele tale, Pești, să te sprijini pe ceva intangibil. Pe credință! Va trebui să te împaci cu durerea care este inevitabilă pe drumul spre vindecarea traumei și revenirea la tine însuți. Și să încetezi să te mai vezi ca pe o victimă. Este timpul să te concentrezi asupra oportunităților și modalităților de a te ridica deasupra circumstanțelor, să îți amintești puterea ta și să te inspiri din ea. Încearcă să acționezi ca cel mai bun prieten al tău în orice situație și multe lucruri se vor schimba.

Sfat cosmic: nu uita, vindecarea poate fi dureroasă, dar este necesară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *