Horoscop

Horoscop 19 aprilie 2023. O zi în care nu este nevoie să te grăbești nicăieri

Berbec

Disconfortul pe care îl poți simți în această zi nu înseamnă că ai o problemă de sănătate: durerile de cap, slăbiciunea și apatia nu sunt altceva decât o influență negativă a Lunii, deci nu trebuie să te îngrijorezi.

Taur

O stare de spirit proastă și cu atât mai mult depresia nu este de dorit să o tratezi cu băuturi alcoolice – nu numai că nu vor rezolva problema, ci, dimpotrivă, o vor agrava, așa că este mai bine să faci o plimbare la aer curat.

Gemeni

Să scapi de gândurile intruzive care te-ar putea deranja astăzi te va ajuta la serviciu: chiar dacă nu ai lucruri urgente de făcut, are sens să te gândești la ele – te vor ocupa și distrage atenția.

Rac

Nu este de dorit să te ocupi de cazuri profesionale complexe – acestea pot scoate brusc la iveală dificultăți care nu sunt vizibile la prima vedere, iar acestea sunt cele care îți pot bloca munca.

Leu

Refuzați orice mediere, chiar dacă este vorba de a împăca doi prieteni – un cuvânt neatent va fi suficient pentru a întoarce ambele părți împotriva dvs.

Fecioară

Astăzi este indicat să eviți locurile aglomerate – pericolul la care nu te aștepți poate veni de la ei, mai ales dacă vor fi agresivi.

Balanță

Nu încerca să ajuți pe nimeni – vezi-ți de treburile tale personale, astfel nimeni nu te va putea acuza că ai făcut ceva greșit, ceea ce este foarte posibil dacă te decizi să-i înnobilezi pe cei din jurul tău.

Scorpion

Nu vă ocupați de prea multe lucruri – suprasolicitarea vă poate provoca iritabilitate, sub influența căreia veți putea face o serie de lucruri pe care le veți regreta mai târziu.

Săgetător

Nu fi negativ în raport cu cei din jur, chiar dacă, să zicem, îți pun mâna pe inimă, merită: abține-te de la o reacție tăioasă – mai târziu îți vei mulțumi pentru asta.

Capricorn

Nu este de dorit să comunici cu persoane a căror adecvare îți va provoca îndoieli: nu se așteaptă binele unor astfel de conversații, dar cheltuiala de celule nervoase ar putea fi excesivă.

Vărsător

Simțind că nu puteți percepe realitatea înconjurătoare din punct de vedere filozofic, încercați să faceți abstracție de ceea ce se întâmplă – de exemplu, meditați pe muzică calmă.

Pești

Chiar dacă ziua de lucru va fi programată la propriu în funcție de minute, încercați să găsiți timp pentru a vă odihni: după ce v-ați recuperat forțele, veți putea face mult mai mult decât înainte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *