Horoscop

Horoscop 19 februarie 2023. Săgetător, dezvoltă-ți un sentiment de recunoștință

Astăzi, 19 februarie, sub influența Lunii în descreștere în Vărsător, ar trebui să lași deoparte așteptările nerealiste care te împiedică să-ți realizezi planurile. Această schimbare va atrage în cercul tău noi asociați care sunt dedicați acelorași vise și obiective.

♈ Berbec.
Atunci când urmezi calea celei mai mici rezistențe, lucrurile pot ieși mai bine decât ți-ai imaginat. Vei vedea acest lucru în lunile următoare. Mai mult, și relațiile tale interpersonale se vor schimba în bine. Vei descoperi că ești înconjurat de oameni care îți susțin calea. Deschide-te către lume, Berbec.

Sfat cosmic: deschide-te către lume și acceptă toate evenimentele care se întâmplă în jurul tău.

♉ Taur.
Nu contează ce spun oamenii din afara cercului tău intim. Nu lăsa părerile celorlalți să te facă să îți pui la îndoială drumul, chiar dacă nu poți vedea punctul final din locul în care te afli acum. Cu cât ești mai dedicat obiectivelor tale, cu atât mai mult ajutor și sprijin poți primi de la cei dragi care îți împărtășesc viziunea.

Sfatul cosmic: ai încredere în sentimentele tale, nu-i asculta pe detractori.

♊ Gemeni.
Evenimentele se întâmplă pentru tine, nu cu tine. Întoarce-ți privirea în interiorul tău, Gemeni. Aprinde o lampă și fă o călătorie prin conștiința ta. Examinează tiparul gândirii tale care te înlănțuie și care nu îți permite să evoluezi mai departe. Astrele te sfătuiesc să lași în urmă tot ceea ce te împiedică să mergi înainte.

Sfatul cosmic: întoarce-ți privirea în interiorul tău.

♋ Rac.
Iubirea ta are puterea de a vindeca lumea și de a aduce mai multă ușurință și fericire în viețile celorlalți. Asigură-te doar că înțelegi cu cine îți împarți timpul și energia, deoarece nu toată lumea merită bunătatea și generozitatea ta, Rac. De asemenea, astrele te sfătuiesc să fii atent la cine apare în viața ta în această perioadă. Unii dintre ei îți vor oferi un sprijin care te va ajuta în dezvoltarea carierei tale.

Sfatul cosmic: nu-ți irosi energia pur și simplu.

♌ Leii.
A fost o săptămână grea la serviciu pentru unii Lei. Unii dintre voi ar putea dori să fie singuri în această zi: stați acasă, puneți telefonul pe modul silențios și urmăriți-vă emisiunile preferate. Astrele îți reamintesc că răspunsurile pe care le cauți te caută și pe tine, Leu. Energia Lunii în descreștere va aduce revelații puternice care te vor trezi la obiectivele și dorințele tale adevărate.

Sfat cosmic: răspunsurile la întrebările tale se află la suprafață.

♍ Fecioare

Uneori este mai ușor să ne plângem că nu obținem ceea ce ne dorim. Sau de a le reproșa oamenilor că nu se străduiesc la fel de mult ca noi. Mâncare de gândire: Poate că nu sunteți suficient de clar cu privire la nevoile dumneavoastră. Nu este nevoie să le dai impresia celor din jur că te descurci cu totul și că nu ai nevoie de sprijin, Fecioară. Este timpul să îți dezvălui sentimentele și nevoile, nu te sfii să le exprimi.

Sfat cosmic: nu ezita să ceri sprijinul celor apropiați.

♎ Balanță.

În seria de treburi, nu uita să te distrezi, Balanță. Respiră stresul, grijile, temerile și gândurile anxioase care te țin treaz noaptea. Inspiră bunătate și atrage o explozie de forță în tine. Această schimbare nu numai că îți va îmbunătăți moralul, dar va atrage în cercul tău și persoane cu aceeași mentalitate.

Sfatul cosmic: este timpul să vă refaceți energia, odihniți-vă.

♏ Scorpion.
Aflându-te sub influența Lunii în descreștere, ar trebui să lași deoparte temerile și îndoielile care te împiedică să intri într-o nouă etapă a vieții. Este timpul să creezi un mediu de susținere în jurul tău, exact acolo unde te afli acum. Înscrieți-vă în sprijinul unor spirite asemănătoare care vă împărtășesc viziunea, Scorpionilor!

Sfatul cosmic: Spune nu îndoielilor – treci la acțiune!

♐ Săgetătorii
Săgetători, a fi într-o stare de recunoștință vă va crește energia pozitivă. Speranța și vindecarea sunt, de asemenea, subiecte importante pentru voi în 2023. Crede-mă, relațiile tale interpersonale se vor îmbunătăți în următoarele luni și vor deveni o sursă de bucurie și ușurință în viața ta. Ei bine, astăzi, permite-ți să te relaxezi și să te bucuri de unele hobby-uri demult uitate.

Sfat cosmic: Dezvoltă-ți un sentiment de recunoștință.

♑ Capricornii.
Cariera și finanțele tale sunt în plină ascensiune! Nu numai că primești roadele muncii tale, dar primești și recunoașterea pe care o meriți cu adevărat pentru contribuția pe care o aduci lumii. Așteaptă-te la o promovare în următoarele câteva luni, dacă rămâi dedicat obiectivelor tale! Acestea fiind spuse, ai grijă la tendința ta de a pune munca înaintea a orice altceva. Odihna este de asemenea importantă pentru dezvoltare, Capricorni.

Sfatul cosmic: găsiți un echilibru între muncă și odihnă.

♒ Vărsător.

Luna în descreștere este o perioadă în care îți poți analiza acele griji și temeri pe care ți le reprimi de ani de zile. Lucrați asupra îndoielilor și realizați că vă îndreptați spre creștere, Vărsătorilor. În același timp, scăpați de nevoia de a căuta claritate sau răspunsuri specifice la toate întrebările – împingeți înapoi la intuiția voastră.

Sfat comic: lucrați prin temerile voastre și continuați-vă drumul.

♊ Pești

Călătoria ta spre libertatea personală va începe în momentul în care vei înceta să mai urmezi vechiul scenariu al vieții tale. Pe o lună în scădere, ar trebui să îți întorci privirea în interiorul tău. Este timpul să te debarasezi de povara așteptărilor nerealiste, Pești. Cu cât te exprimi mai mult ca individ, cu atât mai mult vei atrage în viața ta oameni și oportunități care te vor inspira să îți atingi obiectivele.

Sfat cosmic: Este timpul să adaugi culori strălucitoare în viața ta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *