Horoscop

Horoscop 19 iunie 2023. Taur, nu este de dorit să te angajezi în discuții și certuri

Berbec

În relațiile cu oamenii – mai ales cu cei apropiați – nu dați frâu liber emoțiilor: vă puteți certa serios din cauza unor mărunțișuri enervante de care mai târziu nu vă veți mai aminti.

Taur

Nu este de dorit să te angajezi în discuții și certuri: ca să demonstrezi că ai dreptate vei depune mult efort și rezultatul va fi neglijabil – pentru a-i convinge pe ceilalți de punctul lor de vedere tot nu va funcționa.

Gemeni

Tentația de a vă descărca negativismul asupra celor din jur va fi mare, dar trebuie să faceți față – altfel s-ar putea să comiteți o faptă de care vă va fi rușine mai târziu.

Rac

În această zi, ca niciodată, veți avea nevoie de o puternică spate familială: pentru sprijin – atât moral, cât și pentru proprietăți materiale – va trebui să apelați la rudele voastre – ele nu vă vor dezamăgi.

Leu

Negocierile de afaceri pot fi programate pentru astăzi doar dacă se desfășoară într-un cadru informal, în caz contrar, excesul de oficialitate va împiedica obținerea unui acord.

Fecioară

Chestiunile profesionale ar trebui să fie decise doar în funcție de propriile idei despre ce este bine și ce este rău – nu ar trebui să asculți sfaturile altora astăzi.

Balanță

Nu-ți împărtăși planurile personale nici măcar cu cei mai buni prieteni – fără să vrei, ei îți pot aduce ghinionul în intențiile tale, ceea ce înseamnă că lucrurile nu se vor întâmpla așa cum ai vrut inițial.

Scorpion

Este categoric recomandat nu doar să împrumuți, ci și să dai bani cu împrumut: chiar și o sumă mică îți poate dezechilibra echilibrul financiar perfect la nivel energetic.

Săgetător

Munca importantă ar trebui programată de preferință în prima jumătate a zilei, când vei fi mai productiv, după-amiaza este indicat să te odihnești pentru a-ți reface forțele epuizate.

Capricorn

Ziua este favorabilă pentru corectarea erorilor din munca depusă în perioada anterioară – și este indicat să te grăbești, înainte ca șefii să afle despre toate neajunsurile.

Vărsător

Scapă de oboseală și de slăbiciune, care se pot resimți mai aproape de prânz, te va ajuta somnul de zi – chiar dacă este scurt, te va ajuta cu ușurință să-ți redai forțele.

Pești

Ziua este favorabilă pentru a face o afacere care a fost planificată și pregătită de ceva timp, acum pentru aceasta vor fi cele mai favorabile condiții, cel mai important – nu pierdeți șansa norocoasă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *