Horoscop

Horoscop 19 octombrie 2023. Rac, vă puteți îmbunătăți starea de spirit considerabil

O zi în care ar trebui să preferați munca mentală oricărei munci fizice și interesele spirituale celor materiale. Ar trebui să ceri intuiției tale răspunsuri la întrebările importante din viață, atâta timp cât acestea necesită o soluție – ea nu te va dezamăgi astăzi. Este mai bine să refuzați acțiunile active în această perioadă, oricum nu vă vor fi de folos, așa că în timpul liber este mai bine să citiți, să vă uitați la televizor sau să vă ocupați de un hobby.

Berbec
Este de nedorit orice manipulare cu corpul, care va fi efectuată de persoane străine – masaj, proceduri cosmetice și de coafură, vă poate afecta negativ energia.

Taur
Această zi este categoric nepotrivită pentru îndeletniciri inutile – conversații telefonice și mesagerii despre nimic, orice activitate trebuie să fie nu doar utilă, ci și semnificativă.

Gemeni
Una dintre cele mai fericite zile ale lunii lunare pentru dumneavoastră – va trece în pace și liniște, ceea ce vă va permite să vă odihniți nu numai corpul, făcând o plimbare în aer liber și făcând o baie, ci și sufletul, trecând la pozitiv.

Rac
Vă puteți îmbunătăți starea de spirit – și, în același timp, să vă debarasați de negativitatea acumulată – vizitând un salon de înfrumusețare: tunsoarea în această zi vă va tăia aparent din trecut și vă va permite să vă concentrați asupra viitorului.

Leu
La serviciu nu ar trebui să alergați după toți “iepurii” – adică dosarele – deodată, astfel încât este posibil să nu vă aducă în minte niciunul dintre ele, ci, alegând o prioritate, faceți față tuturor sarcinilor din fața dvs.

Fecioară
Chiar și o ceartă minoră cu o persoană iubită în această zi se poate transforma într-un conflict de lungă durată, care va fi foarte greu de reparat – încearcă să o eviți.

Balanță
Legăturile vechi vă vor ajuta să rezolvați o problemă profesională importantă: o persoană cu care v-ați cunoscut în trecut se învârte acum în sfere mai înalte, grație căreia veți putea rezolva orice neînțelegeri.

Scorpion
Trebuie să asculți semnalele pe care subconștientul tău ți le poate trimite astăzi: acestea vor veni sub diferite forme, de la vise la citate pe luminile orașului și frânturi de conversație în mulțime, care nu vor fi întâmplătoare.

Săgetător
Norocul îți va fi tovarăș în toate domeniile vieții, dar va fi deosebit de pronunțat în plan profesional: îți poți asuma orice sarcini și proiecte – chiar și foarte dificile.

Capricorn
Este mai bine să evitați să mergeți la salonul de înfrumusețare, chiar dacă a fost planificat din timp: împreună cu părul tuns vă puteți pierde energia care vă ține pe linia de plutire.

Vărsător
Este posibil – și necesar! – Oferiți șefului dvs. un proiect la care lucrați de mult timp: astăzi nu numai că vă va aprecia ideea, dar o va și susține, atât moral, cât și financiar.

Pești
O zi în care astrele vă recomandă să fiți cât mai aproape de natură: pentru că nu puteți merge într-o zi lucrătoare într-o pădure, râu sau lac, petreceți cel puțin maximum de timp în cel mai apropiat parc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *