Horoscop

Horoscop 2 decembrie 2022. Balanță, deschideți o nouă cale spre fericire!

Berbec
Totul începe cu corpul tău, Berbec. Totul începe cu modul în care te tratezi pe tine însuți în interior. Astăzi sunteți încurajați să vă acordați prioritate sănătății și bunăstării. Pentru a vă acorda la nevoile “vasului vostru sacru” și pentru a-l hrăni în modul în care simțiți intuitiv. Experimentarea unei noi diete sau a unui nou program de fitness este, de asemenea, recomandată în această perioadă. Cu toate acestea, nu este vorba de numărarea caloriilor. Este vorba despre recunoașterea nevoii tale de anumiți nutrienți și de a avea grijă de tine în mod holistic.

Sfat cosmic: Fiți în ton cu nevoile corpului vostru.

Taur
Ne-am prins, Taur! Școala terestră a fost grea pentru tine. Din când în când simți nevoia să fugi, să găsești o cale de scăpare, să apelezi la prietenii tăi dintr-o galaxie îndepărtată. Dar cât timp ești încă aici, repeți anumite tipare în buclă. Astăzi astrele îți amintesc că există o cale de ieșire, iar aceasta presupune să renunți la nevoia de a te conforma așteptărilor altora. Arătați cea mai nebună și mai sălbatică versiune a voastră și să știți că, astfel, rescrieți scenariul pentru voi înșivă și pentru întreaga generație.

Sfat cosmic: numește noul capitol al vieții tale “nebun”.

Gemeni
Nu este treaba ta, Gemeni, să te gândești să faci pe toată lumea să se simtă confortabil. Acest capitol din viața ta înseamnă să îndrăznești să depășești limitele și să gândești în afara cutiei până când “cutia” devine o iluzie. Este vorba de a te elibera de povara așteptărilor altora. Nu uitați, tot ceea ce căutați se află de cealaltă parte a fricii. În prezent, sunteți învățați să renunțați la reguli atunci când vine vorba de dragoste și relații. Secretul pentru a construi relații reale este să te arăți ca fiind cea mai strălucitoare și mai îndrăzneață versiune a ta.

Sfat cosmic: este timpul să renunți la vechile “legi”.

Rac
Pe măsură ce Mercur iese din retrogradare, vă simțiți ca un Cathy vorbăreț. Vrei să te reconectezi cu toți prietenii tăi, să dai cu degetul spre dreapta ca un profesionist și să îți verifici “meciurile” anterioare pentru a vedea dacă există vreun potențial. Dar echilibrul este întotdeauna cuvântul cheie, mai ales atunci când ne aflăm în sezonul Balanței. Așa că nu uitați să vă programați timp pentru dumneavoastră în calendar. Nu uitați să mâncați, să vă rugați, să iubiți, să meditați și să vă întoarceți din când în când privirea spre interior, ca o formă de autoîngrijire sacră.

Sfat cosmic: cuvântul cheie astăzi este “echilibru”.

Leu
Meditația nu înseamnă doar a sta în liniște, observându-ți respirația și gândurile. Este vorba de a merge din ce în ce mai adânc în oceanul conștiinței. Este vorba de a deveni conștient de tine însuți și de a recunoaște aceste tipare de gândire distructive. Astăzi vi se cere să lăsați loc pentru ceea ce are nevoie de vindecare, fără a condamna sau a atașa o poveste. Spiritul știe ce este cel mai bine pentru tine, acum și în fiecare moment, Leo. Tot ceea ce trebuie să faci este să devii una cu fluxul.

Sfat cosmic: scufundă-te în oceanul conștiinței.

Fecioară
Fecioară, nu ar trebui să te gândești la bunurile tale materiale pentru că îți este teamă de ceea ce ar putea aduce ziua de mâine. Astăzi, Marele Spirit vrea să slăbești puțin din strânsoare. Pentru a vă redirecționa atenția de la “lipsă” la “abundență”. Repetă afirmația lui Louise Hay: “Gândesc în stil mare și apoi îmi permit să obțin și mai mult bine din viața mea”.

Sfat cosmic: Faceți un salt metaforic de la lipsă la abundență.

Balanță
Vă reamintim: suntem încă în plin sezon al Balanței. Cu alte cuvinte, este decizia dumneavoastră să fiți vedeta fiecărui spectacol. Arată-te ca fiind cea mai strălucitoare și îndrăzneață versiune a ta, fără să te îngrijorezi de modul în care te vor percepe ceilalți. În acest fel, fiți atenți la modul în care sunteți chemați să vă asumați responsabilitatea și să deschideți o nouă cale. Da, ești un lider de sine stătător, și despre asta ți se notifică chiar acum.

Sfat cosmic: deschideți o nouă cale spre fericire.

Scorpion
Uite cum stă treaba, Scorpionule: întotdeauna ai fost plin de speranță. Visătoare. Idealist. Cel care credea că lucrurile se vor schimba în bine și că există un curcubeu dincolo de nori. Astăzi ți se cere să te implici din nou în această latură a ta și să vezi cum viața ta romantică se transformă odată cu tine. Nu există rugăciune care să rămână fără răspuns, frumoaso, și asta este ceea ce începeți să realizați astăzi.

Sfat cosmic: permiteți viselor și dorințelor voastre să se împlinească.

Săgetător
Ați petrecut destul de mult timp la masa de desen. Ați petrecut destul de mult timp imaginându-vă o nouă realitate și întrebându-vă cum ar fi să treceți prin portalul noului. Este timpul să vă raționalizați acțiunile. Să împarți obiectivul mare în obiective mai mici, atunci când te angajezi în fiecare zi să manifești ceea ce crezi. Acțiunea consecventă se va dovedi a fi secretul succesului.

Sfat cosmic: concentrează-te pe un efort constant.

Capricorn
Pentru unele vise merită să lupți. Repetăm: pentru unele vise merită să lupți. Așadar, transformă-ți durerea în putere, împingând înainte și mai departe. În ciuda a ceea ce vă arată realitatea actuală, veți ajunge în vârf. Ceea ce nu vreți să faceți: încercați să faceți totul singur. Ce puteți face: delegați ori de câte ori este necesar și respectați contribuția echipei dumneavoastră.

Sfatul cosmic: ai încredere în capacitatea ta de a ajunge în vârf.

Vărsător
Uite cum stă treaba, Vărsătorule: nu trebuie să tratezi sau să repari pe toată lumea. Stima ta de sine nu este direct proporțională cu cât timp și energie acorzi celorlalți. Așadar, cheamă-ți puterea înapoi la tine și fă-o fără să te scuzi. Tăiați cablurile atunci când este necesar. Astăzi sunteți chemați să începeți o revoluție în îngrijirea de sine care vă va schimba mai mult decât vă puteți imagina.

Sfat cosmic: cheamă-ți puterea la tine.

Pești
Cu toții suntem clarvăzători într-o formă sau alta. Suntem cu toții conectați în mod unic la ritmul cosmic. În calitate de semn de apă, înțelegi acest lucru la un nivel profund, Pești. Astăzi sunteți chemați să aveți încredere în impulsurile pe care parcă le primiți de nicăieri, deoarece ele vă propulsează în direcția creșterii. Ceea ce vi se cere să faceți este ceva ce nu a mai fost făcut până acum. Dar, din nou, v-ați înscris pentru a începe o revoluție.

Sfatul cosmic: mergi cu îndrăzneală în necunoscut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *