Horoscop

Horoscop 2 iunie 2023. Fecioară, nu asculta sfaturile altora, mai ales dacă sunt nesolicitate

Berbec

Astăzi nu va fi bine folosită munca, așa că este mai bine să refuzi atât începuturile noi, cât și finalizarea cazurilor începute anterior, și să dedici acest timp odihnei, nu muncii.

Taur

Ziua – bineînțeles, dacă este posibil – este de dorit să o petreci singur, dar dacă o astfel de posibilitate nu va fi, trebuie să limitezi cel puțin comunicarea cu ceilalți, mai ales cu cei care îți sunt neplăcuți.

Gemeni

Chiar dacă nu ai deloc chef de muncă, oricum nu ar trebui să fii leneș – încearcă să-ți găsești o activitate: astfel vei reuși să-ți distragi atenția de la gândurile triste și nu ți se vor mai strecura în cap.

Rac

Cineva din anturajul tău va dori să te scoată din starea ta pozitivă prin tot felul de provocări: lasă toate vorbele lor să îți treacă pe lângă urechi – astfel vei putea să-i privezi pe detractorii tăi de pământul de sub picioare.

Leu

Nu vei reuși să obții rezultate palpabile lucrând la proiecte profesionale serioase, așa că nu-ți irosi energia și timpul cu ele – e mai bine să tragi în sus “cozile” existente.

Fecioară

Nu asculta sfaturile altora, mai ales dacă se dovedesc a fi nesolicitate: sfătuiește-l pe autor în loc să se amestece în viața ta, ocupă-te mai întâi de a ta.

Balanță

Astrele nu vă recomandă să vă ocupați de proiecte noi până nu se termină problemele legate de cele anterioare: riscați să vă încurcați în diferite cazuri și să nu reușiți cu niciunul dintre ele.

Scorpion

Visele din această noapte ar putea oferi un răspuns la o întrebare foarte importantă pentru tine, a cărei soluție nu ți-a fost dată de multă vreme: acum subconștientul tău îți va impulsiona decizia corectă.

Săgetător

Nici pe plan profesional, nici pe plan economic, nu ar trebui să te ocupi de mai multe cazuri deodată: urmărirea a două – și multe – “iepuri” te va epuiza considerabil, iar rezultatul dorit nu-ți va aduce rezultatul scontat.

Capricorn

Ați muncit din greu în ultima vreme – de fapt, ca întotdeauna -, așa că oboseala pe care o veți simți astăzi este un lucru legitim – dedicați ziua odihnei.

Vărsător

Este indicat să petreci ziua în curs într-un mod special, care nu implică nici activitate activă, nici inactivitate totală, deci poți lucra, dar – fără entuziasm excesiv.

Pești

Astăzi este deosebit de important pentru tine să cântărești cu atenție fiecare cuvânt care va fi adresat persoanei pe care o iubești: va fi ușor să o jignești, iar să ajungi la o împăcare – dificil, iar în unele cazuri imposibil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *