Horoscop

Horoscop 2 mai 2023. Balanță, moment excelent pentru a repara greșelile anterioare

Evenimentele și oamenii care ne vor fi trimiși în această perioadă nu vor veni pentru a ne răsfăța cu amintiri plăcute, ci pentru a ne permite să lucrăm și să corectăm greșelile pe care le-am făcut cândva. Acest lucru ne va ajuta să evităm acest tip de greșeli în viitor, ceea ce în sine este foarte important.

Berbec

Puteți începe să lucrați la următorul proiect numai dacă cel anterior este finalinazat, altfel acesta din urmă va interfera cu munca dumneavoastră, trăgându-vă constant înapoi.

Taur

Amintirile din trecut – chiar și cele foarte plăcute – nu ar trebui să înlocuiască ziua de azi, altfel riști să trăiești toată viața sub puterea unor evenimente care au trecut deja și care, prin urmare, nu ar trebui să aibă nicio putere asupra ta.

Gemeni

De la comunicarea cu rudele și prietenii în această zi este indicat să refuzați: risc prea mare de conflicte grave, a căror ieșire se va dovedi lungă și, prin urmare, rareori dificilă.

Rac

Banii de care veți dispune trebuie cheltuiți cu înțelepciune și în mod practic: nu uitați că puteți risipi totul, dar aveți nevoie de o “pernă de siguranță” financiară pentru o viață confortabilă.

Leu

Evenimentele din această zi îți vor schimba mult atitudinea față de persoana care până acum ți se părea foarte neplăcută: se poate dovedi că în tot acest timp ai greșit în evaluarea meritelor și demeritelor sale.

Fecioară

O zi în care trebuie să eviți contactul prea strâns cu cei dragi – iritabilitatea lor ar putea provoca o ceartă care – în ciuda faptului că se va naște din nimic – va fi greu de rezolvat.

Balanță

Este un moment excelent pentru a repara greșelile anterioare, mai ales dacă acestea se referă la relațiile cu oamenii: este indicat să le ceri scuze celor pe care i-ai jignit – accidental sau intenționat -.

Scorpion

Hotărând să faci sport, evită eforturile fizice serioase: corpul tău nu este pregătit pentru recorduri olimpice, așa că în loc de beneficiile așteptate, stresul îți va aduce prejudicii.

Săgetător

Sunt șanse mari ca cineva pe care l-ați iubit cândva să vă amintească de dvs. chiar astăzi – cu un telefon sau în alt mod: nu vă flatați în această privință – nu veți putea reconstrui din nou o relație.

Capricorn

Nu lăsați nemulțumirile din trecut să reapară în relația cu o persoană dragă: faptul că nu au fost epuizate și uitate la vremea respectivă vă dă motive să vă temeți că vă vor despărți acum.

Vărsător

Ziua este favorabilă pentru un hobby, dar munca de astăzi este mai bine să nu o faci deloc sau cel puțin să lași rezolvarea unor chestiuni de rutină care nu necesită talente deosebite – doar perseverență și răbdare.

Pești

Cel mai bun mod de a îmbunătăți o stare de spirit răsfățată este prin creativitate: chiar și cei care nu au mai pictat, tricotat sau brodat până acum pot nu numai să se acordeze pozitiv, ci și să creeze ceva frumos.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *