Horoscop

HOROSCOP 2 MARTIE 2018: Balanța va întâmpina dificultăţi în relaţiile sentimentale

TAUR
Este posibil să aveţi dificultăţi pe plan sentimental, din cauza stării de emotivitate care vă împiedică să vă exprimaţi deschis şi clar. Nu evitaţi comunicarea!

GEMENI
În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor neplăceri pe plan sentimental. Totul se rezolvă în scurt timp, cu ajutorul unui prieten.  

RAC
Starea de melancolie pe care o resimţiţi se datorează problemelor sentimentale.
Ar fi bine să vă ocupaţi de activităţi casnice: reparaţii în locuinţă, zugrăvit, mutat mobilă etc.

LEU

Sunteţi foarte emotiv şi este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare. Încercaţi să vă ordonaţi ideile şi nu refuzaţi comunicarea!

FECIOARĂ

Chiar dacă anturajul vă apreciază ideile originale, ar fi bine să ţineţi cont şi de ideile lor. Nu este recomandabil să vă implicaţi în activităţi importante.

BALANŢĂ
În prima parte a zilei s-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi în relaţiile sentimentale. Puteţi rezolva totul foarte uşor, cu calm şi cu o vorbă bună.

SCORPION
S-ar putea să fiţi cam confuz. Nu răspundeţi la provocările partenerului de viaţă! Dacă reuşiţi să evitaţi o discuţie aprinsă, în scurt timp situaţia se va îmbunătăţi de la sine.

SĂGETĂTOR
Ar fi bine să acceptaţi ajutorul oferit de prieteni, pentru că numai aşa puteţi rezolva tot ce v-aţi propus pentru astăzi. De unul singur, nu aveţi prea mari şanse de reuşită.

CAPRICORN
Se pare că sunteţi cam confuz şi nu este recomandabil să luaţi decizii importante. Amânaţi activităţile care necesită un efort intelectual deosebit.

VĂRSĂTOR
Sunteţi hotărât să demaraţi o activitate nouă. Organizaţi-vă cât mai bine şi nu vă pierdeţi timpul cu activităţi care nu sunt strict necesare! S-ar putea să cumpăraţi un obiect de valoare pe care îl doriţi de mult timp.

PEŞTI
Nu este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru călătorii în interes de afaceri. Starea de hipersensibilitate pe care o resimţiţi vă îngreunează comunicarea cu persoanele din anturaj.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *