Horoscop

Horoscop 2 noiembrie 2016

Berbec – Horoscop 2 noiembrie 2016
Dragostea te face să visezi frumos, până departe, de parcă ai avea convingerea din ce în ce mai puternică asupra unui viitor sigur şi solid alături de persoană iubita. Şi această vine cu promisiuni şi angajamente credibile, şi tu eşti pregătit să-ţi asumi responsabilităţi de cuplu dintre cele mai mature, că atare discuţiile voastre despre o posibilă căsătorie, despre o relaţie de durata sau despre întemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri împreună, convinşi fiind, amândoi, că ceea ce planificaţi acum va deveni foarte curând realitate.

Taur Horoscop 2 noiembrie 2016
Nu speră rezultate imediate la planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt. Vor există hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Cât timp înaintezi conştient că evoluţia ta e lentă şi anevoioasă, fără a speră miracole peste noapte, vei şti să-ţi drămuieşti bine resursele pentru un succes deplin la sfârşit. Chiar şi azi dai piept cu un mic afront care, altădată, te-ar fi făcut să abandonezi, dar te-ai înarmat cu răbdare şi voinţă încât nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ţi se ridică în cale, încrezător în roadele finale.

Gemeni Horoscop 2 noiembrie 2016
Te afli într-un mediu foarte pestriţ şi, când se adună la un loc oameni atât de diferiţi, e greu de crezut că găseşti un ton potrivit pentru a ta face plăcut în ochii tuturor. Te poţi aştepta că mulţi să te critice, să te atace, să se enerveze pe ţine pentru cine ştie ce nimicuri, dar într-o atmosfera atât de tensionată, fă un efort să rămâi amabil şi prietenos, rezervat şi raţional, pentru că această e atitudinea ideală pentru a-i dezarmă chiar şi pe cei mai nervoşi. Nimeni nu te va putea certă la nesfârşit dacă tu îi zâmbeşti şi-i vorbeşti paşnic!

Rac Horoscop 2 noiembrie 2016
Ai nevoie de ceva care să te liniştească, să-ţi potolească furtună de emoţii şi gânduri care te-a copleşit. Te afli în faţă unui eveniment care generează o stare psihică greu de controlat, că tracul de dinaintea intrării în scenă. Cum singur nu găseşti cârligul de care să te agăţi pentru a te relaxa cât de cât, profită de prezenţa unor persoane care au acest efect asupra ta. Cu vocea lor domoală, cu ton scăzut şi liniştitor, cu atitudinea lor detaşată de orice, te pot ajută şi pe ţine să revii la o stare mai bună, ţinând în frâu emoţiile negative scăpate de sub control: teamă, panică, anxietatea.

Leu Horoscop 2 noiembrie 2016
În viaţă de cuplu s-a instalat rutină şi monotonia, dar poate că nu este chiar aşa de rău! Pentru că lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioada între ţine şi partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnită şi mai banală pentru a restabili normalitatea în relaţia voastră. Nu grăbi lucrurile, ia-le încet, pas cu pas, bucură-te de calmul care planează peste voi, pentru că ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie să le iei în pripă. Ştii şi tu că grabă strică tot, deci stai de vorba pe îndelete cu jumătatea ta că să vedeţi ce rol are fiecare în povestea pe care o trăiţi.

Fecioara 2 noiembrie 2016
Deşi pleci la drum cu ceva rezerve, vei vedea că roadele acestei călătorii vor fi mai bune decât te-ai fi aşteptat. Nici nu bănuieşti câte lucruri bune se vor întâmplă pe parcurs, ce persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi în cale. E că şi cum ai trece prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii. Dacă vrei o zi de succes, nu stă în casă şi nici nu te mulţumi cu pereţii lumii tale obişnuite, ieşi afară, mergi unde vezi cu ochii, chiar şi în locuri pe unde n-ai mai fost, pentru că surprizele plăcute apar pe parcursul acestor călătorii diverse.

Citeşte continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *