Horoscop

Horoscop 2 octombrie 2023. Capricorn, nu te amesteca în viața altora

Berbec
Berbecul astăzi – mai ales, în chestiuni profesionale – va trebui să se bazeze doar pe sine, cei din jur vor fi prea nestatornici pentru a se baza pe ei.

Taur
Înainte de a începe lucrul la un nou proiect, analizați rezultatele cazurilor anterioare – acest lucru vă va ajuta să evitați greșelile și să faceți față noilor sarcini pe “excelent”.

Gemeni
Astăzi, când nu puteți pierde timpul – trebuie să faceți cel mai detaliat plan încă de dimineață și să acționați activ în conformitate cu punctele sale.

Rac
În relațiile cu oamenii din jurul tău, respectă principiul “ai încredere, dar verifică”: este foarte posibil ca persoana a cărei opinie te-ai decis să o asculți să nu urmărească cele mai nobile scopuri.

Leu
Este necesar să acordați atenție visului pe care l-ați avut în această noapte: este foarte posibil ca acesta să conțină un indiciu despre cum să acționați într-o situație dificilă în care v-a pus viața.

Fecioară
În ciuda începutului săptămânii de lucru, ziua nu este potrivită pentru o muncă profesională serioasă: este mai bine să vă luați o zi liberă și să o dedicați relaxării, dacă statul degeaba va fi complet insuportabil, să faceți treburi casnice.

Balanță
Munca nu va fi ușoară astăzi, dar vă puteți petrece timpul liber punând în ordine documentele – reale și virtuale – pe care le-ați împrăștiat în grabă în dosarele din calculator.

Scorpion
Relațiile cu o persoană dragă pot fi în discordie – înainte de a-l acuza de toate păcatele capitale, amintește-ți că și tu ești vinovat de ceva în fața lui și lasă cearta să se ducă pe frână.

Săgetător
Chestiunile casnice și gospodărești neinteresante, dar totuși importante, nu pot rămâne la nesfârșit într-un sertar lung – mai devreme sau mai târziu va trebui să le scoți de acolo și să le pui la punct, și se pare că a sosit momentul.

Capricorn
Nu te amesteca în viața altora – dă sfaturi și interesează-te de detaliile intime ale altora, este de dorit să-ți amintești de existența ta și totul se va pune la punct.

Vărsător
Această zi, în ciuda începutului de săptămână, nu este potrivită pentru activitatea profesională – decizia oricăror probleme de acest gen va fi greșită, dar hobby-urile vor fascina, dar și aduce plăcere.

Pești
Este foarte important să acordați timp – dacă nu întreaga zi, măcar jumătate din ea – prietenilor și familiei: comunicarea cu ei vă va ajuta să vă debarasați de greutatea acumulată de negativitate și să vă acordați cu partea pozitivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *