Horoscop

Horoscop 20 decembrie 2022. Gemeni, acceptă darul universului așa cum este

Rac

Luna se află în Scorpion. Puteți îndrăzni să vă lansați în noi aventuri, să elaborați planuri de afaceri pentru noi proiecte și să vă luați tot felul de angajamente.

Berbec.
Relaxează-te, Berbec. Nu există putere în lume care să vă poată lua ceea ce este al vostru. Aveți încredere în univers. Să știi că ești în curs de a-ți îndeplini cele mai nebunești vise și cele mai puternice dorințe. Pe tărâmul iubirii, astrele te îndreaptă spre un partener matur din punct de vedere emoțional. Genul care nu se teme să își facă cunoscute sentimentele, în ciuda a ceea ce a trăit în trecut. Sfat: Fiți sincer. Fiți direct. Jocurile nu te vor duce nicăieri.

Sfat cosmic: fii sincer și direct.

Taur
Care sunt cauzele suferinței tale, Taur? Schimbările bruște prin care treci sau rezistența ta la ele? Nu uitați că algoritmul universului este perfect și că algoritmul universului funcționează întotdeauna în favoarea voastră. Așadar, să lăsăm să se desfacă ceea ce ar trebui să fie desfăcut. Aceasta este șansa voastră de a scăpa de energia învechită care a zăbovit în jur și de a chema ceea ce este în concordanță cu binele vostru cel mai înalt și mai mare.

Sfatul cosmic: nu ripostați.

Gemeni
Dacă există un lucru de care poți fi sigur astăzi, este că lucrurile nu vor merge așa cum vrei tu. Să știi că nu e chiar atât de rău, Gemeni. Universul nu vă va pedepsi în niciun fel. Schimbările pe care le experimentați în planul fizic sunt schimbări pe care le-ați provocat la nivelul sufletului. Așadar, acceptați darul stelelor pentru ceea ce este. Intră într-o stare de indulgență și ai încredere în sinele tău superior pentru a te ghida spre viitorul pe care ți l-ai imaginat întotdeauna.

Sfat cosmic: acceptă darul universului așa cum este.

Rac
Ce înseamnă succesul pentru tine? Mai important, credeți că ați realizat ceea ce v-ați propus? În loc să căutați validarea externă, întoarceți-vă privirea în interior. Luați-vă un moment pentru a recunoaște călătoria dvs. și toate modurile în care ați crescut în ultimul deceniu. Recunoașterea propriei forțe și a potențialului tău te va transforma într-o forță de luat în seamă!

Sfat cosmic: dați un sens călătoriei voastre de viață.

Leu
Pe locuri, pregătiți-vă, marș! Este timpul să vă valorificați ambiția și să acționați. Să pășești în necunoscut este întotdeauna înfricoșător. Gândiți-vă la acest amestec amețitor de entuziasm și teamă ca la un semn că sunteți pe drumul cel bun. Singurul lucru pe care vrei să ți-l amintești în timp ce te îndrepți spre viitorul la care ai visat întotdeauna este că victoriile celor din jurul tău merită să fie sărbătorite împreună cu ale tale. Există loc pentru toată lumea la masa câștigătorilor.

Un sfat cosmic: acționați.

Fecioară
Spoiler alert, Fecioară: viața nu este menită să fie controlată. Nici viața nu este menită să fie manipulată sau controlată. Așa că, lăsați-o baltă. Renunțați la sentimentul fals de control în timp ce săriți înapoi în fluxul universului. Sunteți acolo unde trebuie să fiți și totul se desfășoară conform planului divin. Încrederea și dedicarea ta vor deschide un portal al minunilor.

Sfat cosmic: nu-ți mai controla fiecare mișcare.

Balanță
În loc să te plângi de obstacolele din calea ta, Balanță, ridică-te, dovedește-ți valoarea și ia-o de la capăt. Reziliența ta are puterea de a muta munții din loc. Oh, și încă un lucru! Aceste obstacole au fost puse în calea ta cu un motiv. Credeți în capacitatea dumneavoastră de a transforma orice provocare într-o lecție plină de satisfacții.

Un sfat cosmic: Credeți în voi înșivă.

Scorpion
Sunteți binecuvântați cu puterea liberului arbitru, Scorpionilor. Cu alte cuvinte, aveți ceea ce vă trebuie pentru a înghiți otrava turnată în paharul vostru și a o transforma în nectar dulce. Aveți tăria de caracter necesară pentru a transforma fiecare eșec într-un progres. Totul se reduce la modul în care abordați circumstanțele date. Universul lucrează cu tine, nu împotriva ta, acum și în fiecare moment.

Sfat cosmic: întoarce eforturile adversarilor tăi împotriva lor.

Săgetător
Poate că nu este vorba întotdeauna despre repere și momente importante. Poate că este vorba despre lucruri simple, despre miracolele de zi cu zi, despre conversații care ne ridică moralul, despre cântece care ne inspiră și apusuri de soare care ne dau energie. Poate că este vorba de faptul că suntem înconjurați de oameni care ne reamintesc că suntem demni de a fi iubiți pentru ceea ce suntem, Săgetătorule. Universul crede că atragi în viața ta conexiuni care îți respectă esența și care îți vor permite să te ridici la următorul nivel de conștiință.

Sfat cosmic: atrageți conexiuni utile.

Capricorn
Chiar dacă vi se pare că lumea din jurul vostru și chiar și mediul vostru imediat conspiră împotriva voastră, vi se pare așa doar vouă, Capricorni. Nu-ți împrăștia energia și nu fi suspicios față de toți cei din jurul tău. Expirați: Este în regulă. Și veți vedea asta foarte curând. Cei dragi te iubesc și te prețuiesc, răsplătește-i cu aceeași monedă.

Sfat cosmic: petreceți timp cu cei dragi.

Vărsător
Vărsători, provocarea voastră în această săptămână este să fiți perspicace. Fiți exigenți în cheltuirea timpului și a energiei voastre. Împărtășiți spațiul cu cei care vă înalță, nu cu cei care vă secătuiesc resursele. Amintiți-vă că, dacă spuneți da la ceea ce se potrivește cu vibrația voastră, va trebui să spuneți nu la ceea ce nu se potrivește, și asta este în regulă. Dacă rămâi angajat în dezvoltarea personală, vei ajunge să dezamăgești câteva persoane.

Sfat cosmic: fii exigent în privința alegerilor tale.

Pești
Ce primești, Pești? Să știi că nu este egoist din partea ta să îți pui această întrebare, mai ales dacă ești manipulat în vreun fel. Păstrați distanța față de acești oameni care vorbesc frumos astăzi. Pe de altă parte, este posibil să vă simțiți mai conectați cu voi înșivă și cu forțele divine în această perioadă. Rezervă-ți timp pentru meditație și atenție. Descoperiți numeroasele bijuterii care se ascund înăuntru.

Sfat cosmic: fă-ți timp pentru meditație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *