Horoscop

Horoscop 20 iunie 2023. Leu, e necesar să vă stăpâniți emoțiile negative dimineața

Berbec

Merită să vă acordați puțin timp de gândire și să cântăriți situația după ce ați primit o ofertă de a ocupa un nou post sau un nou loc de muncă: pe lângă avantajele incontestabile, există și dezavantaje care trebuie luate în considerare.

Taur

Ești copleșit de energie astăzi trebuie să treci de la negativ la pozitiv, atunci poți nu doar să performezi, ci și să îți depășești planurile de astăzi.

Gemeni

Bazat pe un somn bun, visul pe care l-ai avut azi-noapte îți va da un indiciu despre cum să rezolvi conflictul apărut între tine și persoana iubită.

Rac

Dacă de mult timp voiai să vorbești cu șeful tău despre o mărire de salariu, a venit momentul – astăzi nu numai că te va asculta de bunăvoie, dar îți va și îndeplini cererea.

Leu

Este necesar să vă stăpâniți emoțiile negative care vă vor copleși încă de dimineață: sub influența lor puteți spune lucruri neplăcute persoanei iubite, de care veți regreta mai târziu.

Fecioară

Ziua – sau cel puțin prima jumătate a ei – ar trebui să o petreceți singur, altfel ați putea reprezenta un pericol pentru cei din jur – din fericire, doar unul moral, dar e suficient.

Balanță

Este necesar să renunțați la eforturile fizice: chiar fiind nesemnificative, ele pot provoca daune serioase organismului, așa că sportul și curățenia de apartament ar trebui amânate pentru altă dată.

Scorpion

Starea de sănătate precară, posibilă în această zi, nu este legată de probleme de sănătate, ci de o oboseală elementară, așa că la primele sale simptome este necesar să se amâne munca și să se odihnească o vreme.

Săgetător

Reprezentanții semnului tău – nu foarte disciplinat – ar trebui să întocmească din timp un plan de lucru detaliat și să îl urmeze cu perseverență pentru a putea reuși.

Capricorn

O viziune a lumii în negru, care vă va fi specifică astăzi, și umorul va colora ziua în tonuri potrivite: atenție la astfel de glume – cei din jur s-ar putea să nu le înțeleagă și să vă jignească grav.

Vărsător

Această zi – momentul perfect pentru a studia anunțurile de angajare: nimic nu vă va distrage atenția de la lectură și s-ar putea să găsiți un anunț care să vă intereseze serios.

Pești

Ziua este favorabilă pentru renunțarea la obiceiurile proaste, care includ, printre altele, alimentația nesănătoasă: încercați să vă diversificați dieta cu produse sănătoase – astrele sunt sigure că vă vor plăcea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *