Horoscop

Horoscop 20 mai 2023. Energiile cosmice și circumstanțele vieții se vor schimba în bine

Berbec

Dacă simțiți vreun disconfort, nu vă grăbiți să rezolvați problema cu pastile: cel mai probabil, de vină este suprasolicitarea, așa că puțină odihnă și recuperare vor fi suficiente.

Taur

Spre obiectivul pe care ți l-ai stabilit astăzi, trebuie să te îndrepți cu fermitate, pas cu pas, fără să rămâi în urmă, dar nici în urmă – doar așa vei obține rezultatul dorit.

Gemeni

În ciuda faptului că visele pe care le vei vedea în această seară se vor dovedi a fi discontinue și părțile lor vor părea fără legătură între ele, de fapt există un sens profetic în ele, principalul este să îl surprinzi.

Rac

Dacă trebuie să lămurești o neînțelegere în relația cu o persoană dragă, programează-ți discuția cu ea după-amiaza – moment în care veți fi amândoi pregătiți pentru compromisul de care aveți nevoie.

Leu

În timpul zilei și – mai ales! – înainte de masa de prânz, trebuie să te controlezi, să nu-ți lași emoțiile să se revarsă: sub influența lor poți jigni persoane care nu ți-au greșit cu nimic.

Fecioară

Dacă o negociere de afaceri mai aproape de seară nu este posibilă, este mai bine și nicidecum să o amânați pentru o altă zi: în acest fel vă puteți atinge obiectivele stabilite inițial.

Balanță

Implicarea nechibzuită în viața personală a altcuiva – chiar și cu bune intenții și cu calitățile tale caracteristice de diplomat – îți poate juca o glumă crudă: poți atribui motive egoiste.

Scorpion

O zi în care nu ar trebui să faci mișcări bruște – la propriu: nu poți face sporturi de forță sau chiar doar să ridici greutăți – “rupându-ți” spatele, îți va fi greu să te miști o vreme.

Săgetător

În abordarea chestiunilor profesionale, trebuie să vă țineți de un fel de sistem: dacă vă apucați de un lucru și apoi de altul, nu veți atinge succesul.

Capricorn

Nu vă permiteți glume ambigue în raport cu cei din jur: s-ar putea ca aceștia să nu vă aprecieze simțul umorului și, ca urmare, vă veți face un dușman, cum se spune, pe loc.

Vărsător

Energia pe care o vei avea la dispoziție astăzi, trebuie să o dispui cu moderație: dacă vei cheltui totul dimineața, după-amiaza nu va fi suficientă nici măcar pentru cele mai elementare lucruri.

Pești

Chiar dacă circumstanțele vă vor înclina spre tristețe, încercați să vă păstrați buna dispoziție: ca urmare, va fi la unison cu energiile cosmice și circumstanțele vieții se vor schimba în bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *