Horoscop

Horoscop 20 martie 2023. Vărsător, trăiește-ți experiența în prezent

Horoscopul zilei de astăzi, 20 martie, luna în descreștere, va fi bine să rezolvați cazuri vechi și să începeți altele noi. De asemenea, puteți planifica o întâlnire cu prietenii pentru a lua o pauză de la problemele de rutină și pentru a petrece timp cu cei dragi.

Berbec
Sezonul tău este pe cale să înceapă și ești mai mult decât pregătit să debutezi ca rege sau regină a balului! Astrele îți reamintesc că o schimbare în vibrația ta te ajută să îți creezi o nouă realitate și să atragi oameni care îți vor susține creșterea. Extinderea cercului tău social va fi un subiect important în următoarele săptămâni. Fă-ți o favoare, Berbec, păstrează-ți inima frumoasă deschisă.

Sfat cosmic: Viața îți oferă șansa de a-ți extinde cercul social.

Taur
Iată ceva la care să te gândești în timp ce îți sorbi ceaiul de dimineață, Taur: diamantele se nasc sub presiune, iar semințele încolțesc în întuneric. Așadar, ia lucrurile așa cum vin – toate suișurile și coborâșurile cu conștiința interioară că în prezent experimentezi o alchimie interioară. Într-o zi vei privi înapoi la trecutul tău cu zâmbetul pe buze. Va veni timpul și veți privi înapoi la trecutul vostru cu recunoștință.

Sfatul cosmic: acceptați toate circumstanțele vieții.

Gemeni
Nu poți scăpa de munca grea. Dar agitația nu este ceva de care să te temi vreodată. Încearcă să manifești în fiecare zi ceva care îți aprinde sufletul și să știi că consecvența va fi sosul secret al succesului tău, Gemeni. Dar nu uita să găsești un echilibru: fă-ți timp pentru îngrijirea de sine și fă anumite lucruri doar pentru că îți aduc bucurie.

Sfat cosmic: consecvența va fi sosul secret al succesului tău.

Rac
Dacă nu a funcționat în trecut, este pentru că nu ar fi trebuit să se întâmple atunci. Este pentru că ceva ce ai cerut nu a fost în concordanță cu binele tău suprem la momentul respectiv. Fă-ți o favoare, Racule, renunță la bagajele inutile. Odată cu asta, renunțați la “de ce” și la “cum”. Viața vă oferă șansa de a o lua de la capăt, în toate sensurile cuvântului.

Sfatul cosmic: scapă de bagajul trecutului.

Leu
Sufletul tău a ales această experiență ca modalitate de a-ți înfrunta umbrele și de a-ți experimenta alchimia interioară. Așadar, expiră temerile și, odată cu ele, “cum” și “de ce”. Aveți sprijinul Universului și al ghizilor voștri spirituali, acum și în fiecare moment, Leii. Aveți încredere că ei lucrează cu și prin voi pentru a curăța ceea ce nu mai servește binelui vostru suprem.

Sfatul cosmic: lăsați deoparte temerile și mergeți înainte.

Fecioară

Vă aflați într-o perioadă de tranziție. Gândiți-vă la faptul că obiectele vechi poartă în ele energia a ceea ce ați fost, a unor vremuri demult apuse. Spunând adio energiilor incompatibile, creați spațiu pentru ceea ce se potrivește cu vibrațiile dvs. de astăzi, Fecioară.

Sfatul cosmic: eliberează spațiul pentru noul din viața ta.

Balanță

Renunță la nevoia de a înota împotriva curentului, Balanță. Îmbrățișează luna în descreștere ca pe un moment de auto-reflecție și renaștere. Încearcă să ții un jurnal și să meditezi, aceste practici te vor ajuta să îți auzi vocea interioară mai deplin.

Sfatul cosmic: nu vă opuneți fluxului vieții.

Scorpion

Încearcă să încorporezi meditația în viața ta. Această practică zilnică este cunoscută pentru a ne calma mintea și nervii. Astăzi astrele îți cer să cultivi calmul, Scorpionule, să abordezi acest spațiu de liniște cu mintea deschisă. Cu cât renunți mai mult la abordarea concentrată, cu atât mai bine vei putea să accesezi tărâmurile superioare ale conștiinței tale.

Sfatul cosmic: nu permiteți ca circumstanțele să vă dezechilibreze.

Săgetător
În loc să vă concentrați pe ceea ce trebuie să “vindecați” sau să “reparați”, reveniți în fluxul vieții și concentrați-vă pe ceea ce funcționează, Săgetători. În curând veți privi înapoi la această perioadă din viața voastră ca la o perioadă de creștere și de găsire a puterii voastre. Credeți că toate acestea se întâmplă pentru binele vostru cel mai înalt.

Sfatul cosmic: concentrați-vă pe prezent.

Capricorn
Acesta este un moment bun pentru a te ocupa de treburile casnice. Reîmprospătează vesela, împrospătează locul cu un nou suvenir sau fă o redecorare cu totul. Ia în considerare și o cină la lumina lumânărilor cu cei dragi într-un cadru domestic, Capricorni. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați de la monotonia vieții de zi cu zi.

Sfat cosmic: ocupați-vă de treburile casnice.

Vărsător

Te simți ca și cum ai fi în mijlocul unei nopți întunecate a sufletului. Nu știi de ce trăiești ceea ce trăiești, dar nu trebuie să știi toate răspunsurile, Vărsătorule. Fă-ți o favoare – renunță la întrebări și întoarce-te la prezent. Universul vă sprijină și vă ajută să epurați ceea ce nu mai este favorabil binelui vostru suprem.

Sfatul cosmic: nu te angaja în autodescoperire, trăiește-ți experiența în prezent.

Pești

Dacă te gândești de mult timp să începi o nouă afacere și să îți pui energia în ea, începe acum! Nu trebuie să știi “cum”, “ce” sau “de ce”. Trebuie doar să fii spontană și să te lași ghidată de busola ta interioară. Trebuie doar să ai încredere în tine, Pești. Astrele îți reamintesc că a face greșeli face parte din procesul de învățare.

Sfatul cosmic: urmează busola dorinței tale interioare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *