Horoscop

Horoscop 2012

Berbecii trebuie să se pregătească pentru marea schimbare în 2012. Problemele din trecut se vor rezolva şi veţi fi înconjurat de energii pozitive pe tot parcursul anului. Este un an favorabil Berbecilor interesaţi să înceapă noi afaceri, deşi ar fi bine să vă amintiţi că munca grea trebuie să fie însoţită şi de relaxare pe măsură. Berbecii singuri îşi pot întâlni dragostea vieţii lor în cadrul unui eveniment social, o petrecere poate, dar vor trebuie să procedeze cu atenţie si răbdare, să nu grăbească lucrurile şi să se concentreze asupra multor altor schimbări care vor interveni în jurul lor în acest an.
Viaţa de familie se va îmbunătăţi anul acesta. Acordaţi atenţie comunicării şi învăţaţi cum să fiţi ceva mai detaşaţi şi cu mai mult tact atunci când trebuie să gestionaţi o situaţie neplăcută care poate să apară în relaţiile interpersonale. Muncitorul Berbec n-ar trebui să ezite să se exprime pe el însuşi şi creativitatea personală la serviciu; 2012 ii va aduce o îmbunătăţire a situaţiei, chiar dacă acest lucru se va concretiza abia în a doua jumătate a anului. Începutul anului nu este favorabil pentru plata unor datorii, schimbarea locului de muncă sau investiţii.

TAUR

Taurii îşi vor păstra calmul în ciuda unei perioade pline de frământări de la începutul anului. Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp cu familia şi alături de cei dragi. În ceea ce priveşte finanţele, nativii vor avea parte de un an satisfăcător, cu condiţia să reuşească să păstreze echilibrul între muncă şi distracţie. Prima jumătate a lui 2012 se va dovedi stresantă în materie de dragoste şi relaţii personale. Nu permiteţi influenţelor externe să vă afecteze casa sau serviciul şi păstraţi-vă calmul în timpul schimburilor de idei sau în timpul conflictelor. În privinţa carierei şi a finanţelor, pe Tauri îi aşteaptă suişuri şi coborâşuri. Primul trimestru nu este tocmai timpul potrivit pentru promovări, plaţi sau deschiderea unei noi afaceri ori asumarea de noi riscuri. Evitaţi să faceţi investiţii pripite sau să vă schimbaţi brusc cariera. Concentraţi-vă şi perseveraţi. Taurii trebuie să acorde o atenţie aparte sănătăţii, pentru că sunt posibile probleme în ultima parte a anului.

GEMENI

Gemenii trebuie să fie atenţi la proiectele care le vor bate la uşă în prima jumătate. Faceţi un efort să vă petreceţi timpul cu familia şi acordaţi atenţie problemelor de sănătate, care vă pot da bătăi de cap datorită programului dvs. haotic.
În anul care vine, Gemenii trebuie să-şi ţină în frâu firea suspicioasă şi certăreaţă dacă vor să beneficieze de relaţii armonioase, în special cu cei la care ţin. Ar fi bine ca nativii să folosească cu înţelepciune prima jumătate a anului şi să repare relaţiile stricate din cauza limbii sale ascuţite, bazându-se pe fler ca să menţină pacea în orice situaţie.
Începutul anului poate să aducă anumite diferende la serviciu sau în legătură cu cariera sau afacerea. În loc să aşteptaţi să fiţi promovaţi sau să vă crească salariul, canalizaţi-vă energia către fructificarea unui talent creativ care se poate transforma în ceva productiv.

RAC

Aşteptaţi-vă la o serioasă îmbunătăţire a situaţiei financiare în 2012, când banii vor da „navală” în calea voastră. Vor apărea câştiguri neaşteptate şi noi oportunităţi, mai ales în prima jumătate a anului. Pe plan sentimental, pe Raci îi aşteaptă mari schimbări; cei singuri îşi vor face noi prieteni şi se vor consolida vechile relaţii, în special pe parcursul celui de-al treilea trimestru al anului, ajungând la un nou nivel. Racii trebuie să acorde atenţie dietei şi să se odihnească suficient.
Evitaţi conflictele cu superiorii după mijlocul anului şi bazaţi-vă doar pe propriile forte că să depăşiţi obstacolele de la serviciu. Amânaţi către sfârşitul anului investiţiile şi nu cheltuiţi banii pe fleacuri în lunile septembrie şi octombrie. Racii nu vor avea motive de îngrijorare în ceea ce priveşte sănătatea.

LEU

2012 va fi un an al entuziasmului şi al vigorii, mai ales în primele şase luni, când vor exista o mulţime de ocazii speciale care-l vor menţine pe Leu ocupat şi fericit. În partea a doua a anului va trebui să se concentreze mai mult pe problemele de muncă şi pe finanţe, nescăpând din ochi în acelaşi timp oportunităţile care pot să apară în drumul său. Asiguraţi-vă că şi colegii vă au la inimă şi că interesele lor nu se vor pune în calea planurilor voastre din acest an. Timpul petrecut împreună şi comunicarea vor face minuni în dragoste pentru Lei.
Problemele legate de căsătorie sau relaţii personale se dovedesc a fi cea mai mare provocare căreia Leul trebuie să-i facă faţă în 2012. O lipsă totală de înţelegere între Leu şi ceilalţi, care se aprofundează pe măsură ce trec lunile, ar putea conduce la serioase dificultăţi cu potenţial grav, mai ales în partea a doua a anului. Cu toate acestea, cei mai mulţi Lei vor fi capabili să-şi repare cu succes relaţiile aproape de sfârşitul anului.

FECIOARĂ

Dragostea pluteşte în aer în 2012, dar evitaţi să vă ţineţi din scurt partenerul. Respectul şi comunicarea sunt cheia unei relaţii fericite. Începutul lui 2012 aduce mult noroc nativilor singuri, care-şi pot găsi sufletul-pereche spre sfârşitul anului ce se va dovedi plin de împliniri. La serviciu, Fecioarele vor obţine recunoaşterea talentului şi a meritelor proprii. Fiţi atenţi la sectorul financiar şi nu lăsaţi ca norocul în dragoste să vă întunece judecata.
Fecioara trebuie să renunţe la suspiciuni şi să se gândească că nu toată lumea conspiră împotriva sa. Orice conflict care se naşte în cămin, fie că este legat sau nu de persoana nativului, are la bază munca sau banii. Fecioarele trebuie să dea dovadă de prudenţă în acest domeniu şi să se asigure că orice problemă apărută va fi rezolvată rapid.
Majoritatea Fecioarelor se vor bucura pe parcursul anului de o sănătate bună.

BALANŢĂ

În 2012, Balanţele îşi vor achita toate vechile datorii şi asta datorită faptului că finanţele lor vor cunoaşte o îmbunătăţire vizibilă – le vor creşte veniturile, atât cele din salarii, cât şi cele din alte surse. Veţi primi veşti bune încă de la începutul anului, fie pe plan personal sau pe cel profesional, posibil pe ambele. Relaţiile romantice sunt bine aspectate anul acesta, aşa că aşteptaţi-vă la surprize plăcute tot anul.
Munca grea şi hotărârea de care dau dovadă fac din Balanţă un rival de temut. Prietenii şi colegii vor aprecia în acest an eforturile pe care le-au făcut în trecut nativii. În ciuda admiraţiei şi a spiritului etic, vor exista câteva dezamăgiri sau eşecuri la serviciu. Renunţaţi la cheltuielile inutile şi faceţi economii, chiar dacă se anunţă un bonus sau o promovare. Bucuraţi-vă de lucrurile simple şi învăţaţi-i şi pe ceilalţi cum să se relaxeze, neuitând ceea ce este cu adevărat important.

SCORPION

Scorpionul va începe 2012 plin de idei noi şi planuri măreţe pentru un viitor luminos. Căutaţi oportunităţile de afaceri, dar fără să vă consumaţi toate resursele; faceţi-vă timp pentru odihnă şi relaxare împreuna cu prietenii şi familia. Banii vor fi din belşug pentru Scorpion în 2012, dar sunt bine aspectate şi dragostea, şi romantismul, în special în al doilea trimestru al anului când este posibila chiar întemeierea unei noi familii.
Viaţa de familie va fi extraordinară şi plină de împlinire pentru Scorpioni. Relaţiile cu şotul/soţia, copiii şi membrii apropiaţi ai familiei vor renaşte şi se va crea o legătură şi mai profundă între ei. Schimbările atât de mult aşteptate la serviciu vor sosi în ianuarie şi februarie şi, în sfârşit, Scorpionul va primi promovarea meritată sau bonusul cuvenit.

SĂGETĂTOR

Păstraţi-vă calmul şi fiţi prudenţi pe parcursul anului 2012 care cu siguranţă va fi un an bun pentru Săgetători. Evitaţi conflictele la locul de muncă şi păstraţi distanta faţă de problemele mărunte care se vor rezolva de la sine oricum. Nativii trebuie să fie foarte atenţi în ceea ce priveşte finanţele personale pentru că pot apărea cheltuieli neaşteptate în ultima parte a anului. Lipsa de comunicare poate fi una dintre cauzele care pot genera probleme în cuplu, aşa că ar fi bine să se acorde ceva mai multă atenţie acestui aspect.
Dezamăgirile, eşecurile sau problemele sentimentale par a nu avea efect asupra naturii optimiste a Săgetătorilor, care au marea calitate de a vedea doar partea bună a lucrurilor, ceea ce le va fi de mare ajutor în cazul conflictelor domestice destul de frecvente din prima parte a anului.

CAPRICORN

Capricornii vor traversa paşnic anul 2012. Viaţa socială, care şi până acum era la un nivel satisfăcător, acum va lua o turnură şi mai favorabilă. Apreciaţi de mulţi, nativii vor deveni şi mai convingători şi îşi vor face prieteni peste tot. O întâmplare nefericită sau o neînţelegere legată de bani poate întuneca orizontul Capricornului şi îi poate afecta cea mai importantă relaţie personală. Aveţi răbdare şi fiţi deschişi. Comunicarea şi compromisul vă pot aduce înapoi liniştea şi armonia.
Excelent în aproape orice domeniu abordat, Capricornul muncitor şi hotărât va păşi în 2012 spre succes. Reluaţi proiectele începute în 2009 şi veţi vedea că obiectivele pe termen lung vor fi recompensate anul acesta. Nu neglijaţi conflictele de la serviciu cauzate de şefii necooperanţi şi de colegii care nu vă doresc binele.

VĂRSĂTOR

Primele trei luni ale lui 2012 îi încărcă pe Vărsători cu energie pozitivă, iar cel de-al doilea trimestru le aduce noi oportunităţi. Concentraţi-vă atenţia asupra legăturilor cu familia şi prietenii, aspect care vă poate oferi suportul de care aveţi nevoie ca să vă simţiţi întineriţi. Învăţaţi să comunicaţi mai bine cu cei dragi şi evitaţi conflictele din ultima parte a anului. Trebuie să acordaţi mai multă atenţie problemelor financiare, poate chiar să faceţi ceva investiţii sau economii, pentru că vă aşteaptă o serie de cheltuieli neaşteptate la mijlocul anului.
Anul acesta vor conta relaţiile cu familia şi prietenii, aşa că ar fi bine să le consolidaţi pe cele vechi, dar să nu renunţaţi nici la cele noi. O relaţie pe care o credeaţi foarte personală se va dovedi spre sfârşitul anului a nu fi tocmai ideală. Încercaţi să vă folosiţi de puţină diplomaţie şi intuiţie ca să rezolvaţi problema.

PEŞTI

2012 este un an când pentru Peşti va renaşte o relaţie mai veche sau va lua naştere una nouă, în special în al doilea trimestru, când nativii singuri îşi pot întâlni marea dragoste. Le vor creşte responsabilităţile la locul de muncă odată cu recunoaşterea şi respectul cuvenit. În ultima parte a anului se anunţă şi o promovare însoţită de o creştere de salariu. Finanţele nu vor reprezenta o problemă majoră în cursul anului, dar ar fi bine să luaţi în considerare o investiţie, ca să nu daţi cu piciorul norocului de care beneficiaţi încă din 2011.
În familie, lucrurile vor fi calme şi aşezate pentru devotaţii Peşti pentru care copiii şi şotia sunt surse de inspiraţie şi bucurie. În 2012, nativii vor avea succes în carieră. Vor avea şansa să călătorească în străinătate, iar la serviciu îşi vor simplifica munca şi vor face faţă oricărei provocări. Evitaţi să începeţi o afacere nouă, pentru că vă aşteaptă o mulţime de obstacole insurmontabile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *