Horoscop

Horoscop 2022 – ZODII care se îmbogăţesc anul acesta

Taur
Taurii vor trebui să aibă ochii în patru și să nu ajungă să fie accidentați sau să sufere pierderi bănești. Cei care se află într-o relație ar putea fi despărțiți de o numită distanță, iar în cazul celor care au planurile de nuntă făcute, lucrurile ar putea fi anulate. În cazul celor care vor călători, cel mai bine ar să afle încotro merg pentru că sunt șanse ca destinația să nu fie tocmai pe plac.

Gemeni
Problemele pentru nativii din Gemeni se anunță în cazul relațiilor profesionale, dar și al celor amoroase. Se pare că nativii zodiei vor descoperi că au dat prea multe credite partenerului care, îți va arăta că face lucruri de care nu îl credeai în stare. Din punct de vedere financiar, Gemenii nu au de ce să își facă probleme.

Rac
Problemele de sănătate ar putea reapărea în cazul nativilor din zodia Rac. Nici la locul de muncă, situația nu stă prea roz, astfel că vei avea parte de un colectiv răutăcios. În relația de cuplu însă, aceștia vor primi toată afecțiunea de care vor avea nevoie pentru a putea merge mai departe.

Leu
Planeta Marte își va face simțită prezența și în cazul Leilor, astfel că aceasta va afecta casa copiilor și a iubirii. Fii precaut și analizează fiecare detaliu pentru a trece cu bine peste aceste hopuri.

Fecioară
Problemele de familie își fac apariția în cazul nativilor din Fecioară. Astfel, anumiți membri vor scoate la suprafață toate neplăcerile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Din păcate, certurile nu vor aduce o comunicare exemplară, astfel că neînțelegerile nu pot fi rezolvate prin această manieră.

Balanță
Balanțele vor trebui să acorde o atenție mai mare asupra sectorului comunicării. După data de 29 ianuarie, Venus își va face simțită prezența, astfel că viziunea asupra frumosului va fi acutizată. Cel mai bine este ca atunci când vine vorba despre estetic, să nu te grăbești să iei deciziile.

Scorpion
Nativii zodiei vor trebui să fie foarte atenți atunci când vine vorba despre portofel, carduri și alte lucruri de genul. În cazul în care vei încerca să transmiți un mesaj sau să fliterzi, sunt șanse ca mesajul respectiv să nu fie înțeles din cauza prezenței lui Venus în casa comunicării.

Săgetător
Săgetătorii vor avea tendința de a-și face rău cu mâna lor, însă trebuie să fie mai indulgenți și atenți totodată. Sectorul financiar va fi afectat de prezența planetei Venus, până în luna martie. Astfel, nu uita că ce-i în mână, nu-i minciună!

Capricorn
Daca prezența planetei Venus va fi benefică pentru Capricorn, determinându-i să scoată la suprafață ceea ce au ținut atât ascuns, Marte însă, s-ar putea să fie mai problematic. Astfel, te-ai putea confrunta cu o febră sau un tratament dur.

Vărsător
Nativii din Vărsător ar putea avea de-a face cu nostalgia, melancolia, datorită prezenței lui Venus în cea de-a 12-a casă. Este o perioadă în care nativii vor sta mai mult singuri decât cu prietenii.

Pești
Din cauza lipsei libertății la locul de muncă, anumite conflicte cu superiorii i-ar putea determina pe nativii din Pești să își dea demisia. Venus însă va veni în ajutorul nativilor, reușind să îl apropie mai mult de cei din jur. După sărbătorile de iarnă, Peștii vor lua o hotărâre majoră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *