Horoscop

Horoscop 2023 dragoste. Zodiile care își vor întâlni sufletul pereche

Energia iubirii în 2023 este mult mai armonioasă decât în 2022. Important este că anul Iepurelui de Apă (Pisica) reprezintă elementul feminin, așa că în 2023, sentimentele, romantismul și dragostea vor fi principala forță motrice din spatele tuturor schimbărilor.

Berbec
Prima jumătate a anului este plină de evenimente luminoase și fericite. Mulți Berbeci în această perioadă își vor oficializa relația sau își vor întâlni partenerul ideal, cu care vor crea mai târziu o familie.

De la mijlocul verii până la sfârșitul anului – perioada de activitate socială, nu există suficient timp pentru viața personală, ceea ce face dificilă construirea de relații. Prin urmare, profită de influențele planetare favorabile din iarna și primăvara anului 2023 pentru a-ți face ordine în viața amoroasă și pentru a-ți găsi un confort psihologic.

Taur
La începutul anului, circumstanțele nu sunt foarte favorabile romantismului și iubirii, deoarece există obstacole constante în calea apropierii de obiectul pasiunii tale. Nu te supăra dacă întâlnirile sunt foarte rare – de aici și a doua jumătate a anului va fi mai luminoasă, ceea ce va aduce multe momente fericite.

Din 16 mai și în anul care urmează după această dată, toți Taurii încep o perioadă fericită în care majoritatea problemelor din relațiile personale vor dispărea fără urmă. O perioadă favorabilă pentru a vă căsători sau pentru a începe să locuiți împreună, pentru a vă planifica o familie, pentru a concepe.

Gemeni
Până în vara anului 2023 este cea mai bună perioadă pentru romantism, acțiuni de îmbunătățire a relațiilor, construirea unor planuri comune de viitor. Nu amâna discuțiile serioase cu partenerul până în a doua jumătate a anului, află ce te interesează, iar apoi viața personală te va satisface pe deplin.

În timpul verii vor avea loc evenimente importante care vor avea un impact puternic asupra relațiilor amoroase și a parteneriatelor. Căsătoriile existente vor fi supuse unor teste, așa că ocupați-vă cât mai devreme de relațiile personale pentru a le menține.

Rac
Un an fericit pentru romantism și viața de familie – toate planurile tale se vor împlini și o persoană dragă te va ajuta. Dacă nu este încă în spațiul tău, atunci va apărea în 2023. Faceți cele mai ambițioase planuri, căutați-vă partenerul ideal, lucrați la relațiile existente – veți reuși în cel mai bun mod posibil.

Pe parcursul anului 2023, viața ta amoroasă va atinge un nivel cu totul nou, de o calitate superioară. Partenerul dvs. este gata să vă întâlnească la jumătatea drumului și să vă sprijine inițiativele și eforturile. Tendințele favorabile din 2023 se vor prelungi cu tine și în 2024!

Leu
Un an relativ liniștit pentru sfera amoroasă, cu excepția perioadei de vară. În această perioadă, atracția ta pentru sexul opus va crește considerabil, vor exista foști parteneri, persoane din trecut care vor avea un impact uriaș asupra cursului afacerilor care se vor dezvolta în a doua jumătate a anului 2023.

Fiți atenți la cei din jur, la un coleg de serviciu sau la un partener de afaceri. Sau poate că cineva pe care îl considerați un prieten sau doar o cunoștință este destinul dumneavoastră. Urmărirea unor idealuri mărețe stă în calea fericirii umane simple.

Fecioară
Dezvoltarea lentă a relațiilor la începutul anului poate provoca o stare de spirit proastă, precum și îndoieli cu privire la alegerea corectă a partenerului. Dar nu vă supărați prematur – a doua jumătate a anului este mai favorabilă pentru viața personală decât prima.

Circumstanțele se schimbă în timpul verii, romantismul și dragostea irumpând în viața ta. Fecioara, care aspiră să-și întemeieze o familie, să aibă copii, să aibă propriul loc de trai, să-și construiască propriul cuib, va putea face acest lucru cu un grad ridicat de probabilitate. Posibilă căsătorie de conveniență, din motive de carieră, pentru oportunitatea de a “ieși în public”.

Balanță
Anul este favorabil romantismului, căutării unui partener, mai ales de la distanță. Internetul și călătoriile în străinătate vor ajuta în acest sens. Activitățile de afaceri, contactele cu străinii și activitățile sociale vor contribui la întâlnirea cu un potențial partener, care ar putea fi mai înalt în funcție sau de vârstă.

Dacă aveți un obiectiv de a vă readuce viața pe drumul cel bun, veți reuși. Dorința de a te împăca cu persoana iubită este, de asemenea, destul de realizabilă. Fiți mai îndrăzneț, dați dovadă de inițiativă, încercați să fiți printre oameni – în 2023 sunteți ca un magnet pentru reprezentanții sexului opus.

Scorpion
Este dificil să găsești fericirea în dragoste, mai ales din a doua jumătate a lunii mai și până la sfârșitul anului. Există o insatiabilitate aproape dureroasă a sentimentelor și a dorințelor, vreți din ce în ce mai mult, ceea ce îl poate speria pe partenerul dumneavoastră. Situația este exacerbată de faptul că mulți Scorpioni provoacă ei înșiși probleme în această perioadă, căutând defecte în relațiile lor amoroase și umflându-le de bună voie la proporții universale.

Scenele de gelozie, scandalurile pe un teren egal, mai ales vara, pot provoca ruperea chiar și a celor mai stabile relații. Controlează-ți izbucnirile emoționale, ai încredere în persoana iubită și vei evita o mulțime de probleme.

Săgetător
Evenimentele din primăvara și vara anului 2023 vă inspiră să vă schimbați radical viața și să vă găsiți stabilitatea în viața personală. Continuă o perioadă de viață personală fericită, dar nu luați totul ca atare. Circumstanțele sunt cele mai bune pentru rezolvarea problemelor legate de locuință, relocarea, întemeierea unei familii sau eliberarea de o relație depășită.

În toamnă, pot apărea primele dificultăți, până la despărțire, inclusiv. Lucrați la relația voastră, căutați cu curaj atenția partenerului dorit și niciun factor negativ extern nu va putea să vă distrugă armonia conjugală.

Capricorn
După primăvara tensionată din 2023, despărțiri și conflicte cu partenerul de viață, ai putea găsi armonia în sfera amoroasă în a doua jumătate a anului. Oamenii din jurul tău îți dau semne de atenție, contribuie la exprimarea ta creativă. Fiți atenți la sexul opus – cu siguranță există o persoană care vă va ajuta să vă vindecați rănile.

Toamna anului 2023 este cea mai favorabilă perioadă, în acest moment totul merge așa cum îți dorești, iar relațiile de dragoste te fac să te simți o persoană fericită.

Vărsător
Nu este un an ușor, o perioadă de alegeri dificile, mai ales în vara anului 2023. O relație de lungă durată, o uniune maritală, este pusă la grea încercare. Multe griji și gânduri tulburătoare apar în contactele cu foștii parteneri. S-ar putea să iasă la iveală dintr-o dată fapte care să vă schimbe modul în care vă simțiți în legătură cu căsătoria anterioară sau cu relațiile anterioare.

Până la sfârșitul anului, veți putea obține certitudini, clarifica circumstanțele și vă veți îmbunătăți relația cu cineva pe care îl iubiți și la care țineți. Circumstanțele vă pot împinge să luați o decizie comună pentru a vă legitima relația.

Pești
Comparativ cu anul calendaristic trecut, 2023 este mult mai liniștit, s-ar putea chiar să fii nevoit să te plictisești și să lâncezești de singurătate în prima jumătate a anului. Dar veți avea ocazia să vă îmbunătățiți aspectul, să vă analizați relațiile din trecut și să vă pregătiți pentru o nouă perioadă fericită în viața personală.

Vara și toamna anului 2023 ar putea fi marcate de o întâlnire cu partenerul ideal, cu care îți vei oficializa relația în viitorul apropiat. Relația existentă se va îmbunătăți considerabil. O călătorie în străinătate s-ar putea dovedi a fi o schimbare de viață și ar putea să vă schimbe radical viața în bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *