Horoscop

Horoscop 21 aprilie 2023. Criticile auzite în această zi nu trebuie luate în seamă

Berbec

La locul de muncă, este recomandabil să vă concentrați asupra lucrurilor care au fost începute înainte, dar care nu au fost încă finalizate dintr-un anumit motiv; nu vă angajați în altele noi – nu vor avea succes.

Taur

Întâlnirile romantice și întâlnirile cu prietenii sunt sfătuite să se amâne pentru altă zi – lipsa de înțelegere poate provoca atât certuri mărunte, cât și discordii serioase.

Gemeni

Ca de obicei, astăzi, în nici un caz nu te poți lua cu o stare de spirit proastă asupra oamenilor din jurul tău, nici a străinilor, ajunși din întâmplare la îndemână, cu atât mai puțin a rudelor, lipsite de apărare în fața agresivității tale.

Rac

Astrele vă sfătuiesc să fiți atent la semnele care vă vor trimite puteri superioare: chiar și o frază auzită la întâmplare pe stradă vă poate spune cum să acționați într-o situație importantă din viață.

Leu

Criticile auzite în această zi nu trebuie luate în seamă: cel mai probabil, ele vor fi dictate nu de considerente obiective, ci de cele subiective ale criticului – mai simplu spus, de invidie.

Fecioară

După ce simțiți că sunteți copleșit de gânduri triste, treceți la o activitate care vă va ajuta să vă distrageți atenția – cel mai bine dacă implică un efort fizic: de exemplu, organizați o curățenie în casă.

Balanță

Oricât de mult ți-ar plăcea să dedici o zi treburilor casnice, renunță la această idee, pentru că totul îți va cădea din mână și rezultatul dorit – ordinea perfectă – oricum nu îl vei obține.

Scorpion

Energia pe care o veți poseda astăzi ar trebui să fie îndreptată spre muncă, nu spre clarificarea relațiilor cu ceilalți: focul unei certuri pornite în această zi va fi foarte greu de “stins”.

Săgetător

Cu cât mai multe plăceri vei obține de la viață astăzi, cu atât mai bine, nu doar pentru tine, ci și pentru cei din jur, așa că încearcă să nu-ți refuzi nimic – bucură-te de viață la maximum.

Capricorn

Oferiți unei persoane de care v-ați despărțit aproape dușmanii cu ceva timp în urmă o șansă de a îndrepta situația: este foarte posibil ca aceasta să-și fi dat seama de greșeală și să dorească sincer să se împace.

Vărsător

De la acțiunile active reprezentanții semnului tău astăzi este mai bine să renunți – nu vor aduce rezultatul dorit, deci de ce să pierzi timp și energie în zadar – este mai bine să te relaxezi.

Pești

Fă-ți un plan pentru viitor: astăzi vei reuși să separi obiectivele adevărate de cele imaginare și, în același timp, să dezvolți o strategie corectă și eficientă pentru realizarea lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *