Horoscop

Horoscop 21 decembrie 2022. Scorpion, înțelege adevărata natură a dorințelor tale

Astăzi, 21 decembrie. Luna în Săgetător. Sunteți acum atrași de căutarea de sine, de sensul vieții, de un scop mai înalt. Un sentiment de încredere și confort va apărea dacă veți găsi acest scop, această misiune, această filozofie, care va da sens existenței voastre. Luna în Săgetător îți oferă optimism, capacitatea de a privi înainte cu speranță, în ciuda oricăror dificultăți.

Berbec
Lucrul cu o echipă poate fi foarte obositor, mai ales atunci când persoanele implicate nu sunt de acord cu tine. Așadar, cum veți aborda tema nedreptății care pare să fie predominantă aici? Vei păstra pacea de dragul păcii sau vei vorbi despre lucruri care nu se potrivesc cu valorile companiei? Berbec, există o alegere, și a existat întotdeauna, iar aceasta depinde de tine. Asigurați-vă doar că decizia pe care o luați vă permite să dormiți bine noaptea.

Sfat cosmic: asigură-te că decizia ta este cea corectă.

Taur
Singurul lucru mai strălucitor decât un pom de Crăciun este CV-ul tău. Sunteți un profesionist în ceea ce faceți. Cu alte cuvinte, v-ați câștigat dreptul de a spune nu la ceea ce nu vă place. Așadar, alegeți în mod conștient.

Sfat cosmic: faceți alegeri în mod conștient.

Gemeni.
Astăzi, Universul vă propune o discuție despre consum vs. creație. În ce îți pui energia, Gemeni? Ai fost obsedat de productivitate până în punctul în care îți afectează bunăstarea mentală și emoțională? Acesta este memento-ul tău pentru a ieși de pe calea productivității și a fi tu însuți pentru o clipă. Este foarte recomandat să vă simplificați lista de lucruri de făcut în următoarele zile.

Sfat cosmic: scapă de treburile inutile.

Rac
Universul te mișcă într-o direcție care nu era prevăzută anterior în harta ta. Puneți-vă centurile de siguranță și pregătiți-vă pentru o plimbare distractivă! Veți învăța multe despre voi înșivă și despre Univers pe parcurs. Așadar, acesta este un moment fericit pentru dumneavoastră. Rac, un moment pentru a atrage oportunități care altădată erau un vis îndepărtat. Amintindu-vă de puterea și potențialul vostru, veți avea ocazia să spuneți “da” la orice se potrivește vibrației voastre.

Sfat cosmic: îmbrățișează ceea ce Universul îți pregătește.

♌ Leu
Munca în echipă vine cu noi provocări în fiecare zi. Săptămâna aceasta subiectul nedreptății s-ar putea să vă atingă îndeaproape. S-ar putea să constatați că oamenii din jurul dumneavoastră sunt lipsiți de scrupule. Lions, aveți de ales între a-i chema sau a păstra pacea de dragul păcii. Asigurați-vă doar că acțiunile pe care le veți întreprinde în zilele următoare sunt pentru binele suprem al colectivității.

Sfat cosmic: fă-ți propriile alegeri.

Fecioară
Cu cât te uiți mai mult în exterior pentru a vedea ce au acumulat alții, cu atât vei fi mai nemulțumit. Cu cât vă canalizați mai mult energia înapoi spre voi înșivă și spre obiectivele voastre, cu atât mai ușor vă va fi să realizați bogăția și abundența pe care le-ați creat de-a lungul timpului. Alegerea este și a fost întotdeauna a voastră, Fecioarelor. Așadar, cheamă-ți energia înapoi la tine. Începeți să vă concentrați pe propria creștere. Universul vă arată deja dovezi ale abilităților voastre. Credeți în imposibil și continuați să mergeți înainte.

Sfatul cosmic: continuă să mergi înainte.

Balanță
Ziua ar putea aduce o mulțime de griji, Balanță. Nu numai că va trebui să vă ocupați de propria afacere, dar va trebui să rezolvați și problemele altora. Nu va fi întotdeauna ușor, dar vei reuși să treci peste asta. Vei reuși să rămâi prietenos și optimist. Nu vă veți supăra pe ceilalți și nu îi veți lăsa să vă strice starea de spirit.

Sfat cosmic: pregătește-te să-i ajuți pe cei din jurul tău.

Scorpion
Vrei să acționezi diferit, să fii diferit, să te comporți diferit. Dar depășiți limitele de dragul de a depăși limitele sau pentru că asta este ceea ce simțiți că este autentic pentru voi, Scorpionilor? Nu uitați că nu există un răspuns corect sau greșit. Este pur și simplu o invitație de a vă aduna gândurile cele mai intime și de a vă înțelege intenția din spatele acțiunii în cauză.

Sfat cosmic: Înțelege adevărata natură a dorințelor tale.

Săgetător
Simți că ești cel mai bun în ceea ce faci și că nu mai există nimeni ca tine. Un dezavantaj în această privință? Ajungi să te izolezi. Săgetătorule, lasă-ți ego-ul deoparte și găsește o modalitate de a lucra cu echipa, nu împotriva ei. Exploatarea puterii echipei se va dovedi a fi secretul succesului dumneavoastră.

Sfat cosmic: lucrați în echipă, nu împotriva ei.

Capricorn
Mintea umană tinde să fie extrem de complexă. Este mai ușor pentru minte să creadă că haosul este inevitabil decât să creadă că lucrurile bune sunt pe drum. Capricornilor, conștientizați-vă astfel încât să nu fiți în niciun caz o victimă a acestei credințe limitative. Universul îți amintește că ești mai aproape ca niciodată de a manifesta schimbările pozitive pe care ți le dorești, mai ales pe plan profesional. Aveți încredere în ușile care se deschid în fața voastră și care vă conduc în direcția creșterii.

Sfatul cosmic: ai încredere în oportunitățile care se deschid.

Vărsător
Problema nu este mediul în care vă aflați. Ești blocat într-un ciclu nesfârșit, chiar dacă îți dai seama că te afli pe calea spre propria libertate. Universul vă cere să vă uitați cu atenție în oglindă. Recunoașteți tiparele care vă împiedică creșterea și renunțați la ele cu dragoste. Schimbarea nu este un proces într-o singură etapă, Vărsătorilor. Dorința ta de a face acest prim pas va face loc pentru miracole.

Sfat cosmic: faceți loc pentru nou.

Pești
Este o perioadă fericită pentru tine, Pești! Un moment pentru a atrage oportunități care rezonează cu adevărat cu tine. Universul îți amintește: nu mai trebuie să te mulțumești sau să acționezi în baza unei paradigme a fricii. Astrele te susțin să îți ridici nivelul și să îți creezi o viață care să îți aducă satisfacții emoționale, financiare și creative în același timp.

Sfat cosmic: nu luați decizii din frică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *