Horoscop

Horoscop 21 ianuarie 2017. Leu: Este o zi dedicată iubirii, cu marea şansă de a te îndrăgosti din nou.

Berbec

Afacerile tale pot cunoaşte acum o înflorire, ceea ce te motivează să mergi mai departe. Culegi roade promiţătoare, ai încredere că te îndrepţi într-o direcţie şi mai grozavă, şi cu asemenea senzaţie de bine în suflet, faci paşi siguri spre ţintă visată. Eşti pe drumul cel bun, deja încep să se întrevadă succesele pe care le-ai sperat, acele roade palpabile care îţi inspiră un puternic sentiment de securitate pe toate planurile. Cât timp ai convingerea că totul va ieşi bine, vei observă un progres sigur către scopul propus. Investeşte gândire pozitivă în planurile tale, căci de aici se naşte şi reuşită!

Taur 

Depărtările sunt atracţia ta principala, pentru că simţi tu că acolo se va petrece ceva ieşit din comun sau de acolo vine azi cea mai importantă veste. Poate pregăteşti o mutare majoră de domiciliu, poate te gândeşti deja la o călătorie pe care o vei face curând, poate doar cauţi cu înfrigurare o direcţie nouă spre care să-ţi canalizezi atenţia. E schimbare de perspectiva pentru că vrei altceva, ceva ce nu mai găseşti în mediul tău apropiat, de aceea te concentrezi şi asupra altor locuri de pe această planetă. Departe e fericirea ta, departe e speranţa ta, deci caută şi dincolo de graniţele zonei tale obişnuite.

Gemeni

Visai un nou început, că şi cum nimic din ce ai fost sau ai experimentat înainte nu ar mai conta. Iată că şansă ţi se oferă acum, şi trebuie să te foloseşti de ea cu maximă încredere. Renasti că pasărea Phoenix din propria cenuşă, o iei de la capăt, dar nu renunţând la tot ce ai făcut anterior, ci folosind ceva din paşii deja parcurşi, dar schimbându-le rolul. E minunat să ai acum vise noi către care să vâsleşti cu energie maximă, pentru că sensul în care mergeai înainte nu te mai mulţumeşte şi vrei altceva. Du la capăt ceea ce acum abia începe: va fi o victorie deplină!

Rac 

Emoţiile acestei zile pot fi intense, ducând spre o stare de tristeţe sau frică, dar pe care le poţi stăpâni dacă nu te pierzi cu firea. Oricât de urâte ar fi uneori veştile, oricât de sensibil sau vulnerabil ai fi din când în când, deţii toate instrumentele necesare pentru a învaţă din orice lecţie a vieţii exact ce îţi era dedicat. Nu o lua că pe un afront personal, pentru că nimeni nu vrea să-ţi demonstreze ceva prin aceste momente neplăcute, ci doar că pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbări urgenţe în viaţă ta. Nu e un eşec, nu e o pedeapsa, ci doar o uşoară zguduire pentru a te obligă să iei măsuri rapide!

Leu

Este o zi dedicată iubirii, cu marea şansă de a te îndrăgosti din nou. Dacă visai la o idilă nouă, ea are acum toate şansele să se materializeze, pentru că poţi întâlni o persoană care îţi atrage atenţia în mod deosebit. Te simţi bine în această postura de îndrăgostit, pentru că întotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumoşi, când îţi pui tot felul de întrebări despre persoană cealaltă. Da-i ocazia să se apropie mai mult, pentru că poate ieşi ceva frumos de aici!

Fecioara 

Parcă revii brusc cu picioarele pe pământ printr-o veste bombă. Uneori e mai bine să repari o situaţie aşa, brusc, fără anestezie, decât s-o tot duci după ţine fără să ai curajul de a lua măsuri radicale. Acum dai dovadă şi de curaj, dar şi de maturitate, pentru că numai un om cu scaun la cap s-ar fi pliat atât de bine pe această schimbare rapidă de direcţie. Arăţi că ştii să te adaptezi imediat noutăţii apărute din senin şi nu te pierzi cu firea, ceea ce e un atu în favoarea ta. Alţii ar fi clacat şi s-ar fi oprit că să se plângă de situaţia apărută din cer, dar nu şi tu. Iei repede taurul de coarne şi treci mai departe cu lecţia asumată din mers.

Balanţă 

Relaţia sentimentală cunoaşte o schimbare de registru, de parcă aţi trece amândoi la un alt nivel. Ori relaţia voastră cunoaşte acum o evoluţie, semn că va cunoaşteţi deja mai bine şi v-aţi maturizat unul lângă altul, ori se cere o schimbare radicală de atitudine unul faţă de altul. Orice se poate întâmplă sub imperiul schimbării: schimbi tonul în relaţia cu cel drag, schimbaţi amândoi modul de a va comportă, sau, cine ştie, schimbi chiar partenerul. La urmă urmei, o astfel de modificare de sens aduce ceva mai bun, deci nu te cramponă de lucrurile cu care eşti obişnuit: e vremea noului în inima ta. Nu te teme de schimbare!

Scorpion 

Dacă pleci la drum, nu te aştepta că toate să-ţi meargă strună, pentru că se vor ivi diverse situaţii neaşteptate care vor strică ceva din plăcerea călătoriei. Ori apar mici conflicte în trafic, ori te trezeşti cu vreo surpriză neplăcută legată de mijloacele de locomoţie pe care le foloseşti, dar unele din aceste situaţii pot fi cumva evitate dacă te-ai informa mai atent înainte de a pleca de acasă sau dacă ai aveam şi un plan de rezervă în cazul în care la destinaţie nu te aşteaptă chiar ceea ce doreai.

Săgetător

Vestea care soseşte azi are efecte negative asupra psihicului tău, dar nu te dai bătut de la atâta lucru. Da, poate pe moment aluneci spre o uşoară tristeţe sau apatie, dar reuşeşti să îţi aduni repede forţele şi să te apuci de treaba pentru a depăşi cu brio momentul critic. Poate la originea acestei situaţii neplăcute se află un eşec, o greşeală sau o întâlnire care nu-ţi face nicio plăcere, ceva ce îţi strică ziua, dar norocul tău e o atitudine în general pozitivă ce te ajută să depăşeşti şi astfel de momente. Suferi o ora, două, dar îţi trece repede!

Capricorn

Priveşti la persoană iubita că într-o oglindă pentru că el îţi seamănă în multe privinţe. Ceea ce vezi la el, ai şi tu, ce îi lipseşte lui, îţi lipseşte şi ţie, pentru că cine se aseamănă se adună. Îl iubeşti tocmai pentru că are ceva din ţine, şi el e o proiecţie a propriilor tale calităţi şi defecte. A-l judecă, a-l critică, a-i reproşa cine ştie ce aspecte ar fi de fapt o auto-critică, pentru că, recunoaşte, şi tu faci la fel în situaţii similare. Fii indulgent cu jumătatea ta când greşeşte, pentru că nu merită nici ton agresiv, nici comentarii maliţioase. Tratează-l cu mai multă iubire şi bunătate, pentru că şi el ar face la fel cu ţine.

Vărsător

Nu te îngrijora mai mult decât e cazul dacă dai azi piept cu o situaţie neplăcută. Păstrează-ţi calmul şi nu începe să vezi în jur doar pericole şi duşmani, pentru că acestea sunt numai în imaginaţia ta. Ai putea exagera fără motiv gravitatea unei situaţii doar pentru că laşi gândirea negativă să te domine. Nu lua decizii tranşante pe care nu le vei putea schimbă după aceea. Pentru că nimic nu e atât de grav pe cât ţi se pare acum, pe moment. Lasă norul de furtună să treacă şi după aceea vei lua decizii. Acum, sub şocul evenimentului, ai putea face o alegere greşită, având impresia că totul e groaznic, deşi nu e!

Horoscop 21 ianuarie 2017 oferit de acvaria.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *