Horoscop

Horoscop 21 IANUARIE 2021. O zi norocoasă pentru nativii din două zodii!

Taur
Poate din punct de vedere al sănătății te simți cumva slăbit, iar aici trebuie să ai grijă de imunitatea ta. Dacă nu poți să îți realizezi toate sarcinile astăzi, mai bine încerci să îți iei un pic de timp liber pentru a te recupera.

 Gemeni
Anumite lucruri care fie le-ați ținut ascunse până acum, fie ați încercați să le tolerați acum pot ieși la iveală sau vă pot atrage atenția pentru a fi rezolvate. Partenerul de viață sau cineva apropiat vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii.

 Rac
Încercați să evitați discuțiile în contradictoriu, mai ales la serviciu. Aveți mult așteptări și vă doriți că toată lumea să țină pasul cu voi sau măcar să afișeze aceeași corectitudine, dar intențiile lor pot fi altele. Casa Parteneriatului de viață este una care aduce surprize plăcute.

 Leu
Ușor și bine îți poți termină din activitățile restante bazându-te pe experiențele anterioare. Încearcă să nu lași nici stresul și nici anumite evenimente să te scoată mai mult decât trebuie din zona de confort.

 Fecioară
Aspectul relațiilor la distanță care sunt legate prin suflet sau spiritualitate sunt cele care vă aduc niște răspunsuri la timpul potrivit. Casa câștigurilor și casa copiilor sunt cele aspectate, iar acolo trebuie să vă organizați cât mai bine.

 Balanță
Venus vă susține activitățile pe care vi le doriți de mult să le faceți, sau plus și simplu vă cumpărați niște lucruri de care aveți nevoie. Cumva vă bucură acest fapt și vă dă o energie pozitivă. Pe de altă parte, trebuie să aveți grijă și de sănătatea voastră sau a celor din jur.

Scorpion
Aspectul casei voastră și a locului unde vă găsiți liniștea are nevoie de atenția voastră, mai ales că la locul de muncă deja sunteți foarte solicitat. Cu cât trageți mai tare într-o direcție, cu atât este posibil să îndepărtați acel lucru să apară, așa că este important să vă găsiți starea de echilibru.

 Săgetător
Casa copiilor și a câștigurilor este pusă în evidență, ceea ce înseamnă că aici trebuie să vă concentrați atenția. Nu lăsați o distanțare vizavi de anumiți oameni să vă stea în cale, doar că nu ați mai vorbit de mult, astrele va îndeamnă să îndrăzniți și să apelați, discutați și rezolvați.

 Capricorn
Aspectul câștigurilor la distanță sau a celor venite prin prisma masei mari de oameni sunt puse sub un aspect important. Voi aveți de mult o idee pe care tot a-ți ascuns-o, dar a venit momentul să vă gândiți când începeți să și lucrați la ea.

Vărsător
Aveți o detașare vizavi de aspectele care țin de voi sau de anumite dorințe. Cumva puneți accentul mai mult pe ceilalți și pe ce și-ar dori aceștia tocmai pentru a nu vă implica prea mult în propriile emoții. E doar o perioadă, va trece.

 Pești
Ego-ul vostru este pus în evidență, iar aici puteți trezi dorințele mari ale sufletului vostru. Pe de altă parte, Saturn vrea ca toate planurile voastre să fie alcătuite încet și bine, pentru a vă asigura succesul.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *