Horoscop

Horoscop 21 ianuarie 2023. Fecioară, fă-ți timp pentru familie și prieteni

♈ Berbec.
Este timpul să te uiți cu atenție la viața ta. Evaluați lucrurile, oamenii și situațiile care vă secătuiesc rezervele, pe relațiile care nu se bazează pe un fundament de reciprocitate și încredere. Să spui nu sau să alegi pentru tine însuți poate părea inconfortabil la început, iar acest lucru este în regulă. Berbec, dacă nu ai grijă de tine, nimeni altcineva nu o va face.

Sfat cosmic: învață să ai grijă de tine.

♉ Taur.
Sezonul retrograd te-a forțat să faci o pauză și să reevaluezi unele dintre prieteniile din viața ta, ceea ce nu poate fi decât spre binele tău. Taur, acum ai o mare claritate în a înțelege care sunt relațiile care contribuie la creșterea ta și cele care nu. Oh, și încă un lucru! Să știți că discreția este o superputere.

Sfat cosmic: Înconjoară-te de oameni care te susțin.

♊ Gemeni.
Aveți un mod de a atrage în experiența voastră acele persoane, situații și oportunități care contribuie la creșterea voastră. Astăzi astrele te încurajează să faci o pauză, să privești traiectoria vieții tale dintr-o perspectivă mai înaltă, să evaluezi ce a funcționat și ce nu, pentru a putea păși în viitor cu un grad mai mare de conștientizare. Luna Nouă în Vărsător din această duminică marchează o resetare majoră pentru tine. Gemeni, fiți clar cu privire la intențiile dumneavoastră.

Sfat cosmic: Fii clar în privința intențiilor tale.

♋ Cancer
De fiecare dată când o credință limitativă sau cuvintele “nu pot” apar în mintea ta, fă o pauză și intră într-un spațiu de conștientizare. Analizați de unde provine credința. Călătorește în timp până la momentul din istoria ta personală în care gândul ți-a intrat în psihic. Întreabă-te, este gândul inițial al tău? Acesta este un moment bun pentru a scăpa de gândurile false, Rac. Este timpul să te eliberezi de greutatea a ceea ce nu mai servește binelui tău cel mai mare și mai bun.

Sfat cosmic: scapă de gândurile false.

♌ Leo.
Universul nu vă cere să faceți nimic drastic. Astrele te îndeamnă pur și simplu să vezi dinamica vieții așa cum este ea, ca nu cumva să te încurci într-o rețea de emoții. Universul face aluzie la apropierea unor aventuri romantice.

Sfat cosmic: pregătiți-vă pentru aventuri romantice.

♍ Fecioară.

Permiteți-vă să primiți cu generozitate și iubire binecuvântările care se revarsă în paharul vostru. Acesta este un moment în care vă puteți uni cu familia. Un moment pentru a-i cunoaște mai bine pe cei dragi și pentru a-i sprijini în modul în care vă simțiți chemați să o faceți.

Sfat cosmic: fă-ți timp pentru familie și prieteni.

♎ Balanță.

Poate că motivul pentru care ești obosit nu este că ai muncit prea mult. Poate că motivul pentru care ești obosit este că ai încercat să umpli paharul altora, dar nu și pe al tău. Dragostea, bunătatea și generozitatea ta sunt cu adevărat un dar, Balanță. Dar nu cu prețul propriei tale sănătăți mintale. Universul spune: protejează-ți limitele și amintește-ți că a avea grijă de tine nu este o crimă.

Sfat cosmic: protejează-ți limitele.

♏ Scorpion
Inima ta este deja îndreptată într-o anumită direcție. Trebuie doar să ai încredere în ceea ce te ghidează stelele. Dacă îți lași capul să stea în calea procesului de luare a deciziilor, nu-ți va face niciun bine, Scorpionule. Amintiți-vă că a vă pune pe primul loc nu este o crimă. Nu mai face pe martirul.

Sfat cosmic: Nu mai face pe martirul.

♐ Săgetător
Astăzi, stelele vorbesc atât despre înfrângeri, cât și despre descoperiri, și despre descoperiri care par a fi înfrângeri. Ceea ce pare a fi cel mai rău este pur și simplu o binecuvântare ascunsă! Astfel, astrele ne reamintesc și de necesitatea de a ne conecta cu elementul Apă pentru a scăpa de răutățile și lipiciurile care se manifestă în acest moment. Lunile întunecate au tendința de a fi dure cu noi toți, în mod colectiv. Aveți încredere că luna nouă din această duminică va aduce cu ea un sentiment de ușurare.

Sfat cosmic: conectați-vă cu elementul Apă.

♑ Capricorn
Ce se întâmplă dacă cel mai rău lucru care ți s-a întâmplat este cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat? Astăzi poți privi traiectoria vieții tale prin prisma frumuseții și a harului. Poți vedea clar cum Universul s-a manifestat pentru tine și a transformat fiecare eșec într-un progres. Credeți că speranța și optimismul vostru vă vor face un magnet pentru toate lucrurile bune. Astfel, abundența și prosperitatea apar, de asemenea, în hărțile voastre. Astăzi este cea mai potrivită zi pentru a vă răsfăța, Capricorni. Pentru a te duce la o întâlnire specială sau pentru a merge la un restaurant care îți aduce întotdeauna un zâmbet pe față.

Sfat cosmic: răsfață-te cu lucrurile mărunte.

♒ Vărsător.

Sunteți protejat în mai multe moduri decât puteți număra. Sunteți protejat de cele mai aspre vânturi și de cele mai violente furtuni. De fiecare dată când ceva nu merge așa cum îți dorești, de fiecare dată când te afli în mijlocul haosului, de fiecare dată când constați că viața așa cum o știi a încetat să mai existe, să știi că există un motiv. Există un motiv superior, iar această protecție divină își are rolul său. Așadar, respirați și fiți conștienți de ceea ce vi se cere să scăpați. Luna nouă din această duminică în semnul tău promite să fie un mare moment de relansare pentru tine.

Sfat cosmic: gândește-te la ceea ce trebuie să scapi.

♊ Pești.
Momentul perfect este acum, iar momentul perfect este astăzi. Așadar, orice vă gândiți să începeți sau să vă investiți energia, să știți că va primi un impuls serios din partea Spiritului. Da, este în regulă să ai temeri. Este în regulă să ai îndoieli cu privire la faptul că poți sau nu să o faci. Cu toate acestea, eliberat de nevoia de a face lucrurile cum trebuie, vei putea să te joci și să te distrezi pe parcurs. Dacă te-ai gândit să apelezi la sprijinul colegilor Capricorni pentru această aventură, răspunsul este da!

Sfat cosmic: Scapă de nevoia de a face totul cum trebuie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *