Horoscop

Horoscop 21 iunie 2023. Rac, trăiești sub influența unor stresuri permanente în ultima vreme

Berbec

Atitudinea agresivă a celorlalți – inclusiv a membrilor familiei – trebuie tratată cu indiferență: comportamentul lor va fi condiționat nu de atitudinea lor față de tine, ci de influența Lunii, și nu ai ce face.

Taur

Tentația de a-i jigni pe unii dintre cei din jurul tău va fi deosebit de puternică astăzi, mai ales că această persoană va face orice pentru a te scoate din tine – nu-i da curs.

Gemeni

Visul pe care îl vedeți în această noapte ar putea conține informații interesante despre cineva apropiat: chiar dacă noile cunoștințe vă indignează, nu le tăiați scurt – gândiți-vă cum să rezolvați lucrurile în mod pașnic cu el sau ea.

Rac

Trăiești sub influența unor stresuri permanente în ultima vreme, așa că o criză de nervi care i se poate întâmpla unei persoane sensibile ca tine este doar o chestiune de timp, dar o poți minimiza.

Leu

Reprezentanții zodiei tale percep întotdeauna cu durere orice critică la adresa lor, dar astăzi, cum aceasta va conține ceva adevăr, trebuie să ia observațiile cu înțelegere.

Fecioară

Poți scăpa de gândurile nefericite care ți-ar putea strica starea de spirit făcând ceea ce îți place cel mai mult – curățenia: treci prin lucrurile din dulapuri, dă-le pe cele inutile în scopuri caritabile.

Balanță

Reprezentanții semnului dvs. astăzi treburile casnice mai bine nu ar fi angajate – există o probabilitate mare să spargeți sau să scăpați ceva și să vă spargeți, așa că este mai bine să vă dedicați timpul liber pentru odihnă.

Scorpion

Oricât de ocupat ai fi, încearcă să găsești timp pentru odihnă: doar după ce ți-ai recuperat forțele, vei putea lucra pe deplin și eficient, așa că nu neglija relaxarea.

Săgetător

Orice caz de care te apuci astăzi este literalmente sortit succesului, așa că merită să alegi cel mai ambițios proiect – altfel vei rata o șansă rară de a atinge obiectivul pe care ți-l dorești de mult timp.

Capricorn

Încearcă să eviți comunicarea cu cei dragi sau cel puțin să o reduci la minimum: chiar și o simplă conversație us subiect casnic se poate transforma – cuvânt cu cuvânt – într-un conflict de amploare.

Vărsător

Norocul vă așteaptă în această zi pentru aceia dintre voi care vă veți programa ziua în avans și veți respecta punctele din planul vostru, care pentru reprezentanții semnului vostru – inconstant – va fi dificil, dar necesar.

Pești

Astăzi vei putea anticipa evenimentele care ți se vor întâmpla în viitorul apropiat: acest dar – temporar – te va ajuta să înțelegi cum să nu faci greșeli care par iminente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *