Horoscop

Horoscop 21 mai 2023. Balanță, nu vă grăbiți să interveniți în conflictul altcuiva

Berbec

Nu vă lăsați “influențat” de gândul negative – este puțin probabil să vă atingeți obiectivul în acest fel: dacă doriți să obțineți ceea ce vă doriți, acționați proactiv și – dacă este posibil – rapid.

Taur

Să te cerți cu cineva apropiat este ușor, dar împăcarea va trebui să depună mult efort, așa că, înainte de a merge la un conflict, gândește-te dacă ești pregătit pentru consecințele acestuia.

Gemeni

Visele din această noapte vor fi importante pentru reprezentanții semnului tău: intriga lor îți poate spune multe despre care dintre persoanele din jurul tău pot avea încredere, și care – nu sunt de dorit.

Rac

Nu-ți face un obicei din a-ți ascunde emoțiile de ceilalți, pretinzând că atacurile lor neprietenoase la adresa ta nu te deranjează deloc: lasă-i să înțeleagă că, la nevoie, poți să te aperi singur.

Leu

Necesar să reduci la minimum comunicarea cu ceilalți: persoanele cu spirit critic pot provoca o stimă de sine scăzută, ceea ce pentru tine – spre deosebire de multe alte semne – este un adevărat dezastru.

Fecioară

Gândurile nefericite care ar putea să vă intruducă în cap încă de dimineață, “tratate” cu succes de muncă: purtat de ea, veți uita chiar și de lucrurile mai grave, iar când veți termina treaba, din ele nu va rămâne nici o urmă.

Balanță

Nu vă grăbiți să interveniți în conflictul altcuiva, chiar dacă vi se pare că totul este transparent și că știți exact cine are dreptate și cine nu: de fapt, totul este departe de ceea ce pare la prima vedere.

Scorpion

Simțind nevoia de a face o glumă cuiva, mai întâi numără până la zece și abia apoi du-ți aspirația la bun sfârșit, dar e mai bine să renunți de tot la ea – de ce ai nevoie de dușmani inutili?

Săgetător

Este posibil ca cineva din jurul tău – mai ales cei care te tratează neprietenos – să vrea să-ți intre pe sub piele: nu-i răspunde simetric – indiferența se va dovedi a fi cea mai bună modalitate de a contracara.

Capricorn

Orice situație conflictuală de astăzi e mai bine să o lași să treacă fără să te implici emoțional: în acest fel îți poți păstra propria sănătate mentală, perturbând-o cu detractorii tăi.

Vărsător

Este indicat să comunici cu prietenii și rudele după-amiaza, când stresul psihic se va diminua și nu vei putea jigni persoane care nu sunt vinovate în fața ta, așa cum ai face-o dimineața.

Pești

Menținerea bunei dispoziții va ajuta la emoții pozitive care cu siguranță vor declanșa forma ta de artă preferată – de exemplu, muzica clasică plăcută la ureche sau poeziile poetului tău preferat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *